1.5 ayda 10 kilo verelim

Mendy51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
10
14
3
35
Merhaba kızlar 13 nisandan bu yana yaklaşık 8.5 kilo verdim 91 kilodan 82.5 kiloya düştüm 19 temmuzda Allahta birsey mani olmazsa Antalyaya tatile gidecegiz önümde 1.5 aylık bir süreç var 1.5 ayda birlikte kilo verip birbirimizin motivasyonunu yükseltelim bilgi alisverisinde bulunalim kimler bu yolda benimle beraber elleri görelim :))

Açıkçası ben kasımdan beri uğraşıyorum.Tabi katı diyet yapmıyorum.Kalori hesabı ile günde 1000 kaloriyi geçmiyorum.Arada kacamaklarim oluyor.Ramazan öncesi spor yapıyordum.İnsallah bayram sonrası tekrar yürüyüşe basliycam.Bu şekilde Kasım ayından bu yana 74 kilo belki 76 da olabilirim.Ben 74 u baz aldım.9 kilo verdim.Yani ben şahsen bir buçuk ayda 10 kilo veremem .Su anda 65 kiloyum.İki ayda 6 kilo versem daha ne isterim.Yine de yavaş ve kalıcı kilo vermenizi tavsiye ederim.Basarilar diliyorum.

Merhabalar bende gayet sağlıklı besleniyorum intermittent fasting yapiyorum 16 saat birşey yemiyorum kalan 8 saatte 2 öğün olmak üzere çok fazlasıyla yiyorum beslenme alışkanlıklarımi değiştirdim sadece teşekkür ederim ideal kilonuza ulaşmanız dileğiyle.

Ben de kaatilmaak isterim amaa surekkli yiyorum kendimi taniyamiyorru evde olmak beni yemeye tesvik ediyor.gecmiste kilo verdigim oldu aslinda fitneess programi ve zararli seyleri keserek kilo verilebilir ama bilemiyorum

merhaba, nisandan bu yana ne yaparak kilo verdiniz? ben şu an başlangıçtaki halinizdeyim de...

merhaba, nisandan bu yana ne yaparak kilo verdiniz? ben şu an başlangıçtaki halinizdeyim de...
Merhabalar 2 öğün besleniyorum kahvaltı ve ana öğün 8 saat beslenme dilimi ve 16 saat açlık periyodunda sadece şekersiz çay kahve ve su tüketerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…