Günaydın kızlar hepinize hayırlı bayramlar dilerim.

Bu sabah babaannemde toplandık kahvaltı için, memleketin özel şeydir muhlama bilen bilir, her bayram sabahı yapar. Lezzetlidir ama bir o kadar da yağlıdır. Ve ben bu sabah irademe hakim olup o muhlamadan yemedim! Sadece 1 çatal aldım o da babaannem darılmasın diye.

Kimse diyette olduğumu bilmiyor tabi, eh bayram olduğu için de kepekli ekmek yok beyaz ekmek vardı. Küçük ekmekler var, 1 ekmeğin yarısı gibi düşünün, herkes 1 er 2 şer götürdü ama ben bir tanesinin kuyrudğunu yedim toplasan 2 dilim ediyordur yani.

1 yumurta, küçük bir dilim peynir, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Bayram sabahını böylelikle atlattım!
Yalnız kötü bir şey oldu, sol ayağım -Jillian yaparken acıttığım ayağım- bugün şişmiş. Ve çok zonkluyor.
Nasıl düzelecek bilmiyorum, böyle şişken Jillian nasıl yaparım hiç bilmiyorum. Sonra kızlar size bir haberim var. Kuzenim yiyip yiyip ince kalan cinsten bir kız. Bu sabah yediklerini ben yeseydim ohoo gelsin kilolar. Normal bir yiyiş değil yani, anormal 2 ekmek yedi resmen bandıra bandıra muhlamaya.

Ve evet neden kilo almadıklarını buldum.
Kızlar, hemen tuvalete çıkıyor. Ben böyle değilim, günlerce çıkamadığım oluyor. Sanırım öncelikle bu sorunu halletmeliyim. Yengem de bugün "Bayağı zayıflamışsın 1 ay sana yaramış spor falan mı yaptın?" dedi. Heheheh 1 kişi 1 kişidir değil mi? Asıl en güzel haberimse, az önce haziran ortasında aldığım bir elbise vardı. Askılı, dar ve mini. İlk giydiğimde kollarım göbeğim feci durmuştu gerçekten tatilde giymiştim. Az önce o elbiseyi giydim ve ta ta ta tam! Elbisenin içinde kollarım o kadar güzel durdu ki, üstelik daha incelmesi gerektiği halde, biraz daha incelse muhteşem duracak sanırım. Göbeğim de azıcık kalmış cidden. Şu 5 kiloyu bir verebilsem. Ah kızlar, nasıl motive oldum bilemezsiniz. Sil baştan başladım, pazartesi de spor ooh.

Yalnız şu ayak işini ne yapacağım bilemiyorum?