sizin dediginiz gibi hiç konuşmadım ama sen neden böyle soguksun evlenmeden önce böyle deildin sevdigini belli etmiyosun söylemiyosun sarılmıyosun diye konuştum ve aldıgım cevap evlilik uuzun bir maraton hergün bunlar olucak deil dedi bana haftada birde yapsa razıyım ama inanın yok
üzülmek istemiyorsan uzak duracaksın arkadaşım. sen onun yanına gitmeyeceksin o senin yanına gelecek. sen onu merak etmeyeceksin acaba neyi var suratı niye asık diye o seni merak edecek. o sana gelecek. 5 yıllık tecrübemle bunu diyebilirim sana. kaybetme korkusu olacak adamda kesinlikle. nasılsa evlendik artık o benim demeyecek erkek. seni kaybedebilceğini fark ertmeli canım.
hayır canım konuş tabiki eşinle. öyle demek istemedim ben. yani uzak dur. sürekli gidip sarılma, öpme. gene konuş tabi ama çok nadir söyle güzel sözleri. bir şey derse de farkında değilmişsin gibi davran. laf falan sokma. evlilik monotonlaşıyor sanırım falan de. benimki de öyle ilgisizdi ben de geri adım attım. uzak durdum. şimdi o sarılıyor öpüyor. tavsiye ederim dene.
ben bir kaçgün denedim soguk durmayı yaptım iki üçgün daha fazla dayanamdım ama o ben geri adım atınca odahada soguyor oda çok iyiymiş gibi oda tekrar geri cekiliyor
aç kapıyı yedir yemeğini geç otur tv izle...
arkadaşlarıyla buluşmak için çıkacağı zaman ise ' çıkıyormusun hayatım,oh çok şükür bende evde kafamı dinlerim kumanda bende olur yatar uzanırım hadi byee' de...
cinsel olarakta ilk adımı sen atma,o sana adım atarsa şöyle adamı bi delirt ama sona vardırma:) kalsın mal gibi...kaç gün dayanabilirki??
o zaman ilgisiz görünmeye çalış. soru sorarsa cevapla işin var meşgulmüşsün gibi yap.tabi bunu yapar yapmaz kocan hatasını anlamayacakki. belli bir süre geçmesi gerekiyor.2,3 günlük işile düzelme olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?