1.5 aydır biriyle konuşuyorum ve ben kırılsam bile alttan alıp özür diliyorum

Sürekli esip gürleyen biri değilim. Sorunu genelde yüzüne söylerim. Ve istemediğim bir davranışı üst üste uyarmama rağmen sergilemeye devam ediyorsa esip gürlerim yoksa hep kavga etmek hoş bir durum değil.

Konuşmayı kes mesela?
Sürekli tenkit etmiş, şusun busun demiş, ilgi de göstermiyormuş, neden iletişim kurmak için zorlamaya devam ediyorsun ki?

Bişey yapma adam sizi empozi etmeye çalışıyor bu ilişki toksik bir hal almış uzamadann kesin irtibatı

Adam sizinle resmen dalga geçmiş. Siz fedakarlık yapmak isteyip özür diliyorsunuz ama size verdiği cevap “enayi misin her şeyde özür diliyorsun” demeye getiriyor. Asker olması her olayla alttan almanızı gerektirmez. Adamın mesleği bu emekli olana kadar yapacak ee evlenseniz ömür boyu özür mü dileyeceksiniz asker diye? Ben adamda değil sizde suç buldum çok taviz veriyorsunuz sonra da neden böyle oldu diye şaşırıyorsunuz. Yüz verirseniz astarını isterler böyle. Çevremde askerle ilişkisi olan arkadaşlarım var adam kızın gözünün içine bakıyor gayet de kızı alttan alıyor. Kendi değerinizi düşürmeyin lütfen.

1.5 ayda böyleyse azıcık daha ilerleyip samimiyet arttığında gelen o gevşeme ile sen düşün. Üzgünüm ama umutsuz vaka
ÖZür dileyip düzeltip toplamaya çalışıp emek verme bari emek verdiğin şey bitince daha çok üzüyo insanı. En çok üzülen en çok emek veren oluyo genelde

“Özür “ ağırlığını ve değerini yitirmiş ellerinizde

İlişkilerinizde kendinizden ,sözlerinizden ,davranışlarınızdan emin olarak hareket edip konuşun ki sonrasında oturup düşünmeyin kalbini mi kırdım diye .
Bir de her şeyi irdelemeyi bırakın .
Ayrıca 1,5 aylık ilişki için fazla aktifsiniz .Çabuk tüketmişsiniz .

Yaşınızda epey küçük gibi sanki

Çok çok büyük bir hata yapmadıkça özür dilerim kelimesini kullanmayın bence,kusura bakmada diyebilirsin.Benim karşımda ki kişide sürekli özür dilerim dese bende o kişiyi ciddiye almazdım

yeni tanisilmis bir narsist beyefendi.baslangicta bu sekilde ufak seylerle ilerlerler .farketmezsin yeni oldugu icin sonra hep alttan almaya devam edersin manipule edilmeyedrvam edersin.uzaklas tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…