- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi 777mutluluk
Boyum yerinde posumu dusunmem lazim:))Boylu Poslu biri olarak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyum yerinde posumu dusunmem lazim:))Boylu Poslu biri olarak![]()
Bencede oyle kilo en buyuk etken..Çok uzun sayılmam 1.70 boyum. Minyon sınıfına girmiyorum ama bende çok genç gösteriyorum. Bence genç görünmede en büyük etken kilo! boy değil.
İyi dur iyidir o daBoyum yerinde posumu dusunmem lazim:))
Aam her kiyafetin altina babet olmuyorGiymesen de uzunsun bize göre (1.55 ler)![]()
Ben rahat edemediğim için ayakta problem var hiç giymiyorim topukluAam her kiyafetin altina babet olmuyor
yaaa yerimmmBen 1.62 tim. Nişanlım 1.86. Başta kendim çok sorun yaptım. Sıkıntı yaptım kendime. O da demişti ki tamam çok kısa olsan hoş durmazdı ama ben zaten çıtı pıtı birini isterdim demişti. Boyun iyi senin falan diyor sürekli. Ben iyiyim zaten o çok uzun :))) şaka bir yana bende hep 167 olmayı isterdim. Nişanlandıktan sonra daha çok istedim. Teyzem söz fotoğrafımıza bakıp Burda ayağında topuklu yok değil mi demişti. Çok bozulmuştum( kötülüğüme söylememişti ama demek ki dikkat çekiyor. Mesela bazen yolda yürürken bi şey söyleyeceğin de eğiliyor çok zoruma gidiyor
![]()
ayak numaranız kaç merak ettim ben de 173 üm de :)Hadi ya,bende 173üm ama hep isterdim 5cm kısa olmayı,belki ayak numaramda küçülürdü o zaman![]()
40:)ayak numaranız kaç merak ettim ben de 173 üm de :)
evt 40 biraz fazlaymış yani ayakkabı bulmakta belki sıkıntı olabilir ama bence o doğum şişliği kilosu falan olabilir 1 seneye tekrar 39 olur bence 39 da normal gibi en azından ayakkabı bulunur rahat rahat :)40:)
Önceden arada 39un olduguda oluyodu ama dogumdan sonra olmamaya basladı,hatta bazı 40numaralar bile dar geliyo![]()
Kızım 17aylık oldu,yani bir bucuk sene gecti:))ayaklar kaldı böyleevt 40 biraz fazlaymış yani ayakkabı bulmakta belki sıkıntı olabilir ama bence o doğum şişliği kilosu falan olabilir 1 seneye tekrar 39 olur bence 39 da normal gibi en azından ayakkabı bulunur rahat rahat :)
Ben de 39 giyiyorum, doğumdan sonra 40 oldum, bu bi kaç ay sürdü sanırım net hatırlamıyorum. Ama şimdi yine 39 giyiyorum.40:)
Önceden arada 39un olduguda oluyodu ama dogumdan sonra olmamaya basladı,hatta bazı 40numaralar bile dar geliyo![]()