- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Aman utanılacak ne var bunda yani daha büyük ayaklar da var Allah öyle yaratmış bunun utancı olmaz bence, takılacak bi durum değilKızım 17aylık oldu,yani bir bucuk sene gecti:))ayaklar kaldı böyle
Satıcı kaç numara verelim abla dediginde 40 demeye utanıyorum.o yuzden birebir satıcının işgilenmedigi yerleri tercih ediyorum flo,deicman(yanlış yazmış olabilşrm)vs.
Elektriği çocuğu bezi ilacı ihtiyaç listesinden eşimin neresine geliyorum aklıma bile gelmiyorBen 1.60, eşim 1.85. Aramızda 25 cm var. Aramızda birçok sorun oldu ama boy, hiç sorun olmadı. Evli olmadığınız için muhtemeldir ki boyum sorun olur mu diye soruyorsunuz. Siz bir evlenin tekrar görüşelim :) bakalım boy farkı aklınıza geliyor mu doğalgaz faturasını düşünmekten.
ayrıca ayak küçük boy uzun olunca topuklu ayakkabılarda denge sorunu oluyo bilginizeKızım 17aylık oldu,yani bir bucuk sene gecti:))ayaklar kaldı böyle
Satıcı kaç numara verelim abla dediginde 40 demeye utanıyorum.o yuzden birebir satıcının işgilenmedigi yerleri tercih ediyorum flo,deicman(yanlış yazmış olabilşrm)vs.
Bende 1.57yim minyon tipliyim 25 yasindayim cocugu hastaneye gotururkrn ilk yasimi soruyorlar. Cocuk saniyorlar beni. Hosuma gidiyor aslinda kimse yasima inanmiyor.Ne çok 1.55 varmış
Kaç yaşındasınız acaba? Ben de eskiden kafama takardım böyle şeyleri. Eşimle aramda 25 cm fark var ve kimse bugüne kadar bir şey demedi. Önemli olan uzun boylu olmak değil kesinlikle özgüven. Kafanızı bununla meşgul etmeyin kendinize hobiler bulun derimMerhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Ben 1.58 e 60 kiloyum ama o kadar kilolu durmuyorum.bence gayet ideal boyum kilom.evlenmeden önce 52 kiloydum baya zayıftım.eşim kilolu filan değilsin zayıfsın diyo halaBen de sizin gibiyim. 1.60 ve 60 kg . Eşim biraz zayıfla diyor. İlk evlendiğimde 52 kilo idim. Ama yüzüm göçüyor çok zayıf olunca. Bunun ortası yok gibi sanırım. Eşim de 1.80 .
Biri buçuk metreler hayatını yaşasın, Tarkan, Shakira, Sezen Aksu'da kısa ama milyonlarca fanları var, konserleri tıklım tıklım, kısa boyluysan her yere sığarsın, kafanı kirişe kapıya çarpma riskin az olur, otobüste metroda aradan süzülüp arka taraflara geçmekte zorlanmazsın, spor arabaya binince kafam tavana çarpıyor derdi yaşamazsın, boy gerektiren işlerde kız zaten bir lokmacık yormayalım denmenin avantajını yaşarsın :))Kısa boy olarak 1.55 ler 1.60 lan örnek verilmiş. 1.50 ler ne yapsın acaba
Benim ayak numaram küçük 36 numaraHadi ya,bende 173üm ama hep isterdim 5cm kısa olmayı,belki ayak numaramda küçülürdü o zaman
Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Eşim 180, ben 153 üz. Şimdiye kadar boyla ilgili kimse yorum yapmadı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?