- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi sultannazik
-
bunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
benim eşim şuanda bebeğim ayağında uyutmaya çalışırken uyuya kaldı horluyobunu cok merak ediyorum. cunku en cok kadina ulasip sorabilecegim yer burasi. cocugu 3-5 Yas arasi olan 5 7 yillik gibi evliliklerde aksam esiniz eve geldiginde, yada isten geldikten sonraki paylasim ve yaklasiminiz nasil birbirinize? biz cocugumuz uyuduktan sonra genelde ayri adalarda kitap okuma tv izleme dinlenme gibi seyler yapiyyoruz. ve bunun sebeplerini biliyorum. cok yorgun oluyoruz. hafta ici yapacak pek bisey olmuyor. hafta sonu birlikte vakit geciriyoruz genelde aksama Kadar ailecek disardayiz. aksam yine herkes kendine cekiliyor bu normal mi? esim yine koltukta uyuyor.. bende size yaziyorum
ben gercek birdille kendimi ifade etmek istersem.korkuyorum yani evliligimizi kotuye suruklenmesinden. cinsel anlamda bile birbirimizi istiyor bile olsak gosteremiyoruz. unku kizimiz hep bizimle esim cok yorgun bende okul okuyorum dersler vs. ben onu seviyorum. onunda sevdigini dusunuyorum. ama aklim karisiyor. ogecirdigimiz sureci normal buluyor. ben kendimi kotu hissediyorum arada kalmis. sanki biseyler eksik gibi ne bileyim. bitek biz boyleyiz gibi. cok kaliteli zamanlar gecirdigimiz oldu ama kizimiz buyudukce degisti birseyler butun enerji kizimiza gidiyor.. gencizde kaygi bozuklugu yasiyorum bazen.. esim genedle oyun oynar kendisi iyi bir sirkette Chef cok yogun calisiyor -5 derecede calisiyor.. ve duzenisz onun iside cok seyi degistirdi. gozleri kizarmis eve geliyor. koltukta uyuya kaliyor yorgunluktan kendine ayirdigi zamanda genelde az. hergun 50 kisinin sorununu dinliyor.. ve cok fazla arkadaslarla gezme tozma huyu yok hafta sonu ise baski yok cogu Zaman beaber bazi Zaman ayri seyler yapiyoruz-cok mu bencilim sevgimizi sorgulamaya basladimEvet normal. Kızımız uyuyunca bi " yehhuuu" çekip napacağımızı şaşırıyoruz.
Önce kahve olmazsa olmazımız, peşinden gelsin KK, gitsin KK.
Eşim de film izler, araştırma yapar vs.
cocugunuz varmi? bizim evliligimiz cok buyuk ozle bir askla basladi. fakat cok buyuk etkenler oldu uucuncu sahislardan ilk seneler cok tartistik. bide cok sohbet ederiz ama konusacak birseyler varsa bos os pek etkili olmuyor.sizin adiniza sevindim ideal evlilik.bende okuyorum dersler cocuk ev is. esimde yogun bir isi var sorumluluk sahibi..Şuan iş dolayısıyla yurt dışı görevinde ama buradayken maçı bile beraber izleriz, kitap okuyorsak biri diğerinin dizine yatar öyle okuruz.
Ben sofrayı topluyorsam o kahve yapar ,o toplarsa ben yaparım her akşam mutlaka balkonda kahve içip sohbet ederiz.
En büyük hobisi sahibinden arabalara bakmak başlarda ne anladığını anlamasamda bende alıştım beraber bakıp üzerine konuşuruz.Ben 2. üni okuyorum ders çalışırken bi tarafdan öğrendiğim şeyleri onada anlatırım ilgiyle dinler yorum yapar.
Biz daha 2 yıllık evliyiz ondanmı böyle acaba sonraları bizde mi öyle olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?