- 10 Nisan 2014
- 42.522
- 113.880
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
calzedonıa giyiyorum ben biraz tuzlu fiyatları ama duruşu ıyı tayt jeanlerın.normal Jeanler kaba duruyor oturmuyor bedeneDogru yapanlar hangileri ki? 400tlnin uzerinde degilse sorun etmicemBi ara bunun icin konu acmistim bilen varsa yazsin diye ama pek bisey cikmadi. Toto ve alt bacaktan tam oturanlarinda dizden asagisi hafif bol gelebiliyor bana.
calzedonıa giyiyorum ben biraz tuzlu fiyatları ama duruşu ıyı tayt jeanlerın.normal Jeanler kaba duruyor oturmuyor bedene
32 beden çoğu markada yok .siz bıraz kılo alıp 34 olun en iyisi işiniz kolaylaşır alışverişteOraya hic bakmadim bakayim bakalim olcak mi bana zaten pantolon almam yine. Son aldigim pantolon stradivarius 32 bedendi. Sevinmistim cunku ayni markanin icindeki farkli pantolonlar bile birbirinin bedenini tutmayabiliyor.
Dogru yapanlar hangileri ki? 400tlnin uzerinde degilse sorun etmicemBi ara bunun icin konu acmistim bilen varsa yazsin diye ama pek bisey cikmadi. Toto ve alt bacaktan tam oturanlarinda dizden asagisi hafif bol gelebiliyor bana.
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
32 beden çoğu markada yok .siz bıraz kılo alıp 34 olun en iyisi işiniz kolaylaşır alışverişte
Ben 1.75 im , 38 numara ayakkabı giyiyorum. Tüm pantolonlar zaten 1.75 hatta 1.80 standardına göre, ne sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkcası.1.75 grubundan sesleniyorum: ayakkabı, pantolon bulamıyoruz, öyle demeyin. :)
Ama diğer dediklerinize katılıyorum.
Ben 1.75 im , 38 numara ayakkabı giyiyorum. Tüm pantolonlar zaten 1.75 hatta 1.80 standardına göre, ne sorun yaşıyorsunuz anlayamadım açıkcası.
Uzun paça pantolon çok az var. Benim boy da baya uzun. Normal insanların giydiği pantolonlar kapri oluyor. Heryer uzun pantolon derken nerde gidip alayım hepsini :)Rusyada falan mı yaşıyorsunuz? Bacak boyum uzun işte, standart boy kısa geliyor kendimi bildim bileli. Sizin anlayıp anlamamanız benim için farketmiyor.
Uzun paça pantolon çok az var. Benim boy da baya uzun. Normal insanların giydiği pantolonlar kapri oluyor. Heryer uzun pantolon derken nerde gidip alayım hepsini :)
Aynen bi model buldum mu o modelin tüm renklerini topluyorum. Bidaha asla denk gelmiyo çünkü. Standart 1.80 olsa bu çilem niye :))Al benden de o kadar. Koş koş 1 tane bulurum da birkaç tane alırım. Standart 1.75-180miş ama Tr'de baksana.Herhalde biz körüz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?