Ah bu düşüncesiz inanlar kimin başında yok ki...işyerinde birinin hanımı iki çocuğu var bir düşük yapmış.üçüncüyü düşünüyorlar aslında çok beklememek lazım zaten hemen olmuyor ki dedim.kadının dediği yok ya benim öle değil ben hemen kalıyorum..
ben ki 1 yıl içinde 3 kez bebek kaybettim son kaybımın üstünden 1 yıl 2,5 ay geçti ve artık hamile bile kalamıyorum..ve daha bu kayıpların sebebini araştırırken düşük amh adet düzensizlikleri bi sürü denediğim kürler 40-45 günü bulan adet döngüleri içinde kendimi savaşırken buldum...artık hangisine daha çok odaklanmalıydım? erken menepoza girme riskine mi artık hamile kalamıyor olmamamı yoksa uzayan adet döngülerine mi yoksa bir şans daha hamilelik olsa bile önceki üçü gibi kalbi gelişimi durup hiç bir zaman doğum yapamicam ihtimaline mi veya da çevremde çatır çatır hamile kalıp doğuran yakınlarım arkadaşlarıma mı ha bir de suç işlemişim gibi sorana 3 yıllık evliyim çocuk var mı hemen al bi tane çok bekleme diye tavsiye verenlere derdimi anlatamamaya mı ?
şeytan kafamızı öyle bir dolduruyor ki millet her yerde çocuğun karnına düşmesinden doğup büyümesine kadar hepsini reklam ediyor..senin ne hissettiğini kim ne bilsin ki?
ve heleki nispet yapanları haketmediklerini düşündüklerimizin kolayca sahip olmasını gördükçe düşündükçe aklıma gelen tek şey "Allah dilediğine verir".rabbim bizi her türlü münafık düşüncelerden korusun.isteyen bütün herkese ve bana da hayırlısından sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar versin

ama sabır diyorum ve ki benim bu zamana kadar hiç bişeyim kolay olmadı zor oldu ama şükürler olsun ki oldu ve güzel oldu Rabbimin hazinesi geniş biliyorum ki o ol dediği zaman kimsenin asla olmaz dediği tezleri çürütmeyip yerin dibine gömmesini bilendir..