1.55 Olmak...

Boyum 1.58 miş. Miş diyorum çünkü ben 1.62 sanıyordum ama geçen sağlık ocağında ölçüldüm 1.58 dedi.bende isterdim uzun olmayı ama napalım.bu arada eşim de 1.80 iri yarı bir adam.ben yanında minnacık duruyorum.hele bekarken zayıftım birde daha da ufak duruyordum.iki çocuktan sonra biraz kilo aldımda idare ediyoruz ne demişler yemeğin acıcığı kadının küçücüğü makbulmüş Eşime göre ben hiç yaşlanmıyorum.yaş aldıkça da güzelleşiyorum.sanırım bunu minnak boyuma borçluyum

Ben 160, eşim 180..
Arada birbirimizle dalga geçmemiz dışında kimse laf etmedi. Etse de umrumuzda olmazdı açıkcası..

5-10 cm daha uzun olsaydın bu sefer de ahh bir 5-10 cm daha uzun olsaydım keşker derdin emin ol.Boyum 173 ama yetmiyorrrr keşke 5 cm daha uzun olsaydım diyorum.Bu işler böyle.
Hadi ya,bende 173üm ama hep isterdim 5cm kısa olmayı,belki ayak numaramda küçülürdü o zaman

Boyum 1.55 sevgilim 1.86 falan. 8 senedir birlikteyiz. Ne o bunu sorun etti ne ben. Hatta bazen çok hoş oluyor. Ben kızınca kucağına falan alıp top gibi çeviriyor beni barışayım diye. Epey gülüyoruz Arada kendi aramızda dalga geçeriz o. Ben ona çok uzunsun yaşlanıcan bu boy gidecek çekeceksin ben hep çıtır kalıcam diyorum. O ben daha yaşımı bile göstermiyorum falan der iki kişi birbirini sevince o boyun yada kilonun çok önemi kalmıyor

Boyum 1.52 eşim 1.75 boy konusunda hiçbir zaman takıntım olmadı...Boyun kısa falan diyenleride hiç takmam "Bodur tavuk herdaim piliçtir"...Mecbur kalmadıkça topuklu ayakkabı giymem, gelinliğimin altına bile converse giydim...
Tek derdiniz bu olur inşallah Rabbim başka dert vermesin...

Ben 170 im esimde 175 topuklu ayakkabi giymiyorum yaninda dev gibi duruyorum.
Eski esim 190di kisa hissederdim.
Hic baglayiciligi yok yani boşver

Cok tatli masallah:)

Kilonu korudugun sürece yaslanmayacaksın.
Ben de 1.60 ım.
Yasım 35 . Ama daha 30 diyen çıkmadı

boya takıntım daha küçükkendi, boyun hiç bir şey olmadığını anlarsın diye düşünüyorum..

Boyum 175. Memnunum giydiğimi taşıyorum.
Ama sizin boyunuzda olup topuklu ayakkabı giyebilmeyi isterdim.
Kendinizi sevin.
Minyonlar hemen yaşlanmıyor. :)
bende eşimden 2 3 cm uzunum. o kadar çok isterdim ki boyum kısa olsun ve kocamaaannn topuklu ayakkabı giyinmek :))

Eşim 1.78, ben 1.68
İlk zamanlar çok takıyordum bende, ama eşim çok memnun hatta ben takmiyim diye kanatlarımın altına alabiliyorum bak seni falan diyo
10 cm belli etmezki fark değil yani. eşin kısa boylu erkek standardına göre. neyi takmışsın bu kadar ölçü biriminizde sıkıntı olmasın

Ben 1.62 tim. Nişanlım 1.86. Başta kendim çok sorun yaptım. Sıkıntı yaptım kendime. O da demişti ki tamam çok kısa olsan hoş durmazdı ama ben zaten çıtı pıtı birini isterdim demişti. Boyun iyi senin falan diyor sürekli. Ben iyiyim zaten o çok uzun :))) şaka bir yana bende hep 167 olmayı isterdim. Nişanlandıktan sonra daha çok istedim. Teyzem söz fotoğrafımıza bakıp Burda ayağında topuklu yok değil mi demişti. Çok bozulmuştum ( kötülüğüme söylememişti ama demek ki dikkat çekiyor. Mesela bazen yolda yürürken bi şey söyleyeceğin de eğiliyor çok zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…