1.55 Olmak...

Rusyada falan mı yaşıyorsunuz? Türkiyede ne 1.75-1.80 standardı yahu? Çoğunluk 1.50-1.60 arası zaten. Bacak boyum uzun işte, standart boy kısa geliyor kendimi bildim bileli. Sizin anlayıp anlamamanız benim için farketmiyor.

Ne bu şiddet bu celal? Benim giyindiğim markalar yabancı menşeeli hepsinin de bacak boyu uzun, mankenlerde de tanıtılıyor sitede ve nasıl durduysa öyle duruyor bende de.

Tamam hanımefendi ben anlamıyorum, ama cidden çok merak ettim kaç cm bu bacaklar ki olmuyor hiçbir pantolon? Ben meraktan ölçtüm 105 cm (topuktan kalça kemiğine kadar), sizinkini cidden merak ediyorum.

Al benden de o kadar. Koş koş 1 tane bulurum da birkaç tane alırım. Standart 1.75-180miş ama Tr'de baksana. :KK70: Herhalde biz körüz. :)

Türkiyede standart 180 demedim, pantolon boyları buna göre yapılıyor çoğu markada, Mango, Zara, Massimo Dutti, Roman , H&m, İpekyol vs vs hepsinden giyiniyorum, kataloglarda bu ürünler mankenlere de giydiriliyor, internet sitesinde de satışlarda yine manken ölçüleri var, hepsi 1.75-1.80 arası onlara niye kısa gelmiyor?

Ne bu saldırınız yahu ?

Uzun paça pantolon çok az var. Benim boy da baya uzun. Normal insanların giydiği pantolonlar kapri oluyor. Heryer uzun pantolon derken nerde gidip alayım hepsini :)

Boyunuz ve bacak boyunuz kaç merak ettim? 'Normal insanlar' derken? 1.75 cm bacak boyum 105, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bazı markalarda TALL koleksiyonu var mesela Marks&Spencer bir pantalonu 3 boyda satıyor. Topshop da aklıma gelen bir başka marka. Jean derseniz her markada 34 boy var zaten. Eşim 1,85 34 boy pantolon tam oluyor, herhalde 2 metre değilsiniz bu kadar standart üstü olmanız için.

Boyunuz ve bacak boyunuz kaç merak ettim? 'Normal insanlar' derken? 1.75 cm bacak boyum 105, hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bazı markalarda TALL koleksiyonu var mesela bir pantalonu 3 boyda satıyor. Topshop da aklıma gelen bir başka marka. Jean derseniz her markada 34 boy var zaten. Eşim 1,85 34 boy pantolon tam oluyor, herhalde 2 metre değilsiniz bu kadar standart üstü olmanız için.
34 boy her markada yok. 32 yi bulsam şükür diyorum. Hatta en son mavi üretiyordu şimdi her modelde yok. İnternetten baktım şimdi topshop yurtdışı sanırım ürünler euro üzerinden. Marks&Spencer kotlarına o fiyatı ödeyemem. Klasik markaları kasdettik colins loft vb. Erkekler rahat buluyor zaten ona bişey demedik. Boy 1.82

34 boy her markada yok. 32 yi bulsam şükür diyorum. Hatta en son mavi üretiyordu şimdi her modelde yok. İnternetten baktım şimdi topshop yurtdışı sanırım ürünler euro üzerinden. Marks&Spencer kotlarına o fiyatı ödeyemem. Klasik markaları kasdettik colins loft vb. Erkekler rahat buluyor zaten ona bişey demedik. Boy 1.82

Benim tavsiyem yurtdışı menşeeli markalar. Colins Loft hiç giymedim, bilemiyorum o yüzden. Jean de çok giymem, giysem de zaten yüksek bel kısa paça seviyorum sorun olmuyor. Klasik giyiniyorum sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntım diz boyu elbise bulmak, genelde diz üstü oluyor oturunca da iyice yukarı çıkıyor, ama şimdi midilerde yayıldı daha rahat buluyorum. Mango, H&m falan baktınız mı hiç, vaktiniz olunca deneyin derim pantolon boyları uzun genelde.

Bence kisa boylular ciplak gezsin. Genis pacayi kisa boylular giyince de paçali guvercin gibi diye dalga geciyorlardi bir ara. :KK70:Fotografi da buldum. :KK70:

Benim boyum 155, 1,56 en uzun cikan ölçüm 1,58. :KK70:
Iç bacak boyu 74cm olmasi lazim pantolonlarimda hic tadilat yok tam oluyor. Skinny jean giyiyorum sadece 34 beden bulmakta sikinti cekiyorum cunku 34 bedenleri 34 beden gibi yapmiyorlar daha buyuk yapiyor bircok magaza.

Tadilat yok derken paça boyundan mı bahsediyorsunuz? Hangi markalarda uygun pantolonlar buluyorsunuz?

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Canim.inan ilgisi yok...cogu erkek minyon kadinlari cekici buluyo bence...uzun boylu arkadaslarim var yillardir yalnizlar...hic kuruntu etme

Tadilat yok derken paça boyundan mı bahsediyorsunuz? Hangi markalarda uygun pantolonlar buluyorsunuz?

Paca boyu da dahil hicbir tadilat yaptirmiyorum. Mango, stradivarius, bershka, mavi buluyorum ama bu magazalardaki butun pantolonlar icin gecerli degil bazi modeller boy ve beden olarak buyuk olabiliyor yine de. Bir de H&M in pantolonlari boy olarak oluyor ama beden kaliplari buyuk geliyor bana bircogu.

Benim tavsiyem yurtdışı menşeeli markalar. Colins Loft hiç giymedim, bilemiyorum o yüzden. Jean de çok giymem, giysem de zaten yüksek bel kısa paça seviyorum sorun olmuyor. Klasik giyiniyorum sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntım diz boyu elbise bulmak, genelde diz üstü oluyor oturunca da iyice yukarı çıkıyor, ama şimdi midilerde yayıldı daha rahat buluyorum. Mango, H&m falan baktınız mı hiç, vaktiniz olunca deneyin derim pantolon boyları uzun genelde.
Bulunduğum yerde manyo h&m yok ama sitelerine bakayım. Teşekkür ederim. İşte yurtiçi markalarında bulmak gerçekten zor. Etek aramayı bırakalı yıllar olduydu :)) klasik giymiyorum ben hep jean giyerim. Eskiden yine bi nebze bulurdum ama şu ankle cut çıktı çıkalı bulmam imkansız hal almıştı

Bulunduğum yerde manyo h&m yok ama sitelerine bakayım. Teşekkür ederim. İşte yurtiçi markalarında bulmak gerçekten zor. Etek aramayı bırakalı yıllar olduydu :)) klasik giymiyorum ben hep jean giyerim. Eskiden yine bi nebze bulurdum ama şu ankle cut çıktı çıkalı bulmam imkansız hal almıştı

İnternetten boylarını daha rahat görürsünüz mankenlerin boyunu yazıyorlar çünkü. Bedeni size uygun marka buldunuz mu da gerisi kolay :) Şimdi midi etek modası var mesela Mango da az önce gördüm dizaltı etek sizin boyunuza diz hizası falan olur kloş etek diye geçiyor hem de çok rahat kışın çizmelerle giyersiniz sıcacık. Sizin boy 1.82 imiş evet yurtiçinde bulmanız çok zor olur.

Şükür edin ya 55 santim olarak kalsaydınız ? Olanlar da var Allahü Teala'nın takdir-i bu şükür etmek lazım her halimize .

Merhaba KK'nın güzel kadınları,bu aralar boyuma takmış durumdayım.Hep içimden keşke bi 5-10 cm daha uzun olsaydım diye geçiriyorum.İlerde eşim uzun olursa kimse bizi yakıştırmaz falan diye düşünüyorum.Uzun insanlarla yan yana gelince kendimi kötü hissediyorum.Uzun olmak isterdim gerçekten.Eşiyle arasında baya boy farkı olan var mı ve çevrenizden nasıl tepkiler alıyorsunuz?[js

Merhaba,aynı sorunu bende yaşıyorum ne yazık ki erkek arkadaşım 1.93 ben 1.57'im ve çevremizde eleştiren o kadar çok kişi var ki anlatamam sana. Bunlara takılmana gerek yok. İnsan önce kendini sevmeli bence ki erkeklerin çoğu kısa boylu kadınlardan daha çok hoşlanıyor. Minyon tipli kadınlar her zaman daha tatlıdır bu aklında kalsın.

Minyon olmak kadar guzel bisey yok bence
Ben 164 cm
Esim 185 cm
Suana kadar hic sorun olmadi sarilirken sadece parmaklarimin ustune basip boyumu yukselttigimde , guleriz sadece okadar

İnternetten boylarını daha rahat görürsünüz mankenlerin boyunu yazıyorlar çünkü. Bedeni size uygun marka buldunuz mu da gerisi kolay :) Şimdi midi etek modası var mesela Mango da az önce gördüm dizaltı etek sizin boyunuza diz hizası falan olur kloş etek diye geçiyor hem de çok rahat kışın çizmelerle giyersiniz sıcacık. Sizin boy 1.82 imiş evet yurtiçinde bulmanız çok zor olur.
Aaa çok iyimiş. Mangoya gidince bakayım o etekleri hiç denemedim. Opak siyah çorapla güzel durur. Aynen şu bilek kot modası geçsin herşey daha güzel olacak :)

Ben 1.58 eşim 1.90. Perdeleri falan o asıyor. Yüksek raftaki şeyler için tabure kullanmama gerek kalmıyor :) iyiyiz ya. Seviyorum bu durumu

Back
X