• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Son düzenleme:
Bugun hic kacamak yapmadim sayilir kendimi tebrik ediyor ve kocaman bir nazar boncugu koyuyorum bana masallah :9: kahvaltidan sonra 1 de bir ince dilim karpuzun tamami (meyve iyi gidiyo sicakta napayim :9: ), 1 kasik da yogurt (yemezsem sekerim dusuyo yarim saate halsizlesiyorum)

3te yarim paket form 200 ml yagsiz sut

Ve yarim saate yakin yuzdum bugun cok yuzemedim
Tek kacamagim bir kucuk incir oldu :9:
Aksam 6ya dogru 200 ml iskembe corbasi 1-2 dilim tam bugday ekmegi bir kucuk salata bir orta domates

1 sa sonra da maden suyu ictim. Artik cay icerim :9: toplamisim biraz dimi kizlar? En azindan tatli bisiler yemedim :9:

Yarindan sonra 4-5 gun alkol alicam.bu yuzden yarin protein agirlikli beslenmeye basliyorum tatli ve meyve yememeye calisicam.zaten alkol sekerli.olabildigince doyurucu ama az kalori hedefim hadi bakalim bir sinav daha beni bekliyor :/

Bugun hic kacamak yapmadim sayilir kendimi tebrik ediyor ve kocaman bir nazar boncugu koyuyorum bana masallah :9: kahvaltidan sonra 1 de bir ince dilim karpuzun tamami (meyve iyi gidiyo sicakta napayim :9: ), 1 kasik da yogurt (yemezsem sekerim dusuyo yarim saate halsizlesiyorum)

3te yarim paket form 200 ml yagsiz sut

Ve yarim saate yakin yuzdum bugun cok yuzemedim
Tek kacamagim bir kucuk incir oldu :9:
Aksam 6ya dogru 200 ml iskembe corbasi 1-2 dilim tam bugday ekmegi bir kucuk salata bir orta domates

1 sa sonra da maden suyu ictim. Artik cay icerim :9: toplamisim biraz dimi kizlar? En azindan tatli bisiler yemedim :9:

Yarindan sonra 4-5 gun alkol alicam.bu yuzden yarin protein agirlikli beslenmeye basliyorum tatli ve meyve yememeye
calisicam.zaten alkol sekerli.olabildigince doyurucu ama az kalori hedefim hadi bakalim bir sinav daha beni bekliyor :/
olmuş olmuş güzel olmuş bugün:34:
bende kaçamak yapmayaydım iyiydide :24::1::1:

Sıkıntıdan mı bilmiyorum ama şu an kalkıp karpuz yemeyi düşünüyorum sanki diyette değilmişim gibi hiseediyorum yediklerim çok mu sizce? Moralim bozuldu

Kızlar valla cok aciktim bugun. 2 erik 1 hurma yedim kusburnu cayı ictim daha cok acıktırdı erik. O yuzden simdi 1 paket cubuk kraker yiyorum ve 1 bardak ayran iciyorum. Bugunluk boyle olaun telafi edecegim ama yarın :/

kızlarr isveç diyetinden sıkıldım artık ya:17:bugunde zaten sabah ve oglen listeye gore yedim akşam mantı yedim bol miktarda:1:
sadece mantıda değil yarım dilim çikolatalı yaş pastadayedim:19:
bırakıyorum arkadaş :41:tabi kendimi oyle hemen salmayacağım:9: haftasonu alışverişe çıkacağım onun icin elma diyeti yapayım 1-2 gun ne kadar verdirtirse artık.sonrada bırakmam devam ederim belki ama kesin olan şu yediklerime dikkat edeceğim artık geri almak istemiyorum :45:yarın bol elmalı bir gün olucak hepinizi öptüüm :54: :54:

evet elma diyetine başladııım :1:
kahvaltıda kepek ekmeği kalmamıştı ekmek yemedim onun iicin.
yarım domates 2-3 çatal beyaz peynir 1 yumurta ile kahvaltımı yaptım.
şimdiye kadar 1 tane elma yiyebildim yarım litrede su içtim :41:2 tane yeşil çay ve 1 kayısı çayı içmeyi planlıyorum 2 litrede su hatta şimdi gidiyorum ve yeşil çayımı yapıyorum :54:

Kizlar ben kisa bi tatile daha ciktim ve olcuyu baya kacirdim alkoller cerezler tatlilar derken diyet yalan oldu. Gene de ucundan dikkat etmeye calisiyorum ama menu paylasimi yapmicam biraz rahat olmak istiyorum hareket edyorum kilo almam diye dusunuyorum korumaya caliscam artik.ama ptesi net bir sekilde tekrar diyete geri donuyorum.

Sabah kahvaltısı, 1 kepekli tost, 2 zeytin, domates, salatalık ve şekersiz çay.
Birkaç gündür giremiyordum ama kaçırmadım spora gittim yediklerime dikkat ettim, ama bıkkınlık gelmişti o aralar girip de menü paylaşımı yapmak daha da bıktırır diye düşündüm. Bugün spora gidemeyeceğim ama yürüyüş yapacağım akşam da evde mekik falan çekerim lazere gittim bacaklarım batıyor ve yanıyor terlersem tahriş edebilir diye düşündük annemle :31:

Son düzenleme:
evet elma diyetine başladııım :1:
kahvaltıda kepek ekmeği kalmamıştı ekmek yemedim onun iicin.
yarım domates 2-3 çatal beyaz peynir 1 yumurta ile kahvaltımı yaptım.
şimdiye kadar 1 tane elma yiyebildim yarım litrede su içtim :41:2 tane yeşil çay ve 1 kayısı çayı içmeyi planlıyorum 2 litrede su hatta şimdi gidiyorum ve yeşil çayımı yapıyorum :54:

elma seni acıktırmıyor mu ya beni çok acıktırır :9:

Dun aksam evde degildik gec geldik spor yapamadim ama sabah 1 km aksam da 1 km olarak yurudum, aksam yemegi 1 kepce yogurt corbası, 2 parca tavuk, 1 bardak light kola, bi parca cikolatali helva, 1 tane de ece cikolata. Canim dun cok istedi cikolata neden bilmiyorum ya hasta olacagim ya da kan sekerim dustu aniden. Neyse.
An itibariyle 62 kg yim kizlar, 18 gunum kaldi spora gitmek icin, okula gitmeme de 24 gun falan. 2 kg yi de versem 60 olarak gitsem bile kafi benim icin. :31:
Sabah kahvaltisi olarak 1 tane beyaz peynirli kepekli tost, salatailk, domates yiyecegim 1 bardak sekersiz cay ile birlikte.
Annemle disari cikacagiz bugun gezmeye gidecegiz oglen saat 3 3 bucuk gibi ya 1 simit 1 ayran yeriz, ki pek tok tutacagini sanmiyorum aksam yemegi yemeyecegim cunku, ya da 1 tavuk doner 1 ayran ya da izgara tavuk yiyecegiz ona bakacagiz henuz belli degil. Bugun de yururum baya kadikoyu bilen bilir modaya falan yuruyecegiz iskelenin oralardan. Olmadi aksam gelince evde mekik ceker bisiklete binerim.
Ben kilo veremedigimi bu aralar fazla kacirdigimi dusunuyordum ama moralim yerine geldi. :31:

Yarin normal yeme duzenime geri donuyorum bugun de az yemeye caliscam eger kacirmazsam menu paylasimini aksam yaparim :27:

burası neden böyle bomboş ben diyete geri döndüm.giderken bıraktıgım ripped level4e başlıcam bugun 1 hafta onu yapıyım diyorum sonrasına bakarım.bu arada bikaç kilo almış olabilirim ama şiş de olabilirim.her türlü önemli değil diyete ve spora devam..

Dün tombik döner yedim 1 ayran içtim öğlen saat 4 gibi. Bir de sonra ice tea şeftali ama üzerinde light yazıyordu 4 kalori falanmış. Ondan sonra başka bir şey yemedim akşam ve gece boyunca. Sabah 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Spoa gittim geldim, sporda tartıldım, 62 kgyim. Yağım da 22.89dan 20.99a inmiş. Yağdan da 2 kilo vermişim. 15 günüm kaldı sporun bitmesine, sonrasında da okula gitmeme 1 hafta kalacak. Umarım şu 15 20 günde 59a inebilirim. Arada kaçamaklar yaptığım halde 64.5dan indim bu kiloya. Spor salonunda ilk 64.5 çıkmıştım, yer değiştirince 63.5 çıkmıştım. O yüzden ben 64.5u baz almıştım. Cuma gününe kadar kaçamak yok, cuma günü doğum günüm artık 1 dilim pasta yerim çikolatalı sevmem zaten büyük ihtimalle frambuazlı ya da muzlu olacak :31:

Son düzenleme:
Dün tombik döner yedim 1 ayran içtim öğlen saat 4 gibi. Bir de sonra ice tea şeftali ama üzerinde light yazıyordu 4 kalori falanmış. Ondan sonra başka bir şey yemedim akşam ve gece boyunca. Sabah 1 yumurta, 2 dilim kepek ekmeği, 1 kk peynir, 3 zeytin, domates ve şekersiz çay. Spoa gittim geldim, sporda tartıldım, 62 kgyim. Yağım da 22.89dan 20.99a inmiş. Yağdan da 2 kilo vermişim. 15 günüm kaldı sporun bitmesine, sonrasında da okula gitmeme 1 hafta kalacak. Umarım şu 15 20 günde 59a inebilirim. Arada kaçamaklar yaptığım halde 64.5dan indim bu kiloya. Spor salonunda ilk 64.5 çıkmıştım, yer değiştirince 63.5 çıkmıştım. O yüzden ben 64.5u baz almıştım. Cuma gününe kadar kaçamak yok, cuma günü doğum günüm artık 1 dilim pasta yerim çikolatalı sevmem zaten büyük ihtimalle frambuazlı ya da muzlu olacak :31:

nerdesin swarley :(( bi gittim geldim topicte kimse kalmamış neler oluyo :(

Back
X