- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Redbull1907
-
Benim burnum için mi dediniz?gayet duzgun bir burnunuz var kavisli durmuyor ama
Önden koymak istiyorum fakat gözlerimi falab sansurlemek istiyorum,bunu nasıl yapiyorsunuz?Önden varmı asıl onden durması öenmlıdır estetıkde
Onu telefon fotograf düzenlemeden yapabılırsn bnm ıphone senın ko osklse yapılırÖnden koymak istiyorum fakat gözlerimi falab sansurlemek istiyorum,bunu nasıl yapiyorsunuz?
Benim de böyle ne olacak bilmiyorum bekleyip görecegiz bakalım.Arkadaslar bende 2. Ayın icindeyim ama burnumun ucu hafiften asagi bakmaya basladi odem mi sekli bu mu çözemiyorum acaba böyle bir durum yasayan varmi odem uca toplandikca aşağı dogru sarkmami oluyor kemiğim daha yeni ele gelmeye başladı ama uc kismi ameliyathanedekine hic benzemiyor normal mi bu surecte tecrübeli arkadaslardan yorum bekliyorum :)
Mesut kayaya mı ameliyat oldunuz?benim 3 ayım bitti ama hala ameliyatta çekilen fotoğraftaki gibi olmadı, orda çok daha güzel duruyodu
Merhabalar benim ameliyat sonrası fotom çok güzel ama fotodaki kadar kalkık ve küçük değil 4. Ay dolmak üzere sizce henüz erken mi karar vermek için cevaplarsanız çok teşekkür ederim İyi günlerAslında ödem gerçekleri gizliyor ödem indikce ortaya çıkıyor işte değişen gerçek bu ama doktor ameliyatta fotografçekiyor narkozluyken ona bakın öncesi sonrası diye başarılıysa görürsünüz bence
Merhaba , sanırım 6. Aynız doldu benim de 4. Ay burun ucu aynı sizin gibi ama ameliyat sonrası fotom da sizin fotonuz gibi burun ucumuz fotodaki gibi olmayacak mı acaba ? İyi günlerBusekıl
Aslında orda amaliyatta çekilen hali gerçek orada henüz şişmemiş ödem toplamamış sıcak ve şekilledirip doktorun tamam böyle olsun dediği hali sonra şişiyor eğriliyo doğruluyo ama 1 yıl sonra o hale geliyor bunlar doktorun bana sölediği fakat bu esnada kemik doğru kaynamaz derin ince kalındır kıkırdağın zayıftır çöker düşer bu da şansına burda senin burnun ve yapısıyla alakalı ama çok başarısız bir doktorsada ne olsa boş sonu hüsran çok karmaşık canım en güzeli 1 yılı doldur sonuna bak o zaman netMerhabalar benim ameliyat sonrası fotom çok güzel ama fotodaki kadar kalkık ve küçük değil 4. Ay dolmak üzere sizce henüz erken mi karar vermek için cevaplarsanız çok teşekkür ederim İyi günler
Ayrıca 4 aydada biraz biraz belli olmuştur ne olacağı çok değişime ugramaz azcık daha belkiMerhaba , sanırım 6. Aynız doldu benim de 4. Ay burun ucu aynı sizin gibi ama ameliyat sonrası fotom da sizin fotonuz gibi burun ucumuz fotodaki gibi olmayacak mı acaba ? İyi günler
Anlıyorum canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Dr ısrarla 1 sene bekle diyor beklicem olmazsa revizyon olcam inş düzelir tekrar geçmiş olsunAslında orda amaliyatta çekilen hali gerçek orada henüz şişmemiş ödem toplamamış sıcak ve şekilledirip doktorun tamam böyle olsun dediği hali sonra şişiyor eğriliyo doğruluyo ama 1 yıl sonra o hale geliyor bunlar doktorun bana sölediği fakat bu esnada kemik doğru kaynamaz derin ince kalındır kıkırdağın zayıftır çöker düşer bu da şansına burda senin burnun ve yapısıyla alakalı ama çok başarısız bir doktorsada ne olsa boş sonu hüsran çok karmaşık canım en güzeli 1 yılı doldur sonuna bak o zaman net
Evet biraz büyük ve şiş duruyor bekle bakalım değişir inşallah1 aylık
İnşallahEvet biraz büyük ve şiş duruyor bekle bakalım değişir inşallah
benim 3 ayım bitti ama hala ameliyatta çekilen fotoğraftaki gibi olmadı, orda çok daha güzel duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?