• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Dün pek yemedim yemek önceki gün düğün vardı 1 tabak kısır yemiştim öğlen bütün gün onunla durmuştum spora da gidememiştim. O yüzden dün sabah kahvaltısı ettim standar. Spora gittim. Akşam da yoğurtlu nesfit yedim sadece. Sonrasında 1 şeftali, biraz kavun ve karpuz biraz da badem attım ağzıma. Bugün de kahvaltı ettim şimdi öğlen yemeği olarak 1 tane yağsız kepek ekmekli kaşarlı tost yiyorum. Çünkü sabah kahvaltısında 1 dilim ekmek yemiştim. Spora gideceğim saat 3te:31:

Son düzenleme:
Ben heralde gene bozdum surekli bisiler yemek istiyorum saka gibi :( demin oturdum bir tabak incir yedim.sanirim hedefim sadece kilo korumak olcak canim herseyi cekiyo.aksam az yiyerek toplamaya caliscam ins :(

Beni birakin siz diyete devam edin kizlar :( incirden sonrada corek biskuvi bi suru sey yedim.reglimi geciktiriyorum sanirim ondan cnm bi suru sey istiyo.gunde 2 sa falan da yuzuyorum enerji kaybediyorum dogal olarak da cok acikiyorum :( ama suraya yaziyorum 5 bucuk 6da cok cok hafif yiyip gunu kapaticam.

Ben heralde gene bozdum surekli bisiler yemek istiyorum saka gibi :( demin oturdum bir tabak incir yedim.sanirim hedefim sadece kilo korumak olcak canim herseyi cekiyo.aksam az yiyerek toplamaya caliscam ins :(

böyle zamanlarda diyet yaptığını düşünmek yerine,kilo koruyacağını düşünsen daha iyi olur.Ben diyetteyim diye kendimi sıktığım zaman işte böyle oluyo yemeklerin içinde buluyorum kendimi,son günlerde kilo almıyım yeter diyorum böyle daha rahatım,daha az yiyorum sende öyle düşün bak görüceksin:1:vücudun bazı şeyleri depolamak istiyo sadece,kendini sıkarsan bu istek daha fazla olucak.Eskisi gibi yaşadığını düşün canının istediği şeylerden arada sırada yemeye çalış bu istek gidicek :))

Beni birakin siz diyete devam edin kizlar :( incirden sonrada corek biskuvi bi suru sey yedim.reglimi geciktiriyorum sanirim ondan cnm bi suru sey istiyo.gunde 2 sa falan da yuzuyorum enerji kaybediyorum dogal olarak da cok acikiyorum :( ama suraya yaziyorum 5 bucuk 6da cok cok hafif yiyip gunu kapaticam.

ekmek yemiyosun ondan acıkıyosun,kepekli ekmekte pek tok tutmuyo.Çavdarlı ekmek yada tam buğday ekmeği ye onlar seni 2'ye 3'e kadar tutar.Bide denize falan gidiyosun sanırım,insanın karnı acıkması normaldir haliyle canın ister,sen sabahları güzel kahvaltı etmeye çalış,öğlen hafif bişeyler,5 6 gibi yine doyurucak bişeyler..

ekmek yemiyosun ondan acıkıyosun,kepekli ekmekte pek tok tutmuyo.Çavdarlı ekmek yada tam buğday ekmeği ye onlar seni 2'ye 3'e kadar tutar.Bide denize falan gidiyosun sanırım,insanın karnı acıkması normaldir haliyle canın ister,sen sabahları güzel kahvaltı etmeye çalış,öğlen hafif bişeyler,5 6 gibi yine doyurucak bişeyler..

O ekmek turlerini bulamiyorum bulsam aslinda cok iyi olcak. sık yeme aliskanligina geri doncem boyle cok tutuyorum kendimi.hani tamam belki yuzerek bu yediklerimi yakiyorum ama sonucta zararli seyler yiyorum iki gundur :/ zaten su haftalar benim icin kilo koruma donemi olcak gibi.gerci bayadir kilom korunuyo bi gerileme yok o da cok can sıkıcı ondan biraz sıkmaya calisiyorum ama bu sefer daha kotu oldu

sekersi pes etmek yok hadi ama :41:bencede diyet yaptığını değilde kilonu korumaya çalıştığını düşün kendini sıkma okadar :32:

benimde bugünki listem;
6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
öğlen yani az once sadece havuç yiyebildim yumurta hiç yiyesim yoktu ayrıca şimdiye kadar 1 litre su içtim azcık egzersiz yaparım birazdanda :9:
tartıda en son 58 dim dayanadım tartıldım 57.6 çıktı :16: 2günde 400 gr vermişim ama olsun 2.hafta daha hızlı veirliyormuş.
bu arada yarın baya zor :53: 2.haftaya geçiyorum malum gitsin kilolar ondan sonra koşarak alışverişe çıkacağım :10:

sekersi pes etmek yok hadi ama :41:bencede diyet yaptığını değilde kilonu korumaya çalıştığını düşün kendini sıkma okadar :32:

benimde bugünki listem;
6. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
öğlen yani az once sadece havuç yiyebildim yumurta hiç yiyesim yoktu ayrıca şimdiye kadar 1 litre su içtim azcık egzersiz yaparım birazdanda :9:
tartıda en son 58 dim dayanadım tartıldım 57.6 çıktı :16: 2günde 400 gr vermişim ama olsun 2.hafta daha hızlı veirliyormuş.
bu arada yarın baya zor :53: 2.haftaya geçiyorum malum gitsin kilolar ondan sonra koşarak alışverişe çıkacağım :10:

Haklisiniz kizlar ama iradem zayiflamis hissediyorm surekli bitkinim :( haklisini ben diyette degilimki saglikli besleniyorum boyle dusuncem.farkettm iki gundur diyetteymis gibi dusundugum icin boyle oldu.yarin ceki duzen vericem kendime yoksa haftaya iyice dagitirim haftaya alkol de alicam cunku.sizin desteginizle yarin tekrar eski duzene devam saglikli yasam diyet degil!

Sonuc olarak yiyip yiyip eritmeye calisan ben olucam 2 saat yuzerek neden yiyosam sanki :/

6ya dogru 5 kasik etli bezelye yemegi ve bir salatalik yedim.sonra tekrar yuzdum.simdi de yesilcayimi yudumlamaktayim.

Yarin hersey daha guzel olacak!

Gunaydin kizlar :27:

Dun uyurken 1 bucuga geliyodu ama 8de ayaga dikildim uyuyamadim daha.zaten dun ne kadar yuzduysem butun gece denizde gibi hissettim kendimi dalgalaniyomusum gibi :9: neyse bugun cok yemezsem o kadar yuzmem heralde :9: yiyip de vicdan azabi duymak cok kotu

Kalktim suyum 3 kuru kayisimla basladim.sonra kucuk bir elma yedim kahvaltiyi bekliyorum.bugun aksam yuzmeye gidicem islerimi halletmek icin bu sicakta yurumem lazim :((

öncelikle günaydııın :16: biraz geç oldu ama dün uyuyamadım 5te uyudum ancak :68:
bugunki listem:
7. günSabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
:53::53:
artık alıştım sayılır ya atlatırım bugunude :1:
sabah kayısı çayı içtim bide activia meyveli yogurt yediim :26: oglenki yemekte bulunan taze meyveye sayıyorum bu yogurdu zaten kaç gundur tam olarak uymamıştım listeye ama bugun tam olsun.akşam mutlaka acıkırım ben diye öğle yemeğini olabilidiğince geç yicem :46:
bu arada benden bi tavsiye kayısı çayını içip markete gitmeye kalkmayın sakın :27: haraket edince bağırsaklarmı çalışıyor nedir bide kayısı çayıylaa...:27: sonra benim gibi marketin tuvaletine geçmek zorunda kalırsınız :27::27: aman diyim:9::9:

Kahvaltida: ceyrek simit
Kk peynirin yarisi
2 zeytin
2 form
Bir yumurta
Salata domates biber

Sonra sicakta yurucem demistim ya dondurma yedim meyveli 350 kaloriydi.icim rahat yani :9:

Bu sabah eger tarti dogruysa ibre sola kaymis gordum umarim dogrudur :( o kadar yememe ragmen eger kilo verdiysem yapmam gereken seyi anladim.sporu arttirmak.ama eger bu tempoyla devam edersem epey yorulurum :(

Oglen 3 gibi 5 form bor kucuk elma bir kucuk incir yedim
Simdi de aksam yemegi: 6 7 kasik taze fasulye bir kucuk tavuk butu bir salatalik 3 form

Yarım kilo daha gitmiş sabah tartıldım tam tamına 63 kiloyum. O yüzden bugün kendime ödül verdim arkadaşlar ne bulduysam yedim :9: Şaka şaka ne bulduysam değil de, öğlenleyin king chicken menü yedim mavi boy olandan bir de şu çikolata şelalesinden beyaz olanından çilekli muzlu yedim :D ama daha başka bir şey yemeyeceğim bugün çünkü karnım tka basa dolu :9:

Son düzenleme:
Kızlar bugün bir şey farkettim, öğünde çok yerseniz acıktırıyor. Ramazandan çıkınca da böyle olmuştu yemek yedikçe acıkıyordum ilk başlarda. Diyet mantığıyla gittiğimde hiç acıkmıyorum ama bugün koyverdim dedikçe doymadım sanki, midem doydu ama demek istediğimi anlamışsınızdır hani biraz daha olsa yerim diye düşündüm, diyet mantığında hiç böyle olmuyor

Kızlar bugün bir şey farkettim, öğünde çok yerseniz acıktırıyor. Ramazandan çıkınca da böyle olmuştu yemek yedikçe acıkıyordum ilk başlarda. Diyet mantığıyla gittiğimde hiç acıkmıyorum ama bugün koyverdim dedikçe doymadım sanki, midem doydu ama demek istediğimi anlamışsınızdır hani biraz daha olsa yerim diye düşündüm, diyet mantığında hiç böyle olmuyor

Evet ipin ucunu birakinca kaciyo yedikce yiyosun en iyisi hic dokunmamak :(

Kizlar canlandiralim biraz topigi ramazanda ne guzeldik motivasyonumuz dustu sanki :/

Bu sabah 7 bucuga dogru uyandim erken yatmistim cunku.3 kuru kayisi yedim sonra bir salatalik
10 bucukta kahvalti yaptim cok iyi yapmaya calistim kahvaltiyi ve doydum da.
Bir yumurta
3 zeytin
Kk peynirin yarisi
3 catal kadar recel
1-2 dilim tam bugday ekmegi ve 2 form
Salata domates bibet

Bugun az yiyip sporu azalticam kollarim bacaklarim agriyo.bi de cok spor yapinca cok yemek istiyorum halsiz dusuyorum sonra :/ bakalim bugunku planim boyle ne olcak bilmiyorum

Kızlar uyuyamıyorum geceleri ya. Uyku problemi yaşıyorum. 1 gibi yatıyorum ama 5 e kadar dönüp duruyorum yattığım yerde. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum, erken uyanmak da fayda etmiyor. Var mı bir tavsiyeniz? :5: Bitki çayı gibi bir şeyler denesem mi?
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve 2 biber yedim. Şeker çay içtim. Sporda bugün yaptığım kardiyoların süresini arttıracaklar, ağırlıkların da yapma sayısını 30dan 45e yükseltecek sanırım onu tam bilemedim. Spora gitmeden önce çok üşeniyorum ama yaparken kendimi çok mutlu hissediyorum :9:

Son düzenleme:
Kızlar uyuyamıyorum geceleri ya. Uyku problemi yaşıyorum. 1 gibi yatıyorum ama 5 e kadar dönüp duruyorum yattığım yerde. Nasıl düzene sokacağım bilmiyorum, erken uyanmak da fayda etmiyor. Var mı bir tavsiyeniz? :5: Bitki çayı gibi bir şeyler denesem mi?
Sabah kahvaltısında 2 dilim kepekli tost ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 2 zeytin, domates ve 2 biber yedim. Şeker çay içtim. Sporda bugün yaptığım kardiyoların süresini arttıracaklar, ağırlıkların da yapma sayısını 30dan 45e yükseltecek sanırım onu tam bilemedim. Spora gitmeden önce çok üşeniyorum ama yaparken kendimi çok mutlu hissediyorum :9:

Bende uyuyamam genelde ama bisey denemedim hic bunun icin :( belki rahatlatici caylar olabilir.ben genelde biseyler dusunmekten uyuyamam zihnini bosaltman faydali olabilir

Sporu hic sorma benim gibi usengec bi insan nasil spor yapiyo hic anlamiyorum :9: ben yapiyosam herkes yapiyodur :9:

kızlar dün akşam yemeğinde hiç birşey yoktu ama ben şeftalı elma armut yedim yetmediii bir kaç dilim salam ve peynir yedim 2 bardakta light kola içtiiim :27: iyiki hiç birşey yazıyodu bide olsa :27: yarın tartılıcaktım ama dünden sonra vazgeçtim kendime spor buldum onu yapıcam haftaya kadar azcıkta olsa incelmem lazııım alışverişe çıkınca küçük beden almak istiyorum :17:

Back
X