1.55 Olmak...

Aman utanılacak ne var bunda yani daha büyük ayaklar da var Allah öyle yaratmış bunun utancı olmaz bence, takılacak bi durum değil

Elektriği çocuğu bezi ilacı ihtiyaç listesinden eşimin neresine geliyorum aklıma bile gelmiyor

ayrıca ayak küçük boy uzun olunca topuklu ayakkabılarda denge sorunu oluyo bilginize İdeal olmayan küçük olması olurdu yani ben topuklularda çoğunlukla sorun yaşıyorum ayağım 37 numara, önceleri ben topukluyla yürümeyi beceremiyorum sanıyodum beni de bi satıcı uyandırdı bikaç yıl önce, topukluda bastığın alan iyice daraldığı için boy uzun olup ayak küçük olunca sorun oluyo dedi.. herşeyin bi ideali var yani Boya göre sizin ayak normal

Ne çok 1.55 varmış
Bende 1.57yim minyon tipliyim 25 yasindayim cocugu hastaneye gotururkrn ilk yasimi soruyorlar. Cocuk saniyorlar beni. Hosuma gidiyor aslinda kimse yasima inanmiyor. Esim benden kisa ama hic bugune kadar sorun etmedik. Ikimizde boyumuzla barisigiz.

Kaç yaşındasınız acaba? Ben de eskiden kafama takardım böyle şeyleri. Eşimle aramda 25 cm fark var ve kimse bugüne kadar bir şey demedi. Önemli olan uzun boylu olmak değil kesinlikle özgüven. Kafanızı bununla meşgul etmeyin kendinize hobiler bulun derim

Ben de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .
Ben 1.58 e 60 kiloyum ama o kadar kilolu durmuyorum.bence gayet ideal boyum kilom.evlenmeden önce 52 kiloydum baya zayıftım.eşim kilolu filan değilsin zayıfsın diyo halabence sizde gayet iyisinizdir.

esim 1.77 ben 1,55 im kimsede sorun yapmadi kimsekimseden boyle boyle birseyde duymadim kime ne ki onemli olan boy degil bence bir evliligi birlikteligi yurutebilmek saygi sevgi boy falan bunlara takilmayin bence

Ben 1.51 esim 1.80... simdiye kadar hic bir yorum veya elestiri almadim... hamileliklerle beraber topuklulari da kaldirdim.. 8 senedir kocamin yaninda 30 santim farkla geziyorum

Kısa boy olarak 1.55 ler 1.60 lan örnek verilmiş. 1.50 ler ne yapsın acaba
Biri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))

Minyon olmanın bir çok avantajı var.
Ben 1.58, eşim 1.78 tam göğsüne denk geliyorum. çok hoşuma da gidiyor.
Küçük göstermeyi de seviyorum. Tek dez avantajı kilo aldığınızda pek hoş durmuyor

1.58 im fistik gibiyim . Boyla alakasi yok canim insanin giydigini kendine yakistirmasi onemli
Ayrica kisa boylu olup ta uzun sevgilisi ve esi olan coookk var . Takma kafana.

Ben 1.58,eşim 1.83.
Sorun olmaz da ben 1.70 civarlarında olmak isterdim. Uzun boy seviyorum. Ama bu hiç eşimden kısa olmamla alakalı bir durum değil.
Zaten eski eşim hariç hayatıma giren hiçbir erkek 1.75'ten kısa olmadı.
Uzun ince,zarif kadınlar hoşuma gidiyor.
Onun dışında genetik mucize gibiyim şimdi mütevazilik yapamam. 35 yaşında 2 çocuklu kadın olduğuma bazen kendimde inanamıyorum

İnsanlar genelde kendinde olmayanı ister, uzun boylu erkeklerde genelde kısa boylu kadınlarla evleniyor bu yüzden. Takmayın yani :)

Eşim 180, ben 153 üz. Şimdiye kadar boyla ilgili kimse yorum yapmadı bile.

Eşim 1.85 ben 1.75. Kv bana kısa iması yapıyor habire, geçende banyoya duş başlığı taktırıyoruz, tavandan dolayı biraz kısa oldu, ayy oğlum greengirll kısa zaten ona bişi olmaz da senin kafana değer bu demez mi

Ben de 158 im ve çok tatlıyız tüm kısa kızlarEşim de 190 ilk başlarda kompleks yapmıştım koca koca topuklu ayakkabılarla geziyordumAma alışıyosun beğenmeyen almasın anam .Tek sıkıntı azcık kilo alsan hemen topalak oluyosun dikkat etmek lazım

Ben 1.60 eşim 1.80, eşimin ailesine göre en başta denk değilmişiz oyle demişlerdi. Hala başkaları için yorum yaparken yanimda boylari uymamış hiç dengi değil yada boylu poslu kız bu muhabetleri cok yaparlar sağolsunlar. Üstelik kayinvalidem benimle kp 1.69 falan tek uzun eşim ailede bide gelde sinir olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…