1,5 aylik burnum...(resimli)

burun ucu masajına biraz dikkat ederseniz dahahos durabilir. Çok geçmiş olsun...

Sanki basik duruyor gibi.Ama zamanla degisir,sekillenir belki.Birde sormak istiyorum,nerde oldunuz ameliyati?Almanya da mi Tr de mi ?

ya ben masajlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum ..:uhm: nasıl masaj yapılmalı?? veya ne kadar süre ile yapılmalı bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? benim de 45 gün oldu ucu hala şiş top gibi..:teselli::mymeka:

canım doktorunun yönlendirmesi gerekiyor aslında. Sadullah Bey'e ameliyat olan bir arkadasıma asla masaj vermedi. Benim doktorumda önce dikey şekilde (göz pınarlarından başlayarak) sonra da burun ucuna ayrı masaj verdi. İstersen sor doktoruna, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

canım doktorunun yönlendirmesi gerekiyor aslında. Sadullah Bey'e ameliyat olan bir arkadasıma asla masaj vermedi. Benim doktorumda önce dikey şekilde (göz pınarlarından başlayarak) sonra da burun ucuna ayrı masaj verdi. İstersen sor doktoruna, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.

tamam canım çok teşekkür ederim ben bi sorayım...sanada geçmiş olsun varmı resimlerin merak ettim..

canim bu basliga daha fazla cevap girilmisti, forumda bi sorun olustu, cogu gitmis yazilanlarin. burnunun ucundaki sekil bozuklugunun odem oldugunu umuyorum. benim de burun ucumda odem var, ben sadullah beyin hastasiyim mesela, kendisi ebruli sultanin dedigi gibi pek masaj onermiyor ama bana masaj verdi, odemlerin gecmesine yardimci olmasi icin. senin de doktoruna danismanda fayda var, zor iyilesecek bir yapidaysan masaj iyilesme surecini kisalltir en azindan. gecmis olsun:)

arkadas olarak ekle istersen tatlım albümü var fotolarımın.

ebruli resimlerini inceledim..muhteşem olmuş..çok yakışmış yüzüne..sanki başka bir insan olmuşsun..resimlerine msj sayım 100 ü bulamadığı için yorum yapamadım..ama inanılmaz güzel olmuş canım..çok geçmiş olsun..iyi günlerde kullan ve mutlu ol inşallah..birde maaşallah:nazar:a.s.

ebruli resimlerini inceledim..muhteşem olmuş..çok yakışmış yüzüne..sanki başka bir insan olmuşsun..resimlerine msj sayım 100 ü bulamadığı için yorum yapamadım..ama inanılmaz güzel olmuş canım..çok geçmiş olsun..iyi günlerde kullan ve mutlu ol inşallah..birde maaşallah:nazar:a.s.

teşekkür ederim canım. Kim istiyorsa onunda böyle güzel olsun inş.:teytey:

Back
X