1- 5 yada uzun birlikteligi olanlar aksam esiniz evde oldugunda?

6 senelik evliyim,kızım 4 yaşında. Kızım 9.30 gibi uyur. Bizde hemen çay kahve keyfi, beraber bir şeyler izleriz. Bazen işlerim olur eşim kızar gelsene yanıma diye. Her dk vıcık vıcık değiliz kendi işlerimizi de yaparız,ama akşamları beraber otururuz,işlerimizi halledip yine bir araya geliriz,uyuzlanıyorsakta beraber uyuzlanırız

Reactions: H M
Bence sizinki tamamen hayat yorgunluğundan birbirinize vakit ayıramamak. Ama biraz daha özenle çözüm bulunabilir, benim eşimde koltukta yayılmayı çok sever ama yanıma gel der mesela.

4 yillik evliyiz esimle severek evlendik henuz cocugumuz yok ben ev hanimiyim esim eve gelince yemekten sonra cay iceriz dizimiz varsa beraber sarilir uzanir izleriZ yoksa interneten film izleriz
iskambil kagidi oynariz
Telefonda bilgi yarismasi falan oynariz
sohbet eder dertlersiriz masallah diyim genelde cok iyiyiz

benim esimde kiziyla ilgilidir saclarini tatar masal anlatir onun icin herseyi yapar.. biz suan sanki enerjimizi cocugumuza vermisiz gibi. esim gezmeyi sever benimde baska baska ulkelere gitmek istiyor. ve bana dedigi ben genelde evlilimig Boyle iyi gitmiyor dedgimde. birgun kizimiz buyuyecek seninle sahilde el ele bas´basa oldugumuzda gozlerimize bakicaz bugunu bekliyorum diye.. ama sanki cok sey kaciriyoruz. ama yasadigim ulke kis ulkesi hafta ici pek yapilacka sey yok. yorgunluk vs.. ama bu aralar evliligimi sorguluyorum br ara kizginlikla basanalimm diyesim geliyor. ama mantikli dusunmeye calisiyorum. disarida herkes mukemmel es profili ciziyor.. esimin babasi mesela cok der sen streslisin kocan sunu yapsin o dik kafali onla Hayat zor seni alsin ciksin vs seyler.... ama onlarinda Hayati pek Parlak degil. ben zaten hep dip dibe evlilikleride Dogru bulmuyorum ayri vakitte gecirebilmeli insan.. herkrs kendi arkadaslariyla vs.. ama biz cok asosyal olduk. hafta sonuda genelde cocuklu aielerin takildigi yerlerdeyiz kizimin Yas gurubuna Uygun.. bi ikinci ppalndayiz..

Maşallah patir patir yazdiniz hatunlar. Hiiiic mutsuz var mı yok mu dimediniz
Neyse benden hepicinize birer maşallah

Çocuk henüz yok canım ben cesaret edemedim hem ikinci üni okuyorum hem yüksek lisans yapıyorum ee bide ev işleri yetişemem diye düşündüm okul bitince istiyoruz rabbim nasip eder inşallah
Bence bi probleminiz yok okul ev iş çocuk uzun süre sonunda yorulmuşsunuz sadece.. İki günde olsa bi yerlere gidemezmisiniz? Bebeğini annene falan bırakabilirmisin?

ikinci planda olmak normal olanı zaten çocukluyken. sadece gece gece kocişimle delirmeceler başlıklı şeyler yapın
benim eşimin kültüründede yoktu, evde her türlü oyun var mesela. tavla, kelime oyunu, tabu puzzle ve daha bi sürü şey. ne bulduysam aldım heryerden.
onu deneyin vakitleri eğlenceli hale getirip birbirinzle vakt geçirmenin değerini farkedin

cocukgu ozellikle belirttim cunku daha dokuz aya Kadar bebek dogana Kadar diskoya giderdik bile birlikte dans ederdik. herkyere her davete birlikte katilirdik muzik acar tv izler sohbet ederdik. ama suan sohbet bile azaldi cunku kizimiz cok soru sorma doneminde fsrkindalik donemi ilgi onda ve ben sabahtan aksama kadaronun otatli ilgic sorularini cevapliyorum bazen 100 kere tekrarliyorum ve aksama artik konsantirem azliyor ne dedigimi bile bilmiyorum:)))) esimde 50 kisiden sorumlu. birkere is yerine gittim pazar gununu secti gormemi istemisiti. iceri girdik is gunu olmadigi halde isciler su eksik bu hallolmasi lagzim vs. :) bilmiyorum ya ama sizde potansiyel var cocugunuz oldugundada hep Boyle kalmayi deneyin. basaracaginiza inaniyorum insallah

Biz 7/24 biraradayız, akşam aynı oda içinde ayrı takılırız kitap, int, tv vs
Sadece yemekte ızun uzun sohbet ederiz, gün içinde çok konuşmayız işyerinde.
Bu işlerin matematiği yok bence, eşler yoğun, yorgun, sessiz, konuşkan olabilir,
Her ilişkininde dinamiği farklıdır, dert etmeyin

ben turkiyeden isvicreye geldim esim burali.. ailesi calisiyor hale annesi turkiyede babasi vs Burda ama zamanlari yok burada insanlar genelde calisirlar duzenli kralli bir Hayat vardir. eminim bura hakkinda bilgin vardir neyseki verecegimiz kimse yok arkadaslar vs var ama kizimiz biraz aktif iyi gozlenmesi lagzim. guvenemiyoruz aile disinda kendi evinden baska biyerdede pek uyumaz. bi hafta sonu icin gidelim biyerlere desek.. biraz daha Zaman lagzim Boyle bisey icin. suan 4 yasinda difer sene ana sinifina gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…