1.55 Olmak...

Çevredekiler eş adayı ile boy farkınız çok olmasa da söyleyecek birşeyler bulurlar illa ki .
Şimdiden buna takılıp üzülmeyin , sağlık daim olsun , gerisi teferruat :)

1.67 yim, esim 1.85 kesinlikle bir 10 cm daha uzun olmak isterdim, hatta fiziksel olarak değiştirmek istedigim tek seydir boyum.
Ha bir de hayatta iki tip insani sevmem;
1. Boyundan sikayet eden uzun boylular,
2. Yiyip yiyip kilo alamiyorum diye aglayanlar,
İkisinin kombosunu yapmis olanlari islak odunla kovalamak istiyorum :KK70:
ayyyyy bende bende üstlerine kusmak istiyorum
36 beden arkadaşım var benim yanımda ayyyy çok kilo aldım vermem lazım diyip durur
bide 170 boyunda kuzenim var benim boyum uzamadı bodur kaldım dediğinde ben napimm ölüm mü bari benim yanımda deme diyorumm hiççç yokmuşum gibi davranıyo kısayım ya gözükmüyom mu acaba ben yaww (158 im )

ayyyyy bende bende üstlerine kusmak istiyorum
36 beden arkadaşım var benim yanımda ayyyy çok kilo aldım vermem lazım diyip durur
bide 170 boyunda kuzenim var benim boyum uzamadı bodur kaldım dediğinde ben napimm ölüm mü bari benim yanımda deme diyorumm hiççç yokmuşum gibi davranıyo kısayım ya gözükmüyom mu acaba ben yaww (158 im )

Bence onların cogu ovgu almak icin yapiyorlar, ay boyun cok guzel, manken gibisin vs densin diye ;)
Ben de aksine, evet ya yazik sana, iste herkes sansli dogmuyor falan diyorum ve bundan piskopatca bir zevk aliyorum :KK70:

Bence onların cogu ovgu almak icin yapiyorlar, ay boyun cok guzel, manken gibisin vs densin diye :KK66:
Ben de aksine, evet ya yazik sana, iste herkes sansli dogmuyor falan diyorum ve bundan piskopatca bir zevk aliyorum :KK70:
iyi yapıyosun güzel yöntemmiş
amaaan bananeee buakdarcık boyumla 182 eşimi bulmuşum ya çekemiyolar beni diyom bende
170 lik kuzenim nişanlısıyla aynı boyda hatta 1 -2 cm kısa bile olabilir oğlan ..zavallı kız hep dümdüz babetlerle gezmek zorunda kalıyor hihiihihiih:halay:

Keşke eşim şöyle bi 20-25 cm uzun olsaydı benden ben 1, 56-eşim 1,65

Elimizde olmayan ve değiştiremeyeceğimiz şeyleri kompleks yapıp ya da onlarla övünmek çok saçma değil mi ya?

Ben de sizle ayni boydayim. Lisedeyken dusunurdum bunlari,o yaslarda takardim.Asla uzun biriyle evlenemeyecegimi sanir,yasadigim platonik asklarin sucunu boyumdan bilirdim:)
Ama simdi hic takmiyorum .hatta cok memnunum..butun erkek arkadaslarim da 1.75veya 1.80 boylarinda oldu.asla yakismadigini dusunmuyorum.
Cunku dunyanin bir dengesi var.
Bu isin" erkek kadindan daha uzun olacak,yada soyle olacak vb."standardi yok bence.
Arada sevgi ve uyum oldugunda fiziksel farkiliklar goze batmiyor hatta hos oluyor

iyi yapıyosun güzel yöntemmiş
amaaan bananeee buakdarcık boyumla 182 eşimi bulmuşum ya çekemiyolar beni diyom bende
170 lik kuzenim nişanlısıyla aynı boyda hatta 1 -2 cm kısa bile olabilir oğlan ..zavallı kız hep dümdüz babetlerle gezmek zorunda kalıyor hihiihihiih:halay:
Ben eşimden uzunum. Düz ayakkabıları giymek benim tercihim. Ama hiç zavallı olduğumu düşünmedim.

Ben 168 eşim 188. Topuklu giyince yaklaşıyorum biraz. Ama hiç sorun olmadı kimseden de olumsuz bişey duymadım. Hiç kendinize dert etmeyin bunu.

Bak bunlar doğru ama dezavantajları da var tabii kıyafet zor bulmak, pantolon paçalarını kısaltmadan kullanmamak, 35 numara ayakkabı bulamamak, fotolarda herkesin omuzunda olmak... Neyse buna şükür :eğlence:
Her daim spor giyindiğimden kıyafette çok sorun yaşamıyorum, dar jean giyiyorum, paçalara bir makas, oluyor size bileklerin üstünde kot, bulursam xs beden, bulamazsam 13-15 yaş reyonlarından tarzıma uyan birkaç kıyafet, foto işinde de hiç istifimi bozmuyorum, ben ne uğraşacağım boyu olanlar düşünsün, hafiften kırıyorlar dizleri bitti gitti :KK70:

Tabiki zavalli degilsiniz :KK43: ben güya espri yapiyodum kuzenim icindi o laf... esinden uzun butun kizlari tenzih ederim
Bende konuya girip, evet 150-160 olanlar çok şanssız zavallılar desem eminim böyle alınırdı haklı olarak hak sahipleri.
Yani bazı laflar şakada olsa incitiyor karşıyı. Dikkat etmek lazım.

Benim boyum 1.53 eşimin boyu 1.78. Kimsenin yorum yaptığını duymadım, yapsalarda pek takmam gayet rahatım topuklu felanda giymem...

Her daim spor giyindiğimden kıyafette çok sorun yaşamıyorum, dar jean giyiyorum, paçalara bir makas, oluyor size bileklerin üstünde kot, bulursam xs beden, bulamazsam 13-15 yaş reyonlarından tarzıma uyan birkaç kıyafet, foto işinde de hiç istifimi bozmuyorum, ben ne uğraşacağım boyu olanlar düşünsün, hafiften kırıyorlar dizleri bitti gitti :KK70:

Ben de spor giyime döndüm artık bazı markalarda "genç" reyonları var tam bize göre :D

Amaaa şu bir gerçek ki kesinlikle küçük gösteriyoruz :KK76:

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

1.54 boyundayım
eşim 169
bana göre çok uzun geliyor :D

kuzenim 2 metrecik
yanyana durmak zor ve komik oluyor gerçekten
ama ne var yani ben kısa değilim, o uzun :lülülü:

1.72 yim eşimde aynı. Normalde kısa sayılmaz ama benle yanyana gelince kısa duruyor oda onun şansızlığı oldu. Yalan yok kadında da erkekde de uzun boy sevıyorum eşime bi 15 bana bi 10 cm daha boy verseydi allah çok mutlu olurdum :)

Back
X