- 25 Aralık 2010
- 1.969
- 1.973
- 333
- Konu Sahibi sultannazik
-
Bence sizinki tamamen hayat yorgunluğundan birbirinize vakit ayıramamak. Ama biraz daha özenle çözüm bulunabilir, benim eşimde koltukta yayılmayı çok sever ama yanıma gel der mesela.ben gercek birdille kendimi ifade etmek istersem.korkuyorum yani evliligimizi kotuye suruklenmesinden. cinsel anlamda bile birbirimizi istiyor bile olsak gosteremiyoruz. unku kizimiz hep bizimle esim cok yorgun bende okul okuyorum dersler vs. ben onu seviyorum. onunda sevdigini dusunuyorum. ama aklim karisiyor. ogecirdigimiz sureci normal buluyor. ben kendimi kotu hissediyorum arada kalmis. sanki biseyler eksik gibi ne bileyim. bitek biz boyleyiz gibi. cok kaliteli zamanlar gecirdigimiz oldu ama kizimiz buyudukce degisti birseyler butun enerji kizimiza gidiyor.. gencizde kaygi bozuklugu yasiyorum bazen.. esim genedle oyun oynar kendisi iyi bir sirkette Chef cok yogun calisiyor -5 derecede calisiyor.. ve duzenisz onun iside cok seyi degistirdi. gozleri kizarmis eve geliyor. koltukta uyuya kaliyor yorgunluktan kendine ayirdigi zamanda genelde az. hergun 50 kisinin sorununu dinliyor.. ve cok fazla arkadaslarla gezme tozma huyu yok hafta sonu ise baski yok cogu Zaman beaber bazi Zaman ayri seyler yapiyoruz-cok mu bencilim sevgimizi sorgulamaya basladim
benim esimde kiziyla ilgilidir saclarini tatar masal anlatir onun icin herseyi yapar.. biz suan sanki enerjimizi cocugumuza vermisiz gibi. esim gezmeyi sever benimde baska baska ulkelere gitmek istiyor. ve bana dedigi ben genelde evlilimig Boyle iyi gitmiyor dedgimde. birgun kizimiz buyuyecek seninle sahilde el ele bas´basa oldugumuzda gozlerimize bakicaz bugunu bekliyorum diye.. ama sanki cok sey kaciriyoruz. ama yasadigim ulke kis ulkesi hafta ici pek yapilacka sey yok. yorgunluk vs.. ama bu aralar evliligimi sorguluyorum br ara kizginlikla basanalimm diyesim geliyor. ama mantikli dusunmeye calisiyorum. disarida herkes mukemmel es profili ciziyor.. esimin babasi mesela cok der sen streslisin kocan sunu yapsin o dik kafali onla Hayat zor seni alsin ciksin vs seyler.... ama onlarinda Hayati pek Parlak degil. ben zaten hep dip dibe evlilikleride Dogru bulmuyorum ayri vakitte gecirebilmeli insan.. herkrs kendi arkadaslariyla vs.. ama biz cok asosyal olduk. hafta sonuda genelde cocuklu aielerin takildigi yerlerdeyiz kizimin Yas gurubuna Uygun.. bi ikinci ppalndayiz..benim eşim şuanda bebeğim ayağında uyutmaya çalışırken uyuya kaldı horluyo
dışarda biyerlerde değilsek ( ki bebeğim henüz 3 aylk bile değil, birde 4,5 yaşında ablası var) bende boş vakitlerimde çizim yapıyorum. genelde primetime da ben dizi izlerim o oyun oynar
ha 7. yılımız henüz dolmadı
merak ederim ben şimdi uyuyamam çiziktirememValla ben sana yazmayim en iyisi ölmüsüm de aglayanim yok benimdokunmayin iyiyim böyle
merak ederim ben şimdi uyuyamam çiziktiremem
Çocuk henüz yok canım ben cesaret edemedim hem ikinci üni okuyorum hem yüksek lisans yapıyorum ee bide ev işleri yetişemem diye düşündüm okul bitince istiyoruz rabbim nasip eder inşallahcocugunuz varmi? bizim evliligimiz cok buyuk ozle bir askla basladi. fakat cok buyuk etkenler oldu uucuncu sahislardan ilk seneler cok tartistik. bide cok sohbet ederiz ama konusacak birseyler varsa bos os pek etkili olmuyor.sizin adiniza sevindim ideal evlilik.bende okuyorum dersler cocuk ev is. esimde yogun bir isi var sorumluluk sahibi..
ikinci planda olmak normal olanı zaten çocukluyken. sadece gece gece kocişimle delirmeceler başlıklı şeyler yapınbenim esimde kiziyla ilgilidir saclarini tatar masal anlatir onun icin herseyi yapar.. biz suan sanki enerjimizi cocugumuza vermisiz gibi. esim gezmeyi sever benimde baska baska ulkelere gitmek istiyor. ve bana dedigi ben genelde evlilimig Boyle iyi gitmiyor dedgimde. birgun kizimiz buyuyecek seninle sahilde el ele bas´basa oldugumuzda gozlerimize bakicaz bugunu bekliyorum diye.. ama sanki cok sey kaciriyoruz. ama yasadigim ulke kis ulkesi hafta ici pek yapilacka sey yok. yorgunluk vs.. ama bu aralar evliligimi sorguluyorum br ara kizginlikla basanalimm diyesim geliyor. ama mantikli dusunmeye calisiyorum. disarida herkes mukemmel es profili ciziyor.. esimin babasi mesela cok der sen streslisin kocan sunu yapsin o dik kafali onla Hayat zor seni alsin ciksin vs seyler.... ama onlarinda Hayati pek Parlak degil. ben zaten hep dip dibe evlilikleride Dogru bulmuyorum ayri vakitte gecirebilmeli insan.. herkrs kendi arkadaslariyla vs.. ama biz cok asosyal olduk. hafta sonuda genelde cocuklu aielerin takildigi yerlerdeyiz kizimin Yas gurubuna Uygun.. bi ikinci ppalndayiz..
cocukgu ozellikle belirttim cunku daha dokuz aya Kadar bebek dogana Kadar diskoya giderdik bile birlikte dans ederdik. herkyere her davete birlikte katilirdik muzik acar tv izler sohbet ederdik. ama suan sohbet bile azaldi cunku kizimiz cok soru sorma doneminde fsrkindalik donemi ilgi onda ve ben sabahtan aksama kadaronun otatli ilgic sorularini cevapliyorum bazen 100 kere tekrarliyorum ve aksama artik konsantirem azliyor ne dedigimi bile bilmiyorum:)))) esimde 50 kisiden sorumlu. birkere is yerine gittim pazar gununu secti gormemi istemisiti. iceri girdik is gunu olmadigi halde isciler su eksik bu hallolmasi lagzim vs. :) bilmiyorum ya ama sizde potansiyel var cocugunuz oldugundada hep Boyle kalmayi deneyin. basaracaginiza inaniyorum insallah4 yillik evliyiz esimle severek evlendik henuz cocugumuz yok ben ev hanimiyim esim eve gelince yemekten sonra cay iceriz dizimiz varsa beraber sarilir uzanir izleriZ yoksa interneten film izleriz
iskambil kagidi oynariz
Telefonda bilgi yarismasi falan oynariz
sohbet eder dertlersiriz masallah diyim genelde cok iyiyiz
ayy kapkaranlık bişey çıktı falında. için kabarmış ben sana diyimEt kız git ciziktir :) temasida ben olayım acaba ne derdi var
Belki hep beraber bir çözüm buluruz bi konumu açsan acabaValla ben sana yazmayim en iyisi ölmüsüm de aglayanim yok benimdokunmayin iyiyim böyle
Belki hep beraber bir çözüm buluruz bi konumu açsan acaba
Belki hep beraber bir çözüm buluruz bi konumu açsan acaba
ayy kapkaranlık bişey çıktı falında. için kabarmış ben sana diyim
Buna hak vermemek elde değil maşayla dolaşanlar varBu hatunlarin gazabindan çok tirsiyorum acamam :)
ben turkiyeden isvicreye geldim esim burali.. ailesi calisiyor hale annesi turkiyede babasi vs Burda ama zamanlari yok burada insanlar genelde calisirlar duzenli kralli bir Hayat vardir. eminim bura hakkinda bilgin vardir neyseki verecegimiz kimse yok arkadaslar vs var ama kizimiz biraz aktif iyi gozlenmesi lagzim. guvenemiyoruz aile disinda kendi evinden baska biyerdede pek uyumaz. bi hafta sonu icin gidelim biyerlere desek.. biraz daha Zaman lagzim Boyle bisey icin. suan 4 yasinda difer sene ana sinifina gidecekÇocuk henüz yok canım ben cesaret edemedim hem ikinci üni okuyorum hem yüksek lisans yapıyorum ee bide ev işleri yetişemem diye düşündüm okul bitince istiyoruz rabbim nasip eder inşallah
Bence bi probleminiz yok okul ev iş çocuk uzun süre sonunda yorulmuşsunuz sadece.. İki günde olsa bi yerlere gidemezmisiniz? Bebeğini annene falan bırakabilirmisin?
Allah'ım, meslek mi değiştirsem. çok yetenekliyim çoookKiiiz ne bildin eferim
Buna hak vermemek elde değil maşayla dolaşanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?