• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. hediye almak istiyorum.Sizce erken mi ?

içinden geliyorsa 2. gün de bir hediye verebilirsin bence. küçüğü büyüğü olmaz hediyenin ama, erken dönemlerde çok para tutan şeylere girmemek gerekir diye düşünüyorum.

Hep giydiği bi marka var.Ondan almak istedim ortalama fiyat sayılır.Marka takıntısı var mı pek bilmiyorum yok gibi düşündüm ama giydiği her şey markaydı.Sıradan bir yerden alıp cimri görünmek istemem sanırım.Ay bilemedim :/

İçinden gelmiş tabii ki al
Hediye deyince illa saat almak zorunda değilsin (örneğin )
Ona aldığın çikolata bile hediyedir
Bileklik bence güzel olabilir .
Yada kulaklık :KK66:

Eğer olur da ayrılırsanız vay ben hediye aldım demeyeceksiniz, bu hediyenin karşılığını beklemeyecekseniz alın tabi ki.

Ama ince giyiniyorsa bu onun tercihi olabilir, kalın giyinmekten ya da kazaklardan hoşlanmıyor olabilir. Benim eşim hiç kazak giyinmezseniz mesela yaz kış incecik şeylerle hatta genelde tişörtle gezer. Sıcağı sevmiyor adam. Bunu bi öğrenin hediyeye öyle karar verin. Kullanmayacagi bişey almayın.

Eğer olur da ayrılırsanız vay ben hediye aldım demeyeceksiniz, bu hediyenin karşılığını beklemeyecekseniz alın tabi ki.

Ama ince giyiniyorsa bu onun tercihi olabilir, kalın giyinmekten ya da kazaklardan hoşlanmıyor olabilir. Benim eşim hiç kazak giyinmezseniz mesela yaz kış incecik şeylerle hatta genelde tişörtle gezer. Sıcağı sevmiyor adam. Bunu bi öğrenin hediyeye öyle karar verin. Kullanmayacagi bişey almayın.

Gömlek nasıl olur? Veya ince ama uzun kollu bir şey o zaman

İçinden gelmiş tabii ki al
Hediye deyince illa saat almak zorunda değilsin (örneğin )
Ona aldığın çikolata bile hediyedir
Bileklik bence güzel olabilir .
Yada kulaklık :KK66:

Kulaklığı düşündüm aslında.Telefonun orjinal kulaklığı bozulmuştu.idare etsin diye öylesine bi yerden bir tane almıştı ama.Ben yinede gidip orjinalini alsam mı diye sordum kendime.Kararsız kaldım orda

Kulaklığı düşündüm aslında.Telefonun orjinal kulaklığı bozulmuştu.idare etsin diye öylesine bi yerden bir tane almıştı ama.Ben yinede gidip orjinalini alsam mı diye sordum kendime.Kararsız kaldım orda

bilmem limitine göre karar verebilirsin
İlla ufak kulaklık ta almaya bilirsin
Yada bu kulaklık ama kabloları çok hoş olanları var düz değil şekilli onlardan alabilirsin
İlişkiniz daha uzun süreli olsaydı içi müzik dolu mp3 verirdin

bilmem limitine göre karar verebilirsin
İlla ufak kulaklık ta almaya bilirsin
Yada bu kulaklık ama kabloları çok hoş olanları var düz değil şekilli onlardan alabilirsin
İlişkiniz daha uzun süreli olsaydı içi müzik dolu mp3 verirdin

Fikir olarak aklımda bulunsun bunlar.Teşekkür ederim :)

1,5 aydır sevgili/flört arası ilişkim olan biri var. Onu seviyorum ve hediye almak istiyorum. Doğum gününde alamamıştım sınav dönemi olduğu için. Geç kalmış doğum günü + 2 aydır benimle olduğun için içimden geldi diyerek adını koyabilirim hediyenin. 2. Ay dolduğunda veririm falan ama Sizce erken mi? Çok kararsızım :/

ben kadılarla erkeklerin olaylara bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum
birçok kadına göre "içimden geldi aldım",
fakat erkek onu öyle görmüyor işte, aslında gerçek olan!'ı şak diye anlıyor
henüz ilişkin netleşmemişken, onun net tavrı belli değilken, bence yapma böyle birşey
en azından yılbaşını bekle

Anlaşıldı sen hediye alacaksın:KK37:Öyleyse fikrimi söyleyeyim "kitap" uygundur:super:
Okuduğu tarz bir kitap alabilirsin.

ben kadılarla erkeklerin olaylara bakış açısının farklı olduğunu düşünüyorum
birçok kadına göre "içimden geldi aldım",
fakat erkek onu öyle görmüyor işte, aslında gerçek olan!'ı şak diye anlıyor
henüz ilişkin netleşmemişken, onun net tavrı belli değilken, bence yapma böyle birşey
en azından yılbaşını bekle
Gerçek olan neymiş ki onu anlamadım

Back
X