anneler bi baksaniz..bu kadar da olurmu

Bu yöntemin işe yaradığı vakalar var mı bilmem ama benim oğlan öğlen uyumazsa gece de uyumuyo

hadi ya.. benimkiler gündüz uyuyunca gece çok geç yatıyorlardı .. ben zaten emmeyi bırakmadan öğlen uykusunu bıraktırmıştım .
meme sevdası cidden zor bir durum.. benim büyük oğlan küçüğü emzirirken yalvarırdı bana anne ne olur bir kere emeyim diye ki 6 yaşında falandı.. oğlum ayıp falan derdim de kimseye söylemeyiz derdi.. izin vermeyincede bari tişörtün üstünden emeyim demişti bir keresinde ..

Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim

Canim yaa Allah yardımcın olsun insallah. Çocuk bakmak çok zor :(

Yardim edecek kimsem yok oyle esim hayatta kalmiyo bide kapiyi cek uykum kaciyo diyo gitcek gelecek kalacak kimsem yok ve daha kotusu uykusuz kalkmak siddetli agri yapiyor hastayim

Gece yarısı eve konu komşu gelecek kadar bu çocuk ağlıyor ve Kocaniz uyanmadan uyuyor. Kocanizi tebrik ediyorum.

Oglen zaten 45 dk anca uyuyor guzel havalari firsat bildim parkta filan yoruyorum hasati cikiyor ama gece hep ayni saatlerde 4 kez uyaniyor bu 9 gunde uyanma sayisini 2 ye dusursek opup basima koyucam
Surekli goturdugum doktora danistim her cocuk bir degil zamanla alisir diyor yok hani gece kalksa biraz mizirdanip salasam uyusa gercekten dert etmicem 2 de kalkiyorsa tam 3,5 a kadar kesintisiz bagriyo ne zamanki kek filan veriyim susuyo yerken uyuyakaliyo yani tukendim bahsetmistim basimdaki tumor agri yapiyor e bide uykusuz kalinca danilmaz agrilarla bogusuyorum zaten bildiginiz uzre kafayi siyirmis bi kadinim hastalikla mi mucadele ediyim ehlikeyf kocamami laf yetistiriyim dert anlatiyim yoksa ilkokul cocugumun okuluna odevlerine mi yetisiyim zaten kimse yok yanimda kaca bolunuyum valla cok dardayim coookkk

Valla sağlığın en önemlisi sen yoksan diğerleri de yok.

İlaçlarını kullanmaya başladın mi? Tedaviye başla. Sütü de kesmissin zaten.

Çocuğun öğretmeni ile görüş. Ödev yapqmiyacagiz de. Hatta okula bile göndermeye bilirim bir müddet de. Sen okula gönder ama öğretmen durumun önemini kavrasin.

Madem sağlık sorunu gece uyaninca ver eline bir salatalık kocan yerken yanında beklesin bebegin uyuyunca gelsin yanına. Sen geceleri kalkma bir müddet.

esine bravo.zaten hastasin,cocuklarin zahmetli ...adam fosur fosur uyuyor.yakinda nefret edersin esinden benden soylemesi.

Allah yardımcınız olsun inşallah.bence tamamen Alışkanlık olmuş.bi kaç gün kesinlikle vermeyin derim. Her ağlamalarına Dayanamayıp tekrar verdiğinizde ağlama şiddeti artar zaten. Ya da üzmemek için peynir gibi bişey verin ve her seferinde verin ki bıkkınlık yaratsın.etkili olurmu bilmiyorum ama denenebilir.ayrıca Başkasına vermek gibi bişey yapmayın.onun bu zor dönemde sadece size ihtiyacı var.onun için daha da zor.ayrı yatıyorsanız koynunuza ALIN yatın belki sizi istiyordur.inşallah bir an önce düzelir. Allah size de acil şifalar versin inşallah

Arkadaşım Allah şifaversin öncelikle sana .benim oğlum 12 aylık ve sadece anne sütü emiyor gece her saat başı Uyanıyor .ne yaptıysak ek gıdaya geçemedik şuan geniz eti ameliyat-ı olacak ve azı Dişi çıkarıyor +su çiçeği oldu Allah daha kötüsünden korusun diyoruz .dr da bugün sütten kes ac bırak gerekirse 24 saat dedi o zaman ek gıda yer dedi şok oldum ac bırak saatlerce diyo hasta çocuğu :(

Allah yardımcınız olsun
Benim Annem sizlere ömür büyük kızımda kV ve eltimin yardımı ile bıraktırmıştım
Şimdi sizin bu konuları okudukça korku geliyor bana da şuan benimde yardım edecek kimse yok kV taşındı memlekete
Gerçi benimki 6 aylık daha çok var

Allah acil şifalar versin biran önce iyileşin inşallah

canim aglaticaksin sana ilk konundada oyle soylemistim yanlis hatirlamiyorsam. agzina emzik ver, kati yiyecekler yiyip yatmasi zaten metabolizmasi icin zararli. bi kac gece aglayacak sonra alisacak. Benim kizimda 15 aylik zor oldgunu biliyorum ama bazi seyleri simdi yapmazsak cok zorlaniriz.

geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.sütten kesmek zorlu sabır isteyen bir süreç bende çok zorlanmıştım gece uyandığında bisküvi ezip süt katıp yediriyordum halada gece bir kere yer 7 aylık hamileyken ancak böyle bırakabildik

senin kocana bi çözm bulman lazım önce, adam destek değil köstek yani
benim eşim uyumuştu bi kaç hafta kızımla, gece emmeyi öyle kesmiştik, gündüzü sonra kesmiştim ben, o yüzden hiç böyle bi sorun yaşamadım, ama ağlıycak gece, bişey verme, eşine de söyle azıcık sıksın dişini, seni çağırmasın, bu ne ya, valla uyuz oldum kocana

Diyorum ya kime sorsam 4 gunde olay bitiyor cocuk sakinlesiyor 9. Gece hala ilk gunku gibi
aglayip aglayip uyusa yokk kolu komsu kapiya geliyo
Alışmış sanırım ondan nasilsa istediğini yapıyorsunuz biliyor uyanık ;) biraz dayanın hic bi şekilde yiyecek vermeyin yanınıza yatırın ope oksaya uykuya dalacaktir benim ikizler de sut yetmedi erken bıraktık iki uç gün uykusuz kaldım direndim ama ama atlattım şükür simdi beraber uyuyorjz ama şükür gece uyanmak ağlamak yok artik Allah yardimcinjz olsun

Bugun artik 12 gun olmus ve ben hastanelik oldum dustum kaldim her gecen gun aglasada alisir diye umutlanirken daha kotu oldu artik dun gece tam tamina 2 saat uyudu tum gece sabaha kadar durmadan bagirdi onu kicagimda zaptedicem diye heryerim tutuldu suan halsiz baygin baygin bakiyor yinede uyutuyum dedikce bagriyor ses soluk gitti hem cok yorgunum hemde psikolojik acidan son noktadayim esim desen uykusuz kalmis gitti icerde yattigi halde..bi tripler homurdanmalar saka gibi tek istegim normal insanlar gibi uyumak
Kizim oglen uykusuna yatar yatmasinada o zamanda oburu okuldan gelicek gidip alicam yemek yedir odev yaptir valla allahta biliyoya ölüpte dinlenesim var

esine bravo.zaten hastasin,cocuklarin zahmetli ...adam fosur fosur uyuyor.yakinda nefret edersin esinden benden soylemesi.
Aynen oyle cocuk yeri gogu inletiyor en altkatta kulaklari zor duyan yasli babannem var o bile duymus nefes nefese en ust kata cikmis esimde uykum kaciyo diye homurdaniyor uyanip yanimiza geliyor ama cocuk ona gitmiyor aksine iyice bagriyor oda sabah kalkamicam diye baska odads yatiyor

Aynen oyle cocuk yeri gogu inletiyor en altkatta kulaklari zor duyan yasli babannem var o bile duymus nefes nefese en ust kata cikmis esimde uykum kaciyo diye homurdaniyor uyanip yanimiza geliyor ama cocuk ona gitmiyor aksine iyice bagriyor oda sabah kalkamicam diye baska odads yatiyor
boyle erkeklere cocuk dogurmiycaksin.
benim esim bebekken ilgilenmezde buyuyunce herseyleriyle ilgileniyor.ama cok duskun cok sever o ayri

uzun zamandır yazmıyordum mesajını görünce dayanamadım. benim kızım tam bağımlıydı 23 aylıkken bıraktırdım. acı ojelerden sürmüştüm gündüz çok sorun yoktu ama 1 buçuk ay her gece ağladı acı değil, süt bitmesin diye. sonra annemin yöntemini denedim biraz saç koydum bantladım gördü ve ıyyy çirkin olmuş dedi sanırım tiksindi. sonrasında rahatladık. ama geceleri ağlamalarına artık komşular söylenmeye başlamıştı çok uzun sürdü bizim süreç.

bazı arkadaşlar annenize bırakın demiş, çocuk zaten memeden ayrılıyo şu an size ve sevginize çok ihtiyacı var ben doğru bulmuyorum ayrılmayı. aksine daha çok sarılıp kucaklayın derim..

Back
X