- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Diyorum ya cok guzel yiyo karni tok yatiyor ama aliskanliktan uyaniyor ve emmeden uyumuyor sakinlesmek uykuya tekrar dalmak icin kullaniyor memeyi..çocuğa gece yatmadan once besleyici birşey yedirerek uyutun mesela irmikli pirinç unlu muhallebi gibi tok olan çocuk nie uyansın...
Iste emzirmeden uyutmayi basarabilsem zaten sorun kalmayacak aksam 10 gibi ayagimda filan salliyorum emmeden uyuyor ama gece 3 e kadar..3 te bi basliyor surekli saat basi veya 2 saat arayla bir aglama..yikiyor ortaligi oylede hirsliki kendini isiriyo cirmaliyo kafasini besige vuruyor bildiginiz kendini kaybediyor babayla ikimiz zaptedemiyoruzBen kesmeyi düşünmüyordum yaza kadar ama kendiliğinden azalttı kızım. Gece emerek uyutmadım bir kaç kere. Yatakta yanıma aldım ben de uzandım yanına. İlk gün 1 saat ağladı kızdı sonunda sızdı. İkinci gün de yarım saat. Derken artık 20 dakikada falan uyumaya başladı. Bu ara dişi çıkıyor diye yine emerek uyuyor ama gecede bir kez uyanmaya başladı 2 gibi sonra sabah 6.30 gibi kalkıyor. Kızım 1 yaşında bu arada. İsterseniz emzirmeden uyutmayı deneyin bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?