Bizim herşey sorunluydu,toplam 1,6 milyon sperm vardı zaten.
ilk 3 ay Endol,trentilin,l-arginine ilaçları,keçi boynuzu kürü,incir kürü,ginseng ve tribulus macunları,arı sütü bal polen,kavun yağı,çakşır suyu, çörek otu-susam-ısırgan tohumu-bal karışımı (karışım göz kararı) ve incir kürü.
3 ay sonra bu ilaçların yanına proxeed plus ı ekleyerek 3 ay daha devam etmeye karar verdik.Bu arada keçiboynuzu kürünü bırakıp havuç kürüne başladık,ginseng,tribulus ve arı sütüne devam ettik,diğerlerini bıraktık.Tabi bu arada kola,salam,sosis,sucuk gibi gıdaları bıraktık,eşimle beraber ben de yemedim,bol bol kuruyemiş,sebze yedik.Her akşam yedi çeşit meyveden oluşan taze sıkılmış meyve suyu içtik ve bol yeşillikli mısırlı salata ,ceviz-fındık-yer fıstığı -badem-muz karışımı yedi eşim . Hepsi bu. ilk 3 aydan sonra yazdıklarımıı 2 ay yaptık ve hamile olduğumu öğrendim,çok şükür.Bir de bol dua ettim,her fırsatta Meryem suresi okudum.İlişkiden sonra yarım saat ya da bazen sabah kadar yatardım,hamile kaldığım gün sabaha kadar yatmıştım,nereden biliyorsun o gün kaldığını dersen,tatildeydik ,15 günde 2-3 kere beraber olabilmiştik,yumurtlama günümü takip ediyordum zaten,böylelikle biliyorum,Allah yardımcınz olsun,şimdi inanın hayal gibi o günler,bebeğimin kıpırtılarını hissetmeye başladım,Allah isteyen her kadına yaşatsın.