1.5 yaşındaki bebekle vakit geçirmek

2bilinmeyen

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
1.009
En iyi cevaplar
1
1.007
358
Merhaba.. 1.5 yaşında oğlum var. Çok yoğun bir isim yok. Birlikte geçirecek baya vaktimiz oluyor. Gelişimiyle yakından ilgilenmeye çalışıyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Yeni fikirlere ihtiyacım var.

Merhaba,

Ben calisiyorum esimde calisiyor, Kizimizda sabah 9, aksam 4 krese gidiyor.
Aksam yemek yedikten sonra, hergun oturup onunla 1 saat oynamaya ilgilenmeye cok özen gosteriyorum. Her aksam baska bir aktivite yapiyoruz:

Oyuncak hamur seti var, onunla oynuyoruz.
LEGO oynuyoruz,
Resim ciziyoruz,
Bebeklerle oynuyoruz, onlarin altini bezliyoruz uyutuyoruz onlari
Tahta puzzel yapiyoruz,
Cizgi filim veya cocuk muzikleri acip dans ediyoruz,
Banyo yapmayida cok sevior kizim. suyu doldurup, oyuncaklariyla suda oynuyor.
Yagmurlu olmayan gunlerde, kisa yuruyuslerde yapiyoruz.
Bisiklet suruyoruz disarda,

Kaç yaşında kiziniz

Merhaba.. 1.5 yaşında oğlum var. Çok yoğun bir isim yok. Birlikte geçirecek baya vaktimiz oluyor. Gelişimiyle yakından ilgilenmeye çalışıyorum. Siz neler yapıyorsunuz. Yeni fikirlere ihtiyacım var.
Benimde kızım var canım. Biz şu aylık aktıvıte kutularına abone olduk onlarla vakit geçiriyoruz. Zaman zaman da yaşına uygun aldığımız oyuncaklarla oynuyoruz. Güzel havalar da da kesınlıkle parka götürüyorum. Bizimde tek sorunumuz iştahsız olmamız.

Ben de aldım bir kere o kutulardan. Hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Verdiğim paraya gelen şeyler çok kalitesiz göründü gözüme. Çoğu da evde yapabileceğim şeylerdi. Bir daha da almadım. Ben de kendim bir şeyler yapmaya çalışıyorum. İştah sıkıntısı bizim de var. Sürekli oyunla yemek yedirmeye calisiyorum

Sizin aldığınız markayı bilemiyorum tabi ama biz çok memnun kaldık. Özellikle Kızım bu sayede renkleri ve beş duyusunu öğrendi. Yemek konusu evet çok sıkıntılı sadece makarna pilav ve köfte seviyoruz. Sebzeleri de ya çorba yada fırınlanmış tariflerle yedirmeye çalışıyorum.

1 yas 8 aylik kizim.
siz neler yapiyorsunuz?
Ahşap puzzle yapıyoruz. Kitap okuyorum ona sorular soruyorum. Kelime kartları aldım onlari çalıştırıyorum. Masal anlatıp şarkı söylüyoruz. Saklambaç ve yakalamaca oynuyoruz. Onun dışında yemek yerken yeni oyunlar kurarak yediriyorum. Yoksa çok zor yiyor.

Ben renkleri öğretmeye çalışıyorum ama öğrenmedi sanırım. Ya da öğrendiğini belli etmiyor. Siz nasıl öğrettiniz. Sayıları falan biliyor mu

Benim de bebeğim 19 aylık kızlar. Kendi yemeğini kendisi yemeyi öğrettim. Önüne koyuyorm. Biraz döküp saçsa da,üstünü ve etrafı batırsa da yiyebiliyor.

Oyun hususunda ahşap bultakları,müzik kutusunu,hayvanların seslerini çıkarmayı seviyor. Şarkılar söylüyorum. Ali babanın çiftliği favorimiz.cevzi adam,patates adam,vücudumuz,çomar...gibi şarkıları söylüyorum.
Bi de evde kendim oyun kuruyorm.Bakliyatlarla oynamayı çok seviyor. Kaşıkla kaptan kaba aktarmaca yapıyoruz. Şuan aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…