1. aşılama sonuc pozitif

posedon

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
40
3
18
Merhabalar. Uzun zamandir bu forumu takip ediyorum. 6 yillik evliyim. En umutsuz anlarimda burda paylasilan sonu olumlu biten tedavi sureclerini okuyup moral bulurdum. O nedenle benimle ayni seyleri yasiyanlara belki biraz umut olurum diye yasadiklarimi paylasmak istedim. 25 martta ilk asilamami oldum. O kadar umutsuzdum ki o gune gelene kadar her gun agliyodum. Tek yumurtam vardi. Esimin sperminin de alt sinirda oldugunu soylemisti doktorum. Asilamadan sonraki 9. Günümde adet sancisi seklinde ama daha hafif agrilarim başladı. Adet belirtisi diye dusundum hep cunku gecen ay da adetime 1 hafta kala agrim baslamisti. 13. Gun direkt adet sancisi cektim. Gun boyu adet gormeyi bekledim. Gunlerim uzuntuden aglayarak gecti. O aksam cok yogun ve ve fazla miktarda, beyaz bi akintim oldu. Ilk belirtim sanirim buydu. Daha once hic boyle bi akintim olmamisti. 14. Gun gidip kan verdim. Daha sonucu almadan eve geldigimde regl oldugumu farkettim. Akintimda kan vardi. O an dunyam basima yikilmisti.herkese haber verdim sonuc olumsuz diye. Ama saatler gecmesine ragmen kanamamim devami gelmedi. O an icime bi umut dogdu ve tahlil sonucunu ogrenmek icin telefon actim. Vee sonuc pozitifti. Degerim 186 cikti. Hayatimda yasadigim en mutlu andi herhalde. Hala inanamiyorum. Kalp atisini duymadanda inanamicam herhalde. Allahim isteyen herkese bu duyguyu tattirir insallah. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başıma bende ikinci aşılama mi yatiricam ilk aşılamam tutmadı çok büyük bi hayal kırıklığı oldu 2 sene ara verdim şimdi tekrar deniyorum sen tedavini nerde oldun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah bu sefer sonucun pozitif olur. Bu sureci yasamayan bilmez. Allah o kadar buyukki umudunu hic kaybetme. Herseyin bizamani var. Tedavimi ankara baskent uni de oldum

Inşallah cnm Rabbim herseyin hayırlısı bilir ama biz insan oğlu biraz sabirsiziz herseyin hemen olmasını istiyoruz hayırlısı ne ise o olur inşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bende şimdi cerrahpasa da başladım tekrar bakalım hayırlısı

hayırlı uğurlu olsun canım tekrardan. progestan ilacı kullandın mı peki canım? ovitrelleden sonra günde 2 tane içmemi söyledi doktorum bana

Evet canim. asilamadan sonraki gunden beri sabah aksam kullaniyorum. Fitil olarak

hayirli olsun Allah tamamina erdirsin mutlulugunu tahmin edebiliyorum cunku bende 3 bucuk yildir evliyim pko vardi bende ve cocugum olmuyordu cok cok sukur ki benimde glifor ve inofolik sebebim oldu ve tahminimce 22 martta yumurtam catladi dun test sonucum 436 cikti sukurler olsun ki hamileyim bakarsin ayni gun dogum yapariz insaAllah saglikli bi gebelik geciririz Allahim isteyen herkese tattirsin seninde gozun aydin canim

Ayyy okuyunca cok sevindim Rabbim hayirlisini nasip eder insallah:) bende 04/04/2014 de yaptirdim asilamami simdi test icin gun bekliyorum baskentte kime gittiniz ben zekai tahire gidiyorum. Igne kullandim iki kez asilama yapilcak tutmassa tup bebek tedavisi baslayacak Allah bu yolda olanlara yardim etsin insallah

Tebrik ederim. Cok sevindim. Darisi tum isteyenlerin başına

23 ocak 2014 te asılama oldumm :26:
negatif sonuclandı
insallah bizlerinde olur

ah kuzum yaa cok sevindim adına maşallah darısı başımıza

Yazdiklarini okurken inanki cok sevindim. Ben henuz yolun basindayim tedaviye mayista basliyorum rabbim hayirlisini nasip etsin herseyin.
Bebegini sag saglim kucagina al insallah hayirli hamilelikler dilerim.

Darisi basina inşallah. Teşekkür ederim

Allah sağlıkla kucağina almayı nasip etsin inşallah umut oldun bize

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

tebrik ederim canım sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin benmde aşılama ile tutunmaya çalışıyor:) kalp atışlarını ne zaman duydun merake diyorum...

Canım benim çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de aşılama yaptiracam önümüzdeki ay.tabi dün adet olmam lazımdı olmadım ilk defa gecikti. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…