1.5 aylık evliyim başıma gelenleri dinleyin bana akıl verin..

gizem00

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
297
0
96
Aydın
ben 1.5 ay oldum evleneli. sabahları erken uyandığım için eşimden önce yatıyorum oda ben uyurken internete falan giriyor. arada yanıma gelir beni uyandırır benle uğraşıp geri gider. geçen gecede ben uyuyorum girdi odaya cama yöneldi camı açtı camdan dışarıya baktı. sonra geldi bana sarıldı öptü. tabi o bunları yaparken beni uyuyor zannediyor. bende uyanığım sonra sarıldı giderken perdeyi araladı tekrar dışarıya baktı. perdeyi örttü odadan dışarıya çıktı. o çıkınca bende şüphelendim camdan baktığımda karşı evin penceresinde bir kız silüeti görülüyor perdenin arkasında hareketleri görülüyor. sonra kalktım mutfağa gittim eşim mutfakta bir taraftan süt içiyor bir taraftannda perdenin aralığından karşı pencereyi izliyor. ışıklarıa yakmamış. onu öyle görünce elim ayağım birbrine girdi. tartışmaya başladık sabaha kadar deliler gibi kavga ettik. benim yanımdayken başka birini izlemesini kaldıramadım. 2 gündür sinirim geçmedi ne yapayım kızlar bi akıl verin

Kıza neden bakıyord peki dansmı ediyordu yoksa şüphelendiğiniz başka birşey mi var.. Eğer sürekli yaptıgı birşeyse konuşmazdım herhalde ama dikkatını cekip bakmışsa yıne kızardım hatta kafasını kırardım ama aynı seyı bende yasatırdım ona anlardı o zaman

gecenin bi vakti bizde görsek bayan olarak merak edip bizde bakarız,,, hani çok açık giyinenlere yolda yürürken erkekler bakar ya ama aslında çaktırmadan bayanlarda bakar o hesap yani ne var bunda kavga edecek,,,

ksrşıdkı kızı tanıyor mu

şınız nette sız uyduktan sonra cok mu vakıt gecırıyor rahtsızlıgını dıle getırın daha yenı evlısınız

size ne açıklama yaptı bu hareketleri için?

ilk başta odaya girdiğinde camdan dışarıya tükürdüğünü. tükürürken karşı camda kızın gölgesini farkettiğini söyledi. o yüzden meraklanıp baktığını söyledi. yeminler etti kızın yüzünü bile görmediğini. biz tam kavga ederkende kız perdeyi açıp sigara külü attı dışarıya atarken de bizim cama baktı bende zaten cama bakıyordum acaba bakışıyorlar mı die zaten ondan sonra olay koptu. be uyurken bakışıyorsunuz die.

size ne açıklama yaptı bu hareketleri için?

ilk başta odaya girdiğinde camdan dışarıya tükürdüğünü. tükürürken karşı camda kızın gölgesini farkettiğini söyledi. o yüzden meraklanıp baktığını söyledi. yeminler etti kızın yüzünü bile görmediğini. biz tam kavga ederkende kız perdeyi açıp sigara külü attı dışarıya atarken de bizim cama baktı bende zaten cama bakıyordum acaba bakışıyorlar mı die zaten ondan sonra olay koptu. be uyurken bakışıyorsunuz die.

evliliğiniz bana sıkıcı gibi geldi sizi rahatsız etmiyor mu bu durum??? kocanız bilgisayar başında siz yatak odanızda.. kaldı ki bir buçuk aylık evlisiniz nerde heyecan??
hadi 30 yıllık evli olursunda yemek yenir tv izlenir hadi yatalım dersin.. daha bir buçuk aylık evlilik var paylaşım kısıtlı... bilgisayar ve televizyon öldürüyor zaten sohbeti..yazık etmeyin kendinize..erken kalkabilirsiniz (çalışıyor musunuz, işiniz çok mu ağır bilmiyorum) ama beraber vakit geçirdiğiniz zamanları arttırmanın bir yolunu bulun..
yoksa penceredeki kız olmazsa internetteki kızlar, sokaktaki kızlar, işyerindeki kızlar hep canınızı sıkacak sizin.......

Kıza neden bakıyord peki dansmı ediyordu yoksa şüphelendiğiniz başka birşey mi var.. Eğer sürekli yaptıgı birşeyse konuşmazdım herhalde ama dikkatını cekip bakmışsa yıne kızardım hatta kafasını kırardım ama aynı seyı bende yasatırdım ona anlardı o zaman

kız dans etmiyordu bende baktım odada bişeyler arıyor gibiydi saçma sapan hareketleri varıd. perdeden çok yansıyordu bende merak ettim açıkcası ama biz tartışırken camı açınca ben iice çıldırdım tabi .

sakın yanlış anlama yargılamıyorum.. bazı şeylerin düzenini oturtamamış olabilirsin akşamları yorgun düşüyor olabilirsin ama sevgiyle aşkla yürütülecek bir evlilik varken neden acabalarla dolu bir hayat yaşayasın arkadaşım?? düzene sokuver bişeyleri sende rahatsızlık hissetmezsin...

evliliğiniz bana sıkıcı gibi geldi sizi rahatsız etmiyor mu bu durum??? kocanız bilgisayar başında siz yatak odanızda.. kaldı ki bir buçuk aylık evlisiniz nerde heyecan??
hadi 30 yıllık evli olursunda yemek yenir tv izlenir hadi yatalım dersin.. daha bir buçuk aylık evlilik var paylaşım kısıtlı... bilgisayar ve televizyon öldürüyor zaten sohbeti..yazık etmeyin kendinize..erken kalkabilirsiniz (çalışıyor musunuz, işiniz çok mu ağır bilmiyorum) ama beraber vakit geçirdiğiniz zamanları arttırmanın bir yolunu bulun..
yoksa penceredeki kız olmazsa internetteki kızlar, sokaktaki kızlar, işyerindeki kızlar hep canınızı sıkacak sizin.......

evet haklısın oda atynı şeyleri söylüyor. benim işim çok ağır o çok rahat akşam 7de eve geliyorum eve gelince ölü gibi oluyorum günün yorgunluğundan televiayonun karşısında uyuyup kalıyorum. oda işi çok rahat olduğu için geç yatıyor yoksa benle yatmak istemidiği için değil. hatta defalarca gece yanıma geliyor sarılıyor öpüyor geri gidiyor canım sıkılıyor die. ama bende çok yorgun oluyorum gözümü açacak halim olmuyor. oda diyor ortk bir heyecanımız yok die.

arkadaşş biraz haklı canım :44:

evet sana katılıyorum..... bence eşinle birlikte yataga girmen daha mantıklı olacak..bir kahve ya da cay iç uykun gitsin. eşini internet yerine kendine yönelt :69: acık ilgi göster eşine daha 1,5 aylıkken koyun gb erken yatılır mı kızz :) bnm de işim erken saatte ama ben eşimi görmek için geç yatıyrm msla..insan vucudu 6 saat uykuyla durablıo. :74:

dün gece eve gittiğimde işe gitmemiş uyuyordu. yemeği hazırladım uyandırdım yemiycem dedi. zorla kaldırdım yemeğini yedi geri yattı. tek kelime konuşmadık. aradan zaman geçince gittim kahve yaptım yatağa götürdüm uyandı. geldi yanıma kahveyi içti. beraber tel izledik ama hiç konuşmadı yine. ben gittim yanına sarıldım öptüm. hiç bişye yapmadı sonra kalktım yanından televizyon seyrederken uyumuşum. gece yanıma gelmiş yatmış ama hiç konuşmadık sarılmadı bile. ben daha ne yapayım.

bnm de evliliğim öyleydi de, artık düzeldi simdi ben yataga gryrm dıyınce en fazla yarın saat sora gelıo yanıma uyuyo...ben sarılıorum..erkekler ılgı bekler..topu at kaç..bekletme de ne blm az kur yap..dayanamazlar hehehe utandım kız bunları yazarken :69:

biryıl oldu evlendiğimiz.Ama hala ilk günkü heyecanla kapıyı açarım öyle öperim severim.İkimizde çalışıyoruz.Ama ben hiç bir zaman eşimden önce yatağa gitmedim eğer oturmak istiyosa yanında kıvrılıp uyumuşuumdur.O da aynen öyle yapar.Başka bişeyler yaptığımızda hep ikimiz yaparız ne bilim mesela meyve yerken ben dilimler veririm kendi ellerimle,Yemek yerken o bana elleriyle bir iki kere yediririz yani kısaca birbirimizi şımartırız.Bu da aradaki sıcaklığı tazeliyo buna inanıyorum.Yoksa Sen git karşı da otur o başka koltukta yok sen git uyu o da nete takılsın bunlar olmaması lazım ya ben öyle düşünüyorum Belki bi on sene sonra değişebilir ama 2.5 aylık bir evlliik için bunlar yapılmaması lazım diye düşünüyorum.Yakın olun birbirinize bırakın şu neti yahu bırakın tv yi her zaman olmaz gece ne işin var her zaman nette birbirinizle ilgilenin öyle uyuşuk olmayın Arkadaşım sende yorgun olabilirsin ama eşin gelir yanına öper gider bi yere kadar sonra adam sıkılır yani.Hareket katın canlı olun biraz:40:.

galiba bu net ilişkilerı çok köreltıyor benım eşimde işten gelınce kendını pc ye zor atar yalvarıırm yeter artık kalk dıye ama bazen kalkar bazen 5 saat kalkmaz nette ne yapıyo dıceksınız o netteyken ben göruyorum gazete okur okumadıgı spor haberı kalmaz bazende okey oynar zaten okeye gırdımı çıkmaz....ne yapacagım bılmıyorum kendı kendıme işten gelıyor yorgun dınlensın dıyorum ama çok baartıyor yaaa:///////// en güzelı evde pc olmayacak..eşler bırbıırne vakıt ayıracak.......

bnm de evliliğim öyleydi de, artık düzeldi simdi ben yataga gryrm dıyınce en fazla yarın saat sora gelıo yanıma uyuyo...ben sarılıorum..erkekler ılgı bekler..topu at kaç..bekletme de ne blm az kur yap..dayanamazlar hehehe utandım kız bunları yazarken :69:

çok haklsıın bende de hata var kabul ediyorum hep o yanaşıyor bana. tavsiyeni dikkate alıyorum bugün uygulayacam. :)))

galiba bu net ilişkilerı çok köreltıyor benım eşimde işten gelınce kendını pc ye zor atar yalvarıırm yeter artık kalk dıye ama bazen kalkar bazen 5 saat kalkmaz nette ne yapıyo dıceksınız o netteyken ben göruyorum gazete okur okumadıgı spor haberı kalmaz bazende okey oynar zaten okeye gırdımı çıkmaz....ne yapacagım bılmıyorum kendı kendıme işten gelıyor yorgun dınlensın dıyorum ama çok baartıyor yaaa:///////// en güzelı evde pc olmayacak..eşler bırbıırne vakıt ayıracak.......

keşke bebegım ama nerde.....

Back
X