- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
üzülmeyin kızlar,bugün bende yazıcaktım aynılarını.Hatta kendi kendime dedimki kk nede girmicem artık diyet lafı görmek istemiyorum,sonra dayanamadım yine :))bi yandan çok zayıfladın zaten diye teselli ediyorum kendimi,bi yandanda biraz daha diyorum,takıntı bu galiba,ani karar değişiklikleri oluyo.Ayran detoksu yaptım sözde güzelce devam edicektim,dışarıya çıktım bi anda düşüncelerim değişti
daha fazla vermeye gerek yok diye konuşuyorum içimden.Neyse markete girdik kızım şekerleri karıştırınca almak şart oldu bende zaten tatlı istiyodum,çok güzel bahane oldu,akşam 5 6 tane o küçük çikolatalardan yedim o kadar.1 gün ayran detoksuyaptım diye teselli ediyorum kendimi,yarın devam edemicem,yenmiyo tatsız tuzsuz..Benim artık ne fiziken nede ruhen gücüm kalmamış diyete bunu anladım,çünkü eski günlerime hala şaşırıyorum,yine karar vermiştim ama olmuyo.Kendimi sıktıkça daha beter oluyorum,sizde fazla sıkmayın kendinizi.Ben bazen nasıl olsa spor yapıyorum zamanla gider diye düşünüyorum,çok sıkıcı oldu gerçekten
Son düzenleme: