• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 ayda 5 kg vereceğim.

Valla ablacım aldı hem de bayağı aldı, eğer böyle bir hastalık gelir de tedavi edilmezse sonu kötü

bunun aslında en büyük sebepleri özgüvensizlik,ve zayıflığı hayatının merkezine yerleştirmek olabilir,eğer çok zayıf olursam mutlu olucam misali...teyzene çok geçmiş olsun,umarım bi an önce düzelir.Ben ilk defa böyle oluyorum inş düzelir geçici bişeydir,şu ayran detoksuna başlıyım bakalım nolucak:1:bugün sporda yapmadım yediklerim yanıma kar kaldı:30:

o sitelere giriyomusun:1:eğer orası doğruysa şuan 56 kilo olmam lazım :)) hiç inandırıcı diil

Son düzenleme:
bunun aslında en büyük sebepleri özgüvensizlik,ve zayıflığı hayatının merkezine yerleştirmek olabilir,eğer çok zayıf olursam mutlu olucam misali...teyzene çok geçmiş olsun,umarım bi an önce düzelir.Ben ilk defa böyle oluyorum inş düzelir geçici bişeydir,şu ayran detoksuna başlıyım bakalım nolucak:1:bugün sporda yapmadım yediklerim yanıma kar kaldı:30:
inşallah :) ben yaptım valla bihışımla, olsun sen her gün yapıyosun zaten bugün de dinlenmş ol :9:
o sitelere giriyomusun:1:eğer orası doğruysa şuan 56 kilo olmam lazım :)) hiç inandırıcı diil

Hiç sorma yaa oraya kalsa şimdiye 4 5 kilo vermiştim... Artık bakmıyorum ben de valla :9:

inşallah :) ben yaptım valla bihışımla, olsun sen her gün yapıyosun zaten bugün de dinlenmş ol :9:

Hiç sorma yaa oraya kalsa şimdiye 4 5 kilo vermiştim... Artık bakmıyorum ben de valla :9:

evet cnm:1:1 haftadır hiç dinlenmemiştim öyle avutuyorum kendimi:1:bende bu gün son kez baktım:1:artık girmicem.Bugün beynim çok yoruldu valla yatıp uyucam,yatmadan önce güzel düşünüp bu saçmalıklardan kurtulucam:9:

ripped level3/4 ü yaptım ama nasıl yaptım bana sorun bi de :9: kafamda yag maskesi terle allah terle bittim valla kendimi banyoya zor attım :9:

sizde de oluyomu spordan önce böyle bi ağırlık bi hayattan soguma varken spor yapıp duş alıp çay yudumlarken böyle bi hayatı sevme mutlu olma yaşam sevinci dolması.ben hep yaşıyorum spordan sonra bi mutluluk geliyo bana :9:

ripped level3/4 ü yaptım ama nasıl yaptım bana sorun bi de :9: kafamda yag maskesi terle allah terle bittim valla kendimi banyoya zor attım :9:

sizde de oluyomu spordan önce böyle bi ağırlık bi hayattan soguma varken spor yapıp duş alıp çay yudumlarken böyle bi hayatı sevme mutlu olma yaşam sevinci dolması.ben hep yaşıyorum spordan sonra bi mutluluk geliyo bana :9:
aynen bendede oyle oluyor :1:spordan once nasıl bitiricem diye düşünüyorum :53: ama sonunda mutluluuk :34:

Bu arada kızlar ben 5 kaşık diyetimi yapacağım en çok onda kilo veriyorum ben:34: Geçen sefer yaptığımda her gün 1 saat sporla 1 haftada 72 den 68.5 inmiştim :53: Sonraki haftalarda yavaşladı tabi biraz ama şimdi o verdiğim 10 kiloyu geri almadığım için seviniyorum.Bide normal diyet yapınca kesmiyor buzdolabını bile yicek hale geliyorum :27:

Bu arada kızlar ben 5 kaşık diyetimi yapacağım en çok onda kilo veriyorum ben:34: Geçen sefer yaptığımda her gün 1 saat sporla 1 haftada 72 den 68.5 inmiştim :53: Sonraki haftalarda yavaşladı tabi biraz ama şimdi o verdiğim 10 kiloyu geri almadığım için seviniyorum.Bide normal diyet yapınca kesmiyor buzdolabını bile yicek hale geliyorum :27:

5 kasık diyeti de neymiş anlatsana :))

ben başlıyorum o zaman menumu yazıyım
iftar: yogurt çorbası(yarma ve mısır ile 1 bucuk kepce kadar)
patlıcanlı biberli fırında türlü iki kasık kadar
2 dilim fırında patates
cacık

bu hafta hiç kilo verememişim ödem deyip avutuyorum kendimi :59:

10 buçukta: 4 kuru üzüm 4 fındık
12 buçukta: 2 dilim karpuz
sahur:2 kuru kayısı bir yumurta bir küçük salatalık ve yulaf kepekli süt

ve bol bol maydanoz yedim :( şuan midem allah bullak yani maydanozdan sogumus durumdayım

5 kasık diyeti de neymiş anlatsana :))
banada bir arkadaşım söylemişti.her 3 saatte bir yemek yiyorsun ne istersen hatta dondurma felanda olabilir ama 5 kaşık.ilk günler biraz aç kalmıştım ben ama sonradan alıştım ve hiç aç kalmadım :1: şimdi bugunde geç kalktım 3 saat sonra yemem gerekiyordu ama bu seferde akşam yemeğini geç yemiş olucam :26: bende 2 saat sonra meyve felan yerim akşam yemeğinide 6 gibi şey ederim :46:

Sahurda her zamanki kahvaltımı ettim ama o 1 dilim köy ekmeğinin hepsini yemedim biraz bıraktım ucundan. Yanına ek olarak yoğurlu patlıcan salatası yedim.

banada bir arkadaşım söylemişti.her 3 saatte bir yemek yiyorsun ne istersen hatta dondurma felanda olabilir ama 5 kaşık.ilk günler biraz aç kalmıştım ben ama sonradan alıştım ve hiç aç kalmadım :1: şimdi bugunde geç kalktım 3 saat sonra yemem gerekiyordu ama bu seferde akşam yemeğini geç yemiş olucam :26: bende 2 saat sonra meyve felan yerim akşam yemeğinide 6 gibi şey ederim :46:

bana saçma geliyo istediğini ye olayı. çünkü zararlı olan besinlerden uzak kalmamız lazım açık ve net bence.5 kasıksa valla ben dolabı açarım neler bulurum şimdi :9:

evet banada oluyo,hepimiz aynıyız sanırım:1:sanki dünyanın en mutlu insanı benim spordan sonra:9:zaten spor yapınca mutluluk hormonları salgılanırmış:1:o yüzden heralde

Son düzenleme:
bana saçma geliyo istediğini ye olayı. çünkü zararlı olan besinlerden uzak kalmamız lazım açık ve net bence.5 kasıksa valla ben dolabı açarım neler bulurum şimdi :9:
zaten zararlı olan besinlerden uzak durulması gerektiğini biliyoruz yazmaya gerek bile duymadım :42:her istediğinizi yiyin derken hamur işlerinden felan uzak durulmalı yani siz bunu ayarlamalısınız:32: mesela arada canım çok tatlı çektiyse bi öğünümü biraz azaltıp bi kaç saat sonra 2-3 kaşık dondurma veya az kalorili tatlılardan yiyorum :56: tabi bunu hergun yapmak yok sonra işe yaramıyor :20:

zaten zararlı olan besinlerden uzak durulması gerektiğini biliyoruz yazmaya gerek bile duymadım :42:her istediğinizi yiyin derken hamur işlerinden felan uzak durulmalı yani siz bunu ayarlamalısınız:32: mesela arada canım çok tatlı çektiyse bi öğünümü biraz azaltıp bi kaç saat sonra 2-3 kaşık dondurma veya az kalorili tatlılardan yiyorum :56: tabi bunu hergun yapmak yok sonra işe yaramıyor :20:

bu şekilde yapmak bazıları için bi zaman sonra alışkanlık haline geliyo,sonra o 2-3 kaşıklar oluyo 5-10 kaşık:1:ben bu diyeti yapmıyodum ama dikkat edip tatlıda yemeye çalışıyodum sonu hüsran oldu,başımı aldım gittim:9:benim için en iyisi hiç yememek:27:

bu şekilde yapmak bazıları için bi zaman sonra alışkanlık haline geliyo,sonra o 2-3 kaşıklar oluyo 5-10 kaşık:1:ben bu diyeti yapmıyodum ama dikkat edip tatlıda yemeye çalışıyodum sonu hüsran oldu,başımı aldım gittim:9:benim için en iyisi hiç yememek:27:

Benim icin de oyle az yiyim ama tatlida yiyim olmuyo kendimi durduramiyorum :D

hiç çaktırma o tatlılardan sadece 2-3 kaşık yemekm çok zor çook :1::1:ama ben diğer türlü de veremiyorum hiç tatlı yememeye çalışıyorum sonuç olarak bir ailenin doyacağı kadar tatlı yemiş olarak buluyorum kendimi :53: 5 kaşığa devam :34:

hiç çaktırma o tatlılardan sadece 2-3 kaşık yemekm çok zor çook :1::1:ama ben diğer türlü de veremiyorum hiç tatlı yememeye çalışıyorum sonuç olarak bir ailenin doyacağı kadar tatlı yemiş olarak buluyorum kendimi :53: 5 kaşığa devam :34:

Allahtan tatlıyı hiç sevmem bir künefe kemalpaşa kadayıf severim onlar da evde pek bulunmayan şeyler :51:

bu arada ayran detoksuna bugün başlayamıycam,dünden nohutu suya koymayı unuttum ve yoğurt çok azdı,yağsız yoğurt demişler grupta ama ben evde yoğurdu kendim yapıyorum,o yüzden yağlı yoğurtla olucak.Zaten sütlerde pek yağlı diil,çok bi fark olmaz sanırım:44:dün gece yine abuk subuk yedim malesef ama eşimle gece konuştum,iradeli ol dedi bana:31:aslında diyet yapmamı istemiyo ama dün moralimi düzeltmek için eskisi gibi devam et,ne güzel yiyodun falan dedi:1::1:diyet yapma sadece yediklerine dikkat et diyo,yok dedim o zaman olmuyo kalori takibi yaptığım siteyi söyledim,bakıyorum orda 1700 olmuş,daha 300 kalorilik yiyebilirim diyerek ipin ucunu kaçırıyorum,böyle olmuyo dedim.Ayran detoksunu söyledim tamam yap dedi:1:yoksa diyet yapmamı istemiyo,baktıki psikolojim bozuk devam et diyete dedi:27:Ondan sonra artık kendimi nasıl endekslediysem bugün yemeklerden midem bulanıyo ama ben çok iyiyim:1:dolapta kendime yaptığım abur cubur kalanları attım:31:üzüldüm bulamayanlarda var ama durursa ben kafayı yicektim,kendi kendime dedimki bu eve artık sebze meyveden başka bişey girmicek:31:çünkü canım istedi alıyımda çok az yiyim dersem onun ardı arkası kesilmiyo,yok kesin kararımı verdim gereksiz hiç bişey almıcam.Ben bi kaç hafta öncesine kadar mesela canım tatlı istediğinde,türk kahvesi yapardım kendime içinede bir çay kaşığı şeker koyuyodum.Hem iştahımı kapatıyodu hemde tatlı krizini yok ediyodu:1:bak 15 kaloriyle hem yemek hem tatlı yemiş gibi oldun diyodum kendi kendime:9:bide sporumu erkenden yapsam çok güzel olucak,evet şimdi kalkıyorum:27:akşama görüşürüz:16:

Back
X