- 18 Şubat 2018
- 13.598
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.831
- 598
- 45
Hepi topu 1,5 ay olmuş ve sen sürekli alttan alarak ve özürler dileyerek devam ettirmeye çalışıyorsun.Niye kendini bu duruma düşüyorsun ki, ilgilenmek isteyen ilgilenir.Bırak gitsin yoluna.Eskiden ben ona kırıldım sana desem özür diliyordu hemen. Ama şimdi zerresi yok. Yani trip atmıyordum hiç konuşarak çözmeye çalışıyordum. Senin tribine kurban olurum diyordu. Senden başka konuşacağım insan mı var diyordu. Şimdi başkasıyla mi konuşuyor acaba da bana özen göstermiyor hiç.
Aslında sürekli alttan almıyorum içimde tutup tutup sinirlenince baya bildiğin ortalığı yıkıp geri çekiliyorum. O da zaten senin bu davranışından korkuyorum dedi. Doğru bir davranış degil belki ama hakettiğini söyleyebilirim.Hepi topu 1,5 ay olmuş ve sen sürekli alttan alarak ve özürler dileyerek devam ettirmeye çalışıyorsun.Niye kendini bu duruma düşüyorsun ki, ilgilenmek isteyen ilgilenir.Bırak gitsin yoluna.
"Eskiden" demek icin biraz genc sizin iliskiniz. 1.5 ayda 2 hafta yok olmus adama ozurler zinciri kurmussunuz. "Ozur dilerim" ciddi bir cumledir. Ozurlu oldugunu kabul ettigin bir suru konu var demektir. O yuzden sık kullanmamak lazim. Yerinde kullanin. Partneriniz dosdogru soylemis aklindan geceni.Eskiden ben ona kırıldım sana desem özür diliyordu hemen. Ama şimdi zerresi yok. Yani trip atmıyordum hiç konuşarak çözmeye çalışıyordum. Senin tribine kurban olurum diyordu. Senden başka konuşacağım insan mı var diyordu. Şimdi başkasıyla mi konuşuyor acaba da bana özen göstermiyor hiç.
Ay ben sanki herkes her şeyi biliyormuş gibi anlatmışım anin uzuntusuyle1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum. Sonra bana özürü agzina yalama yapmissin dedi. 2 haftadır konusmayi kesmiştim bundan once. Şimdi konuşuyoruz böyle dedi işte. Ben de sadece kalbinin kırıldığıni düşündüğüm zaman özür diliyorum dedim. Resmen gözünde gurursuz oldum. Sabah da yine alttan aldım birbirimizi yanlış anladık vs. diye. Ama ben yazmasam hayatta aklına gelmiyorum. Bana zekisin ama problemlisin dedi. Onu bile alttan aldım ben daha ne yapayım ya cidden
Hayır ilk üyeliğim bu"Eskiden" demek icin biraz genc sizin iliskiniz. 1.5 ayda 2 hafta yok olmus adama ozurler zinciri kurmussunuz. "Ozur dilerim" ciddi bir cumledir. Ozurlu oldugunu kabul ettigin bir suru konu var demektir. O yuzden sık kullanmamak lazim. Yerinde kullanin. Partneriniz dosdogru soylemis aklindan geceni.
Baska bi uyeliginiz var miydi? Boyle toz olan nobet muhabbeti olan birini hatirliyorum siz misiniz?
Niye hep sen alttan alıyorsun kiÇünkü birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. O da ozur diliyor bazen ama birinin alttan alması lazım yoksa asla yürümüyor
Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dediyani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
yürümek zorunda mı?Çünkü birbirimizi yanlış anladığımızı düşünüyorum. O da ozur diliyor bazen ama birinin alttan alması lazım yoksa asla yürümüyor
1.5 ayda böyle oluyorsa daha uzun sürede ağlamaktan gözlerinizin feri söner ciğeriniz kurur benden demesi. Topuk yapıp kaçın derim... Keşke bütün manyaklar kendini bu kadar çabuk belli etse de insanların hayatı kararmasaBiz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dediyani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
Biz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dediyani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
Bi tık sanaldan bi tık arkadaş ortamından tanıştık. Yani arkadaşımın arkadaşı oldugu içinNiye hep
yürümek zorunda mı?
böyle yürüyeceğine yürümemesi daha iyi değil mi?
ite kaka yürütmeye çalıştığın her şey senden çok daha fazla enerji götürmüyor mu?
1.5 ayın 2 haftası yok zaten, kaldı 1 ay.
bu 1 ayda hiç yüz yüze geldiğinizi düşünmüyorum zira askermiş nöbetleri varmış vs
%90 sanaldan tanıştınız
sanaldan tanıştığınız insanlara neden bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyorsunuz?
ben de dönem dönem sanaldan tanışıyorum erkeklerle
ve o kadar çok alternatif var ki sana anlatamam
gerçekten sanalda flörtlük erkekten bol bişey yok, ahmet gidiyor mehmet geliyor, mehmet gitse hasan geliyor
neden sanki konuşabileceğin tek erkek oymuş gibi davranıyorsun ve hissediyorsun ki?
ortalama güzellikte olan sosyal medya vs kullanan her kadına günde en az 5 erkek, bak en az 5 erkek
mutlaka mesaj atıyor, yürüyor tanışmak istiyor
bak çok güzel olmana da gerek yok, şansın çok bol aslında ama farkında değilsin
öyle ben güzel değilim manken gibi değilim diye düşünüp kendine bahane bulma diye baştan söylüyorum
konuşabileceğin yığınla erkek varken neden sana problemlisin diyen, özür dilemenle alay eden
sana kısa kısa cevap veren bi tiple zaman kaybediyorsun ve dertleniyorsun?
ben dün sabah, mimar ve gayet yakışıklı birini sohbeti sıktığı için eledim
tipi eh işte olan ama tuhaf biçimde çekici de bulduğum birini, ısrarla buluşmak istediği için (bu hafta müsait olmadığımı her sorduğunda söylememe rağmen) eledim
yine bir başkasını, işini beğenmediğim için elemek üzereyim
geçen hafta bi tanesini biraz takıntılı gibi geldiği için eledim
şimdilik bu kadarını, bunları sayıyorum ki sana, kimsenin kahrını çekme, alternatifin çok demek için
şu an 2 tane akıllı uslu erkek var konuştuğum, şimdiye dek bi falsoları olmadı ama ikisiyle henüz buluşmadım
ikisine de yürümüyorum, medeni biçimde arkadaşça konuşuyoruz
buluştuktan sonra ikisinden birini tercih edip yoluma öyle
Aslında sanal değil. Yani evet yüz yüze görüşmedik. Arkadaşımın arkadaşı gibi bir şey. Beni sormuş arkadaşım da bana söyledi. Ben de hani tamam konuşalım dedim. Konuşma sarınca da devam ettik.yürümek zorunda mı?
böyle yürüyeceğine yürümemesi daha iyi değil mi?
ite kaka yürütmeye çalıştığın her şey senden çok daha fazla enerji götürmüyor mu?
1.5 ayın 2 haftası yok zaten, kaldı 1 ay.
bu 1 ayda hiç yüz yüze geldiğinizi düşünmüyorum zira askermiş nöbetleri varmış vs
%90 sanaldan tanıştınız
sanaldan tanıştığınız insanlara neden bulunmaz hint kumaşı muamelesi yapıyorsunuz?
ben de dönem dönem sanaldan tanışıyorum erkeklerle
ve o kadar çok alternatif var ki sana anlatamam
gerçekten sanalda flörtlük erkekten bol bişey yok, ahmet gidiyor mehmet geliyor, mehmet gitse hasan geliyor
neden sanki konuşabileceğin tek erkek oymuş gibi davranıyorsun ve hissediyorsun ki?
ortalama güzellikte olan sosyal medya vs kullanan her kadına günde en az 5 erkek, bak en az 5 erkek
mutlaka mesaj atıyor, yürüyor tanışmak istiyor
bak çok güzel olmana da gerek yok, şansın çok bol aslında ama farkında değilsin
öyle ben güzel değilim manken gibi değilim diye düşünüp kendine bahane bulma diye baştan söylüyorum
konuşabileceğin yığınla erkek varken neden sana problemlisin diyen, özür dilemenle alay eden
sana kısa kısa cevap veren bi tiple zaman kaybediyorsun ve dertleniyorsun?
ben dün sabah, mimar ve gayet yakışıklı birini sohbeti sıktığı için eledim
tipi eh işte olan ama tuhaf biçimde çekici de bulduğum birini, ısrarla buluşmak istediği için (bu hafta müsait olmadığımı her sorduğunda söylememe rağmen) eledim
yine bir başkasını, işini beğenmediğim için elemek üzereyim
geçen hafta bi tanesini biraz takıntılı gibi geldiği için eledim
şimdilik bu kadarını, bunları sayıyorum ki sana, kimsenin kahrını çekme, alternatifin çok demek için
şu an 2 tane akıllı uslu erkek var konuştuğum, şimdiye dek bi falsoları olmadı ama ikisiyle henüz buluşmadım
ikisine de yürümüyorum, medeni biçimde arkadaşça konuşuyoruz
buluştuktan sonra ikisinden birini tercih edip yoluma öyle devam edeceğim mesela
Hayır saçma sapan şeylere trip atmıyorum. Hatta bir şeye kırıldıysam eğer o zaman söylüyorum. Çünkü karşıdaki hatasını fark etmeyebilir. O da benden özür diliyor o zamanlar da. Gönlümü almaya çalışıyor.Tek taraflı yorum yapamayızki.
Sen nasıl davranıyorsun oda önemli.
Saçma sapan şeylere trip atıp sonrada karşıdan alttan alma yok diye özür diliyorsan haklı.
Ayrıca baktın biri zorla konuşuyor daha neyi zorluyorsun?
Hayır saçma sapan şeylere trip atmıyorum. Hatta bir şeye kırıldıysam eğer o zaman söylüyorum. Çünkü karşıdaki hatasını fark etmeyebilir. O da benden özür diliyor o zamanlar da. Gönlümü almaya çalışıyor.
Ne gerek var bu adamla bir şey zorlamaya. Sal ipini gitsinBiz 1.5 aydır falan konuşuyoruz. Bi ara aramız bozuldu ve 2 hafta konuşmayı kestim. Aslinda onun hatasiydi ama yine de ben yazdım. Sonra ağzıma ettin senden korktum o yüzden yazmadım dediyani insan özür dilemekten de korkmaz hani? Bu sefer konuyu açma dedim sen açıyorsun bana dedi. Resmen birbirimizi yanlış anladık. Sonra tamam ben açtım dedim özür diledim. Benlik sorun yok ama sen agzina özürü yalama yapmissin dedi. Ben de artık rest çektim. Senin kırıldığını düşündüğüm zaman özür diliyorum istersen affetme dedim. Başkalarına da aynı davranma diye diyorum dedi. Sonra iyi akşamlar iyi akşamlar dedik konuşmayı bitirdik. Yine günaydını ben yazdım. Baktım kısa kisa cevaplar veriyor. Nöbetçi misin diyorum yok diyor. Tamam dedim daha yazmadım. Yani insan azıcık da olsa ilgi bekliyor. Normal hayatımda asla bu kadar gurursuz değilim. Ama alttan al dedikçe sanki daha kötü oluyor. Resmen agzina yalama yapmissin dedi şaka mi? Gözünde gurursuz oldum resmen. Ama karşıdaki o da olsa bi baskasi da olsa kalbini kirdigini dusunduysem bile duramıyorum yerimde elimde değil ki.
Beyefendi kadın ruhundan anlamıyormus oyle dedi bana. Biraz odunum bir kadınla nasıl konuşulur fazla bilmiyorum kusura bakma affet yazdı.1.5 ayda böyle oluyorsa daha uzun sürede ağlamaktan gözlerinizin feri söner ciğeriniz kurur benden demesi. Topuk yapıp kaçın derim... Keşke bütün manyaklar kendini bu kadar çabuk belli etse de insanların hayatı kararmasa
tamam sanaldan tanışmış oluyorsunuzBi tık sanaldan bi tık arkadaş ortamından tanıştık. Yani arkadaşımın arkadaşı oldugu için
Aslında sanal değil. Yani evet yüz yüze görüşmedik. Arkadaşımın arkadaşı gibi bir şey. Beni sormuş arkadaşım da bana söyledi. Ben de hani tamam konuşalım dedim. Konuşma sarınca da devam ettik.
Doğru söylüyorsun aslında. Böyle yapacağım.tamam sanaldan tanışmış oluyorsunuz
hiç yüz yüze bile gelmediğin birini bu kadar ciddiye alman
sürekli huyuna gitmeye çalışman
alttan alman sence ne kadar sağlıklı?
ilişkiye başladığım insanı bile ilk 1-2 ay geride kaldıktan sonra
hala devam ediyorsak ciddiye almaya başlıyorum
sen yüz yüze bile gelmediğin tipin g.tünü bulutlara kaldırmışsın
hemen çek kendini ve o yazmadan sen sakın yazma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?