Merhabalar.
Daha önce de bir günlük açmıştım 15-20 gün sürmüştü ve 2 kilo vermiştim sporsuz bir şekilde. Şimdiyse 64 kiloyum boyum 167 yaşım 19. Ramazanda da diyet yaptım 2 kilo verdim yaklaşık 1 buçuk haftadır kilo vermem durdu. Jillian Michaels 30 day shred yapıyorum level 2'nin 2. gününü yaptım dün akşam. Dediğim gibi kilom sabit duruyor ama incelme gözle görülecek kadar bariz. Hasta olamadım gecikti ve ben bunu bekliyorum, bilmiyorum belki de onun şişkinliği var ama bu durum 1.5 haftadır var ve sanki kendimi kandırıyormuşum gibi hissediyorum şişkinlik diye diye.
Eylül'ün 16sı gibi okullar açılacak ve benim o zamana kadar 59 kiloya inmem lazım. Ramazan bitiyor 1 hafta sonra, sonrasında spor salonuna başlayacağım aynı zamanda Jillian'a devam edeceğim. 30 day shred bittiğinde 6 pack programını yapacağım karnım düz olsun diye. Elma vücut tipine sahibim ve 12 günde Jillian'la kollarım düzene girdi gibi, inceldi baya yani. Bırakmayı düşündüm, moralim bozuldu bu süreçte sabit kaldığım için. Ama beni motive eden her türlü soruma cevap veren "cAnImVEcAnI" arkadaşıma çok teşekkür ediyorum buradan. O olmasaydı belki de toparlanamazdım.
Etrafımdakiler beni görünce ne kadar zayıfamışsın diyorlar alt tarafı 2 kilo gitti demek ki sporla inceliyorum diye düşünüyorum. Az yiyorum çok aşırıya kaçmıyorum 2 farklı siteden kalori takibine başladım. Her yediğimi, her yaktığımı yazıyorum. Anneme göre çok az yiyorum bünyem zayıf düşecek diye korkuyor. Zaten ramazanda en fazla 3-4 kilo vermeyi amaçlıyordum. 66 kg ile başladım 59a düşmek hayalime. 2 kg gitti kaldı 5 kg. Umarım şu 1 buçuk ayda 5 kg daha gider, metabolizmam mı yavaş, yanlış bir şeyler mi yapıyorum bilmiyorum.