- 11 Aralık 2024
- 187
- 67
- 13
- Konu Sahibi amhdusuklugum
-
Kaç yumurtanız toplanıyor acaba
Kaç yumurtanız toplanıyor acaba
Pazartesi netleşecek6tane görüldü vitamin takviyesi kullandım pazartesi opu ve transfer
Anladım teşekkür ederim inşallah kaliteli ve dolu çıkarlar. Benim amh 0.02 3 tane göründü yumurta ama boş çıktı hepsi malesefPazartesi netleşecek
Peki yumurtaniz kac tane çıktı benim de 0.3 bir iki anca çıkar dedi de doktor
Ben daha önce Muğla univ Hastanesi'nde tedaviye başladım baslamasaymisim keşke devlet hastanesideki doktor llar facia psikolojik olarak cokertiyorlar kestirip atiyorlarPazartesi netleşecek doktor iyimser konuştu nerede tedavi görüyorsunuz doktorun bu şekilde bir tavır içinde olması çok saçma
Belki doktorunuz baştan düşük söylüyordur bilerek ters bir şey olursa moraliniz bozulmasın diye. Bence bir ikiden fazla çıkar bu arada :)Peki yumurtaniz kac tane çıktı benim de 0.3 bir iki anca çıkar dedi de doktor
Tebrik ederim sizi bu aradaBelki doktorunuz baştan düşük söylüyordur bilerek ters bir şey olursa moraliniz bozulmasın diye. Bence bir ikiden fazla çıkar bu arada :)
Tebrik ederim sizi bu arada
nedenTebrik ederim sizi bu arada
Yaa dimi hadi insAllahBelki doktorunuz baştan düşük söylüyordur bilerek ters bir şey olursa moraliniz bozulmasın diye. Bence bir ikiden fazla çıkar bu arada :)
Olsun az az da olsa toplansın da o da bir şeydir.Yaa dimi hadi insAllahhatta iki toplama yapabiliriz falan dedi canım sıkıldı maddi manevi zor yani hadi bakalım insAllah öyle olur tesekkurler
Ah canım benim Rabbim yardımcımız olsun hepimizin insAllah bu sefer olurOlsun az az da olsa toplansın da o da bir şeydir.Maddi yoracak maalesef zoruz. Ben iki oldu yumurta toplattım. Hepsi boş çıktı iki seferde de. Ben napayım :) Harcadıklarım uçtu gitti elimde bir şey yok.
Boş çıktığını nasıl anladınız doktor mu söylüyor bunu bende 2 tane dondurdum geç yaşta ama inşallah doludur bana bişey demedilerOlsun az az da olsa toplansın da o da bir şeydir.Maddi yoracak maalesef zoruz. Ben iki oldu yumurta toplattım. Hepsi boş çıktı iki seferde de. Ben napayım :) Harcadıklarım uçtu gitti elimde bir şey yok.
Sizin doludur dondurulduğuna göreBoş çıktığını nasıl anladınız doktor mu söylüyor bunu bende 2 tane dondurdum geç yaşta ama inşallah doludur bana bişey demediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?