- 29 Mayıs 2013
- 2.893
- 5.070
- 358
- Konu Sahibi knickerbockerbande
Benim derdim de başlıktan da anlayacağınız üzere universite ve bebeğim. Ben üniversiteyi yurtdışında okudum ama bitirme tezimi vermeden ekonomik sebeblerden Türkiye ye döndüm sonrasında da sorunlar oldu, hoca tezimi kabul etmedi, düşük not verdi falan ve bir daha da diplomayla uğraşmadım ama gecen yıl bebeğime hamile kalınca devletde çalışmak istedim ama sınava girsem bile diplomam yok
Ben de yeniden sınava girdim ve istanbul universitesini kazandım amacım derslerimi saydırıp hızlıca diploma almaktı ama benim bölümüm yazılım mühendisliği, kazandığım bölüm ise bilgisayar mühendisliği olunca 2donem+ yaz okulluk fark derslerini almalıyım ki üniversite bitsin.
Şuan bebeğim için işden izinliyim hazirana kadar ve üniversite için de bir daha asla zaman bulamam ama bebeğim çok küçük, derslere ise devam zorunluluğu var. Ben ne yapmalıyım? Universiteye çok yakın bir kreş bulup dersteyken en fazla 4 saat biraksam mı? Bebegimi peşimde perişan mı ederim? Aileden kimse yok bakabilecek aklima da çözüm gelmiyor. Diplomayı almasamda ilersinde yine sorun olacak işde terfi edemem. Siz olsanız ne yaparsınız? Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Nasıl kafama takmışsam çok uzun olmuş kusura bakmayın.

Şuan bebeğim için işden izinliyim hazirana kadar ve üniversite için de bir daha asla zaman bulamam ama bebeğim çok küçük, derslere ise devam zorunluluğu var. Ben ne yapmalıyım? Universiteye çok yakın bir kreş bulup dersteyken en fazla 4 saat biraksam mı? Bebegimi peşimde perişan mı ederim? Aileden kimse yok bakabilecek aklima da çözüm gelmiyor. Diplomayı almasamda ilersinde yine sorun olacak işde terfi edemem. Siz olsanız ne yaparsınız? Çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Nasıl kafama takmışsam çok uzun olmuş kusura bakmayın.