Canım benim çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de aşılama yaptiracam önümüzdeki ay.tabi dün adet olmam lazımdı olmadım ilk defa gecikti. Hayırlısı olsun.
Strestendir. Hayırlısıyla inşallah sende olumlu sonuçlar alırsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ben de aşılama yaptiracam önümüzdeki ay.tabi dün adet olmam lazımdı olmadım ilk defa gecikti. Hayırlısı olsun.
:) biraz daha sabredeceksin o zmn. bu kadarı olmuş yaa, zaman çabucak geciyo merak etmeaşılamayı ayın 30 nisanda yapıldı...buğun 16. gün daha çok var sanırım:)
:) biraz daha sabredeceksin o zmn. bu kadarı olmuş yaa, zaman çabucak geciyo merak etme
Ererse cok sevindim canım senin adına bende 10 yıllık evliyim aşılama yaptırmayı düşünüyorum fakat bunun için ne zaman gitmeliyim doktora calistigim icin soruyorum yani adet olunca mi gitmem lazim acaba ?yardımcı olursan sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ruyamiz kisa surdubebek gitti.
geçmiş olsun canım ne olduda üzme tatlı canını benmde öyle olmuştu pes etmedim tekrar denedim ve tekrar nasip etti kimsenin ne olca belli değil rabbim sonunu hayır eylesin hepimiz için dua et içini rahatlat...
Kontrole gitmistik. Kalp atislari duyulmadi. Bugun alicaklar. Sen ne kadar sure sonra yeniden basladin tedaviye
Ererse sen beline yakı vurmustun degilmi bi msjinda sanki oyle okudum nasil yaptin anlatirmisin?
Ruyamiz kisa surdubebek gitti.
geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın.
evet kuzum rabbimin hikmeti ondanmı oldu olmadımı bilmiyorum ama aşılama yapılca gün sabahtan yakıyı belime yapıştırdım gittim 3 gün belimden çıkarmadım.aşılama saat 11 de yapıldı ben vc 4 de gittim hemen tuvalete gitmeyin aşılamdan sonra yatarak gittim eve tedibirimi aldım taktiri allaha bıraktım rabbimde yanlız bıraakmad...yapıştır yakıyı sıcak iyi olurmuş...
Canim yakıyı ne anlamadım. Bende bu ay basladim tedaviye. Klomenle başladı doktorum. Yumurtalarm gelisirse çatlama ignesinden sonra aşılama yapılacak. Ama ilkinde hiç umudum yok.
canim benim saol msjin icin ben simdi yakiyi yumurtlama gunlerimdede belime vurdum bakalım ne olacak inşallah sıcak iyi gelmistir![]()