• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.50 -1.60 civarında boyu ve 75-80 kilo arası olanlar buraya

Enise07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.982
3.573
48
37
Herkese merhaba arkadaşlar ... Öncelikle kendimden bahsetmeliyim. Ben 28 yaşında 155 boy ve 80 kiloyum.

Bu başlığı açtım çünkü hemen hemen aynı vücut yapısına sahip kişiler ile birlikte yol almak istiyorum. Sizlerde katilirsaniz çok mutlu olurum

Hadi gelin ve birbirimize Yoldaş olalım aynı diyete başlayıp birlikte yol alıp hayal ettiğimiz kilolaya inelim.

Kimsecikler yok mu bana Yoldaş olacak??? Ben daha önce de internet üzerinden arkadaşlar edinip hep birlikte lahana çorbası diyetine başlamıştık ve hepimize kilo vermiştik. Birlikten kuvvet doğar diyirum ve sizleri davet ediyorum . Yeni diyet e başlayacaklar, arkadaş arıyanlar belirttigim boy ve kilo aralığında olanlar hadi lütfen bu işi birlikte basaralim. ..

13 eylül doğum günüm ve o zmana kadar en fazla nekadar olursa o kadar kilo vermem lzm kızlar 7 haftada çok hızlı kilo vermeliyim sonrasında daha sakin bir kilo verme süreci izlerim. Ama doğum günüme kadar 10 kilo vermek istiyorum. Haftada 1.5 kilo ile bunu gerceklestire bilirim sanki...

1 haftadır yürüyüş yapıyorum sabah 7 de başlayıp 1.5 2 saat yürüyorum. Kahvaltilarim hafiftir. Asitli içecek içmem, porsiyonlarim bir kahvaltı kasesi , ara ogunum genelde meyve. Bu kadar şey beni hedefime kavusturmaz . Daha da disiplinli ve sert bir program uygulamaliyim. Eskisi gibi akşam yürüyüşü ve gün içindeki platesi de yeniden hayatıma sokmaliyim. Bu hafta tartıya çıkamadım biraz kabızlık sorunu çekiyorum galiba umarım yarın tartiya çıkarım.

Lahana çorbası yapsam iyi olacak hem başlangıç icin iyi bir ödem söktürücü 1 haftada 3.3 kg vermiştim daha önce bu çorba ile

Sabahları yürüyorum aksamda bos durmayım dedim karın çalıştım . Akşam 6 da çorba içtim sadece. Yatana kadar 2 kupa kiraz sapı mısır Püskülü ile yapılmış çay içtim. İyi geceler

80 dim ama ben yaaa:kızgın:şimdi tartıldim 81.3 çıktım :skandal: anlam veremedim :) bir haftadir canım çıkıyo

1 kaçamak ile günü bitirdik. .. kardeşimin doğum günüydü bugün . Kaçamak ne malum :)))

Back
X