- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Selam canım diyetin de günlüğün de hayırlı olsun. Günlük açman burda yediklerini yazman çok iyi bence başarmanın yarısı böyle kafaya koymak.Sirkeyi annem yapıyo elma sirkesi bazen gece yatmadan bazen sabah kalkınca içiyorum
Kilo veremesemde sirke yeşil çay yürüyüş ve su hep hayatımda ön plandadir
Menülerini okudum ama bence eskidrn yaptığın gibi kahvaltıda daha çok yersen daha iyi yaparsın. 1 haşlanmış yumurta veya omlet mesela maydanozlu, biraz peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği öneririm mesela, gene yanında domates salatalık olabilir. Ama kahvaltıda ekmek yerine etiform güzel değil neden dersen birgün bundan bıkacaksın ve ekmeği özleyeceksindir. Öğlen yemeğinde de sebze vs yenebilir yanında yoğurtla mesela. Asıl akşamı geçiştirmek kilo verdiriyor çünkü akşamı yakamıyoruz ama kahvaltı aşırı reçelli hamurişli olmadıkça yakılıyor gün içinde.
Akşam hafif bir salata yoğurt olabilir. Ben akşam ve öğlen ekmek yemiyorum mesela ekmek hakkımı kahvaltıda kullanıyorum.
Tatlıyı seviyorsun, meyve, günkurusu filan yesen ama miktarı az tutarak tabi, hani yediğin çizkekten daha sağlıklı yağı daha az olur.
Bol su içmeni tavsiye ederim.
Bunlar benim sana nacizane önerilerim sakın ola ki ukalalık gibi algılama, gezinirken görüp okudum, yardımcı olmak istedim, ben de rejimdeyim.