1-6 ay değişimlerinizi beklıyorum

Arkadaslar bende 2. Ayın icindeyim ama burnumun ucu hafiften asagi bakmaya basladi odem mi sekli bu mu çözemiyorum acaba böyle bir durum yasayan varmi odem uca toplandikca aşağı dogru sarkmami oluyor kemiğim daha yeni ele gelmeye başladı ama uc kismi ameliyathanedekine hic benzemiyor normal mi bu surecte tecrübeli arkadaslardan yorum bekliyorum :)

Evet benımde amelıyat resım gbı olcak sandm alakası bıle yok amlıytta daha güzel bence burnum suan deıl ılerıde düzlürmi bnmde 2 ayım 4 ay daha beklemek lazm bu burun ısı skntılı ıs ya ıyı bır cerrah bulcan yada katlancn artk eskı burna böle daha cok hayal kırıklıgı

Benim de böyle ne olacak bilmiyorum bekleyip görecegiz bakalım.

Merhaba kızlar.ameliyathanede çekilen fotolar ödemli şiş ve dolgun olduğu için kusurların hiçbiri gözükmüyor.aylar geçip şişlikler inince gerçekler ortaya çıkıyor.birinci ameliyattan sonra çok mutlu olmuştum guzel bi burnum var.zamanla hayal kırıklığıbi de
üzerine nefes almada problem.Mecburen gelsin 2.ameliyat

Merhabalar benim ameliyat sonrası fotom çok güzel ama fotodaki kadar kalkık ve küçük değil 4. Ay dolmak üzere sizce henüz erken mi karar vermek için cevaplarsanız çok teşekkür ederim İyi günler

Merhabalar benim ameliyat sonrası fotom çok güzel ama fotodaki kadar kalkık ve küçük değil 4. Ay dolmak üzere sizce henüz erken mi karar vermek için cevaplarsanız çok teşekkür ederim İyi günler
Aslında orda amaliyatta çekilen hali gerçek orada henüz şişmemiş ödem toplamamış sıcak ve şekilledirip doktorun tamam böyle olsun dediği hali sonra şişiyor eğriliyo doğruluyo ama 1 yıl sonra o hale geliyor bunlar doktorun bana sölediği fakat bu esnada kemik doğru kaynamaz derin ince kalındır kıkırdağın zayıftır çöker düşer bu da şansına burda senin burnun ve yapısıyla alakalı ama çok başarısız bir doktorsada ne olsa boş sonu hüsran çok karmaşık canım en güzeli 1 yılı doldur sonuna bak o zaman net

Merhaba , sanırım 6. Aynız doldu benim de 4. Ay burun ucu aynı sizin gibi ama ameliyat sonrası fotom da sizin fotonuz gibi burun ucumuz fotodaki gibi olmayacak mı acaba ? İyi günler
Ayrıca 4 aydada biraz biraz belli olmuştur ne olacağı çok değişime ugramaz azcık daha belki

Anlıyorum canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Dr ısrarla 1 sene bekle diyor beklicem olmazsa revizyon olcam inş düzelir tekrar geçmiş olsun

1 aylık

Eklentiler

• IMG_20190117_132011.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 278
5 aylık.
Hala şiş ve önden biraz kalın geliyor bana. Ucu biraz yumuşadı. Hassasiyet azaldı.
Ancak bu da son hali değil sanki

Eklentiler

• IMG_20190117_131844.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 268
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…