1.55 Olmak...

Dogru yapanlar hangileri ki? 400tlnin uzerinde degilse sorun etmicem :KK70: Bi ara bunun icin konu acmistim bilen varsa yazsin diye ama pek bisey cikmadi. Toto ve alt bacaktan tam oturanlarinda dizden asagisi hafif bol gelebiliyor bana.
calzedonıa giyiyorum ben biraz tuzlu fiyatları ama duruşu ıyı tayt jeanlerın.normal Jeanler kaba duruyor oturmuyor bedene

calzedonıa giyiyorum ben biraz tuzlu fiyatları ama duruşu ıyı tayt jeanlerın.normal Jeanler kaba duruyor oturmuyor bedene

Oraya hic bakmadim bakayim bakalim olcak mi bana zaten pantolon almam yine. Son aldigim pantolon stradivarius 32 bedendi. Sevinmistim cunku ayni markanin icindeki farkli pantolonlar bile birbirinin bedenini tutmayabiliyor sma tayt jean giymiyorum hic.

Oraya hic bakmadim bakayim bakalim olcak mi bana zaten pantolon almam yine. Son aldigim pantolon stradivarius 32 bedendi. Sevinmistim cunku ayni markanin icindeki farkli pantolonlar bile birbirinin bedenini tutmayabiliyor.
32 beden çoğu markada yok .siz bıraz kılo alıp 34 olun en iyisi işiniz kolaylaşır alışverişte

Dogru yapanlar hangileri ki? 400tlnin uzerinde degilse sorun etmicem :KK70: Bi ara bunun icin konu acmistim bilen varsa yazsin diye ama pek bisey cikmadi. Toto ve alt bacaktan tam oturanlarinda dizden asagisi hafif bol gelebiliyor bana.

bana asla olmayanlar koton, mavi, colins ve bilimum türk markaları, hele defactoda bir pantolon beğendim 34 bedenin içinde kayboldum, ki şu an 36 bedenim :110:
bershkanın bedenleri oluyor ama tarzıma uygun bişey bulamıyorum, only ve vero modanın kalıpları da orta sınıf için fena değil, ama tabi vucut yapısı da çok farkediyor, benim bel çok ince kalça ve bacaklar üst gövdeme kıyasla kalın, bacaklarım daha ince olsa onlar da olmazdı sanıyorum...

1.73 üm eşim 1.76 düğünümde filan topuklu ayakkabı giyinemedim hiç.. Kilo da var bende maalesef.. bazen keşke minyon olsaydım diyorum fiziken pek uymuyoruz eşimle.. ama eşim de zayıf ve minyon tiplerden hoşlanmıyor o da bi değişik..:KK53:

1.70 ben 1.85 esım
Kv bana sen uzun degılsın diyor

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

1.59um esim 1.87 :dondurma: basta dalga gectiler bizle de abi kardes gibisiniz falan diye. Dugunde ozel topuk falan yaptirmistim ayagimi kiriyordum nerdeyse :63: Basta ben de cok takiliyordum ama zamanla astim gayet de tatli bir ciftiz bence :KK76: insallah kizim babasina ceker kaderimi yasamaz diye dua ediyorum :halay:cok takilma bence cok da kotu durmuyoruz yani biz :KK52:

32 beden çoğu markada yok .siz bıraz kılo alıp 34 olun en iyisi işiniz kolaylaşır alışverişte

32 beden degilim. Belim 60cm kalcam 87cm suanda. Bu olculer 34 bedene takabul ediyor zaten. 70cm bel olcusune sahip kiyafetlere 34 beden etiketi yapistirdiklari icin zor oluyor bazen.

162 boyum var eşim 175 .çok uzun olmak ıstemezdım. ama 165-167 olmak isterdım.bayan için ıdeal..boyun uzun yada kısa olması çokda onemlı değil sağlık olsun yeterki =)

1.75 grubundan sesleniyorum: ayakkabı, pantolon bulamıyoruz, öyle demeyin. :)
Ama diğer dediklerinize katılıyorum.
Ben 1.75 im , 38 numara ayakkabı giyiyorum. Tüm pantolonlar zaten 1.75 hatta 1.80 standardına göre, ne sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkcası.

1.70 boyum
Eşim 1.92 eskiden topuklu ayakkabısız yanına yaklaşmazdım.. şimdi hiç takmıyorum hep spor giyiyorumm çokta fark yokmuş bee :))

Ben 1.75 im , 38 numara ayakkabı giyiyorum. Tüm pantolonlar zaten 1.75 hatta 1.80 standardına göre, ne sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkcası.

Rusyada falan mı yaşıyorsunuz? Türkiyede ne 1.75-1.80 standardı yahu? Çoğunluk 1.50-1.60 arası zaten. Bacak boyum uzun işte, standart boy kısa geliyor kendimi bildim bileli. Sizin anlayıp anlamamanız benim için farketmiyor.

Rusyada falan mı yaşıyorsunuz? Bacak boyum uzun işte, standart boy kısa geliyor kendimi bildim bileli. Sizin anlayıp anlamamanız benim için farketmiyor.
Uzun paça pantolon çok az var. Benim boy da baya uzun. Normal insanların giydiği pantolonlar kapri oluyor. Heryer uzun pantolon derken nerde gidip alayım hepsini :)

Uzun paça pantolon çok az var. Benim boy da baya uzun. Normal insanların giydiği pantolonlar kapri oluyor. Heryer uzun pantolon derken nerde gidip alayım hepsini :)

Al benden de o kadar. Koş koş 1 tane bulurum da birkaç tane alırım. Standart 1.75-180miş ama Tr'de baksana. :D Herhalde biz körüz. :)

Al benden de o kadar. Koş koş 1 tane bulurum da birkaç tane alırım. Standart 1.75-180miş ama Tr'de baksana. :KK70: Herhalde biz körüz. :)
Aynen bi model buldum mu o modelin tüm renklerini topluyorum. Bidaha asla denk gelmiyo çünkü. Standart 1.80 olsa bu çilem niye :))

Back
X