1.5 yaş erkek bebek anneleri bakabilir mi? Deliricem...

GrapeLady

Biz büyüdük ve kirlendi dünya...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
489
482
53
Merhaba anneler! 19 ayına yeni giren bir oğlum var. Merdivenlere tırmanır,vantilatöre parmağını sokar,bi oyuncakla taş çatlasın 15 dk dan fazla oynamaz. Önceden kendi başına uyurdu anneme geldiğimden bu yana sallanmak istiyor. Bebek arabasında durmaZ,ayağa kalkar ve bebek arabasını kendi sürmek ister. Durup bi mağazaya bakamam mesela,anında kalkar hop aşağı inmek ister. Geri koymak istesem kıyamet... Daha neler neler! Düzelir mi yoksa daha beter mi olur bilmiyorum. Çocuğuna bağırıp,döven bir anne değilim,yapamam,oldukça sabırlıyım ama bu durum çok yıpratıyor. Tavsiyesi,önerisi olan anneler nolur yazın ya... Çok zor durumdayım.

Merhaba anneler! 19 ayına yeni giren bir oğlum var. Merdivenlere tırmanır,vantilatöre parmağını sokar,bi oyuncakla taş çatlasın 15 dk dan fazla oynamaz. Önceden kendi başına uyurdu anneme geldiğimden bu yana sallanmak istiyor. Bebek arabasında durmaZ,ayağa kalkar ve bebek arabasını kendi sürmek ister. Durup bi mağazaya bakamam mesela,anında kalkar hop aşağı inmek ister. Geri koymak istesem kıyamet... Daha neler neler! Düzelir mi yoksa daha beter mi olur bilmiyorum. Çocuğuna bağırıp,döven bir anne değilim,yapamam,oldukça sabırlıyım ama bu durum çok yıpratıyor. Tavsiyesi,önerisi olan anneler nolur yazın ya... Çok zor durumdayım.
bizde öyleyiz, erkek çocuklarının genel durumu bu sanırım

Benim oğlum 10 aylık ama şimdiden başladı huysuzluklara inşAllah geçer ya ..
Ablamın oğlu da 19 aylık sizinle aynı o da evin heryerini karıştırır ama sizinki biraz daha haylazmış. Şöyle bişey var ama bildiğim kadarıyla belli bi dönem böyle oluyolar huyları her geçen gün değişiyor ama şu gerçekki erkek çocukları kızlara nazaran daha yaramaz Allah hepimize kolaylık versin çok zor

Şu an 22 aylık ve bazen çileden çıkartıyor beni. Mağaza gezemem, bir yerde oturup bir şey yiyip-içemem, kuaför hayal. Bez değiştirmek işkence büyüyünce düzelecek inşallah diyorum, sabır.

Ya Koltuğun ya masanın tepesinde, beşiğine tırmanır içine koyarım kafa üstü sarkar. Dolapları boşaltır. Kaç bardak kırdık oyun oynarken. Bulaşık makinesinin ayarıyla oynar, ç.makinedinin düğmelerine basar. Evin içinde bir o yana bir bu yana akşam olunca parka gidelim enerjisini atsın diyorum adım atacak halim kalmıyor. Nerde tepe merdiven orada biz.
Bir de çocuklarda genel olarak merdiven ve rampa sevgisi var :)

14 aylık kızımla benzer sorunlarım var .Sabrediyorum ama çok yıprandım.Ve çok inat.belki konuşmaya anlamaya başlayınca düzelir diyorum.

Rabbim canlarına sağlık versin ne diyeyim.

Back
X