• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. hediye almak istiyorum.Sizce erken mi ?

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/

1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/
Hediye almak için ad koymaya gerek yok. Çok beğendim sana yakışacağını düşündüm falan filan alınabilir yani neden olmasın ki.

Ben olsam almam

İçinizden geliyorsa alın. Hediyeleşmek güzel bir şey.

İki aydır benimle olduğun için diye adlandırmak tuhaf biraz sanki, bana iki aydır katlanıyorsun al bu da ödülün der gibi geldi bana.
Çok pahalı bir hediye ise kesinlikle erken, alma.Hele de kredi kartına bilmem kaç taksit yaptırıp da hediye alırsanız, alimallah ayrılırsınız her ay ekstreye bakıp bakıp lanet edebilirsiniz.

İlla özel gün olması gerekmiyor hediye alınması için.
Ama birşey olupta ilişki bitince beni onu düşünüp hediye bile almıştım diye söylenmeyeceksen al ver.

İki aydır benimle olduğun için diye adlandırmak tuhaf biraz sanki, bana iki aydır katlanıyorsun al bu da ödülün der gibi geldi bana.
Çok pahalı bir hediye ise kesinlikle erken, alma.Hele de kredi kartına bilmem kaç taksit yaptırıp da hediye alırsanız, alimallah ayrılırsınız her ay ekstreye bakıp bakıp lanet edebilirsiniz.
Kazak düşünmüştüm.Ya içimden geldi aldım deyip verebilirim.2 ay meselesi saçma olmuş haklısınız :)

içinden geliyorsa 2. gün de bir hediye verebilirsin bence. küçüğü büyüğü olmaz hediyenin ama, erken dönemlerde çok para tutan şeylere girmemek gerekir diye düşünüyorum.

Back
X