- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Nasil hayal etmistin:)) cok memnunum ben sukurSende mi tonti seni hiç böyle hayal etmemiştim
Hadi ya,bende 173üm ama hep isterdim 5cm kısa olmayı,belki ayak numaramda küçülürdü o zaman5-10 cm daha uzun olsaydın bu sefer de ahh bir 5-10 cm daha uzun olsaydım keşker derdin emin ol.Boyum 173 ama yetmiyorrrr keşke 5 cm daha uzun olsaydım diyorum.Bu işler böyle.
Cok tatli masallah:)Boyum 1.55 sevgilim 1.86 falan. 8 senedir birlikteyiz. Ne o bunu sorun etti ne ben. Hatta bazen çok hoş oluyor. Ben kızınca kucağına falan alıp top gibi çeviriyor beni barışayım diye. Epey gülüyoruzArada kendi aramızda dalga geçeriz o. Ben ona çok uzunsun yaşlanıcan bu boy gidecek çekeceksin ben hep çıtır kalıcam diyorum. O ben daha yaşımı bile göstermiyorum falan der iki kişi birbirini sevince o boyun yada kilonun çok önemi kalmıyor
Kilonu korudugun sürece yaslanmayacaksın.Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Çok uzun sayılmam 1.70 boyum. Minyon sınıfına girmiyorum ama bende çok genç gösteriyorum. Bence genç görünmede en büyük etken kilo! boy değil.Sadece minyon olmayla genc gosterilmez zaten.. yuzun fizigin kilonun cildin sacin bile onemi var genc gosterme isinde.
Boylu Poslu biri olarakNasil hayal etmistin:)) cok memnunum ben sukur
Giymesen de uzunsun bize göre (1.55 ler)Ben 1.72 yim ama topuklu fazla giyemiyorum.giyince cok uzun gorunuyormusum gibi hissediyorum.
bende eşimden 2 3 cm uzunum. o kadar çok isterdim ki boyum kısa olsun ve kocamaaannn topuklu ayakkabı giyinmek :))Boyum 175. Memnunum giydiğimi taşıyorum.
Ama sizin boyunuzda olup topuklu ayakkabı giyebilmeyi isterdim.
Kendinizi sevin.
Minyonlar hemen yaşlanmıyor. :)
Zaten eşin uzun boylu değilki arada fark yok denecek kadar. gögsune denk geliyosan daha kısa olmalısınBen 1.58 eşim 1.75
Valla iyiyiz ya, göğsüne denk gelmek güzel. :)
Kimse de yadırgamıyor.
10 cm belli etmezki fark değil yani. eşin kısa boylu erkek standardına göre. neyi takmışsın bu kadar ölçü biriminizde sıkıntı olmasınEşim 1.78, ben 1.68
İlk zamanlar çok takıyordum bende, ama eşim çok memnun hatta ben takmiyim diye kanatlarımın altına alabiliyorum bak seni falan diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?