evet altında yatan bürsürü sebep olabilir,kilo aldımı peki şimdi durumu nasıl?o zaman bu sadece insanın beynini kurcalayan bişey
Valla ablacım aldı hem de bayağı aldı, eğer böyle bir hastalık gelir de tedavi edilmezse sonu kötü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet altında yatan bürsürü sebep olabilir,kilo aldımı peki şimdi durumu nasıl?o zaman bu sadece insanın beynini kurcalayan bişey
Valla ablacım aldı hem de bayağı aldı, eğer böyle bir hastalık gelir de tedavi edilmezse sonu kötü
inşallah :) ben yaptım valla bihışımla, olsun sen her gün yapıyosun zaten bugün de dinlenmş olbunun aslında en büyük sebepleri özgüvensizlik,ve zayıflığı hayatının merkezine yerleştirmek olabilir,eğer çok zayıf olursam mutlu olucam misali...teyzene çok geçmiş olsun,umarım bi an önce düzelir.Ben ilk defa böyle oluyorum inş düzelir geçici bişeydir,şu ayran detoksuna başlıyım bakalım nolucakbugün sporda yapmadım yediklerim yanıma kar kaldı
![]()
o sitelere giriyomusuneğer orası doğruysa şuan 56 kilo olmam lazım :)) hiç inandırıcı diil
inşallah :) ben yaptım valla bihışımla, olsun sen her gün yapıyosun zaten bugün de dinlenmş ol
Hiç sorma yaa oraya kalsa şimdiye 4 5 kilo vermiştim... Artık bakmıyorum ben de valla![]()
aynen bendede oyle oluyorripped level3/4 ü yaptım ama nasıl yaptım bana sorun bi dekafamda yag maskesi terle allah terle bittim valla kendimi banyoya zor attım
sizde de oluyomu spordan önce böyle bi ağırlık bi hayattan soguma varken spor yapıp duş alıp çay yudumlarken böyle bi hayatı sevme mutlu olma yaşam sevinci dolması.ben hep yaşıyorum spordan sonra bi mutluluk geliyo bana![]()
Bu arada kızlar ben 5 kaşık diyetimi yapacağım en çok onda kilo veriyorum benGeçen sefer yaptığımda her gün 1 saat sporla 1 haftada 72 den 68.5 inmiştim
Sonraki haftalarda yavaşladı tabi biraz ama şimdi o verdiğim 10 kiloyu geri almadığım için seviniyorum.Bide normal diyet yapınca kesmiyor buzdolabını bile yicek hale geliyorum
![]()
ben başlıyorum o zaman menumu yazıyım
iftar: yogurt çorbası(yarma ve mısır ile 1 bucuk kepce kadar)
patlıcanlı biberli fırında türlü iki kasık kadar
2 dilim fırında patates
cacık
bu hafta hiç kilo verememişim ödem deyip avutuyorum kendimi![]()
banada bir arkadaşım söylemişti.her 3 saatte bir yemek yiyorsun ne istersen hatta dondurma felanda olabilir ama 5 kaşık.ilk günler biraz aç kalmıştım ben ama sonradan alıştım ve hiç aç kalmadım5 kasık diyeti de neymiş anlatsana :))
banada bir arkadaşım söylemişti.her 3 saatte bir yemek yiyorsun ne istersen hatta dondurma felanda olabilir ama 5 kaşık.ilk günler biraz aç kalmıştım ben ama sonradan alıştım ve hiç aç kalmadımşimdi bugunde geç kalktım 3 saat sonra yemem gerekiyordu ama bu seferde akşam yemeğini geç yemiş olucam :26: bende 2 saat sonra meyve felan yerim akşam yemeğinide 6 gibi şey ederim
![]()
ripped level3/4 ü yaptım ama nasıl yaptım bana sorun bi dekafamda yag maskesi terle allah terle bittim valla kendimi banyoya zor attım
sizde de oluyomu spordan önce böyle bi ağırlık bi hayattan soguma varken spor yapıp duş alıp çay yudumlarken böyle bi hayatı sevme mutlu olma yaşam sevinci dolması.ben hep yaşıyorum spordan sonra bi mutluluk geliyo bana![]()
zaten zararlı olan besinlerden uzak durulması gerektiğini biliyoruz yazmaya gerek bile duymadımbana saçma geliyo istediğini ye olayı. çünkü zararlı olan besinlerden uzak kalmamız lazım açık ve net bence.5 kasıksa valla ben dolabı açarım neler bulurum şimdi![]()
zaten zararlı olan besinlerden uzak durulması gerektiğini biliyoruz yazmaya gerek bile duymadımher istediğinizi yiyin derken hamur işlerinden felan uzak durulmalı yani siz bunu ayarlamalısınız
mesela arada canım çok tatlı çektiyse bi öğünümü biraz azaltıp bi kaç saat sonra 2-3 kaşık dondurma veya az kalorili tatlılardan yiyorum
tabi bunu hergun yapmak yok sonra işe yaramıyor
![]()
bu şekilde yapmak bazıları için bi zaman sonra alışkanlık haline geliyo,sonra o 2-3 kaşıklar oluyo 5-10 kaşıkben bu diyeti yapmıyodum ama dikkat edip tatlıda yemeye çalışıyodum sonu hüsran oldu,başımı aldım gittim
benim için en iyisi hiç yememek
![]()
hiç çaktırma o tatlılardan sadece 2-3 kaşık yemekm çok zor çookbu şekilde yapmak bazıları için bi zaman sonra alışkanlık haline geliyo,sonra o 2-3 kaşıklar oluyo 5-10 kaşıkben bu diyeti yapmıyodum ama dikkat edip tatlıda yemeye çalışıyodum sonu hüsran oldu,başımı aldım gittim
benim için en iyisi hiç yememek
![]()
hiç çaktırma o tatlılardan sadece 2-3 kaşık yemekm çok zor çookama ben diğer türlü de veremiyorum hiç tatlı yememeye çalışıyorum sonuç olarak bir ailenin doyacağı kadar tatlı yemiş olarak buluyorum kendimi
5 kaşığa devam
![]()