1.55 Olmak...

ben 160 eşim 180 kuzenim benim kadar eşide 190 falan vardır. tuhaf olmuyor yani. takmayın kafanıza. hafifte olsa topuk ayakkabılar giyin. birde boyunuzu iyice kısaltan elbise tarzları seçmezseniz daha da kısa gözükmezsiniz. üzülmeyin yani

Ben 1.62 tim. Nişanlım 1.86. Başta kendim çok sorun yaptım. Sıkıntı yaptım kendime. O da demişti ki tamam çok kısa olsan hoş durmazdı ama ben zaten çıtı pıtı birini isterdim demişti. Boyun iyi senin falan diyor sürekli. Ben iyiyim zaten o çok uzun :))) şaka bir yana bende hep 167 olmayı isterdim. Nişanlandıktan sonra daha çok istedim. Teyzem söz fotoğrafımıza bakıp Burda ayağında topuklu yok değil mi demişti. Çok bozulmuştum :KK43:( kötülüğüme söylememişti ama demek ki dikkat çekiyor. Mesela bazen yolda yürürken bi şey söyleyeceğin de eğiliyor çok zoruma gidiyor :KK43:
yaaa yerimmm:KK200::KK200:

eski erkek arkadaşım 193'tü. ben 155. 3 sene beraberdik. boy ne gibi bi sıkıntıya yol açabilir ki?

Bende 1.60 eşim 1.82 ama hiç kimseden duymadım yakışmadığımizi boyla ilgili bı yorumu evlenmeden önce sevgiliyken bende takiodum bu durumu şimdi aklıma gelince gülüyorum sadece:) hic takmayin yani

Kilo almayın sadece boy sorun değil.Ben 159 eşim 180 cm.

Boyum 1,59. Eşim 1,89 :)) Bazen resimlerde yanımda tuzluk gibi çıkmışsın diyor, beraber gülüyoruz. Gülün siz de :)

40:)
Önceden arada 39un olduguda oluyodu ama dogumdan sonra olmamaya basladı,hatta bazı 40numaralar bile dar geliyo:KK12::oha:
evt 40 biraz fazlaymış yani ayakkabı bulmakta belki sıkıntı olabilir ama bence o doğum şişliği kilosu falan olabilir 1 seneye tekrar 39 olur bence 39 da normal gibi en azından ayakkabı bulunur rahat rahat :)

evt 40 biraz fazlaymış yani ayakkabı bulmakta belki sıkıntı olabilir ama bence o doğum şişliği kilosu falan olabilir 1 seneye tekrar 39 olur bence 39 da normal gibi en azından ayakkabı bulunur rahat rahat :)
Kızım 17aylık oldu,yani bir bucuk sene gecti:))ayaklar kaldı böyle
Satıcı kaç numara verelim abla dediginde 40 demeye utanıyorum.o yuzden birebir satıcının işgilenmedigi yerleri tercih ediyorum flo,deicman(yanlış yazmış olabilşrm)vs.

Back
X