- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
- 318
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burun ucu masajına biraz dikkat ederseniz dahahos durabilir. Çok geçmiş olsun...
şeyy fisfisfis biraz şekil bozukluğu var gibi..ama belki zamanla oturur
geçmiş olsun
ya ben masajlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum ..:uhm: nasıl masaj yapılmalı?? veya ne kadar süre ile yapılmalı bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? benim de 45 gün oldu ucu hala şiş top gibi..:teselli::mymeka:
ne gibi :gitme: offf cok moralim bozuldu ben begeniyordum aslinda :gitme: :gitme:
revizyon gereklimi yani?
canım doktorunun yönlendirmesi gerekiyor aslında. Sadullah Bey'e ameliyat olan bir arkadasıma asla masaj vermedi. Benim doktorumda önce dikey şekilde (göz pınarlarından başlayarak) sonra da burun ucuna ayrı masaj verdi. İstersen sor doktoruna, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
canım doktorunun yönlendirmesi gerekiyor aslında. Sadullah Bey'e ameliyat olan bir arkadasıma asla masaj vermedi. Benim doktorumda önce dikey şekilde (göz pınarlarından başlayarak) sonra da burun ucuna ayrı masaj verdi. İstersen sor doktoruna, kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
arkadas olarak ekle istersen tatlım albümü var fotolarımın.
ebruli sultan sakincasi yoksa ben de ekliyorum, fotografalrini gormek isterim :) sanirim bogazici tipta olmustun.
arkadas olarak ekle istersen tatlım albümü var fotolarımın.
ebruli resimlerini inceledim..muhteşem olmuş..çok yakışmış yüzüne..sanki başka bir insan olmuşsun..resimlerine msj sayım 100 ü bulamadığı için yorum yapamadım..ama inanılmaz güzel olmuş canım..çok geçmiş olsun..iyi günlerde kullan ve mutlu ol inşallah..birde maaşallaha.s.