Ererse sen beline yakı vurmustun degilmi bi msjinda sanki oyle okudum nasil yaptin anlatirmisin?
sen devletemi gidiosun yoksa özelemi klomen verdiklerine göre devlet sanki....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ererse sen beline yakı vurmustun degilmi bi msjinda sanki oyle okudum nasil yaptin anlatirmisin?
Ererse sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ankarada onerebilecgin dr varmi bende ankaradayim da :)
Hangi devlet Hastanesinde yaptirdin timur hoca özelde sanırım
yakı yakı'yı anlamıcak bişey yok:)üzülme kolmenle kalmazsan onun şansı çok düşük zor bi ihtimal ama hayırlısı olur inş bu sefer tuttar....
bana yazarken alıntı yapıp yazarsan daha çabuk görürüm seni:)bn zübeyde hanımda yaptırdım ilgi olarak çok memnun kaldım sanki özle hastanede muayne oluyordum aşılama hemşiresi aygül ablaya bitiyorum:) orayıda tercih edebilirsin ama klomenle başlıyorlar orda 5 kez bn yaptırmadım orda o yüzden 1 aşılmamı zekai tahirde yaptırdım tanıdık vardı bu yüzden iğneli denediler öyle olunca zübeydede iğne yaptı gidebilirsin pişman olmazsın...timur hocanın kendi klınıği var oda herşeyinle ilgilenio tercih işte :)
Teşekkür ederim canım benim peki o yakı yi ben nereden bulabilirim. Eczaneden mi ?
Tamam tatlım çok saol Zübeyde Hanım etlikteydi demi?bende gec yazdim kusura bakma k.peder geldi yemek hazırladım :)
Tamam tatlım çok saol Zübeyde Hanım etlikteydi demi?bende gec yazdim kusura bakma k.peder geldi yemek hazırladım :)
Teşekkür ederim canım benim peki o yakı yi ben nereden bulabilirim. Eczaneden mi ?
evet canım etlikte randevu al 27 infertilteden kolay olur...benmde kypederim gelmiş istanbuldan onun yanına gitcem işten çıkayım:)
Ererse aşılama günü sperm alıyorlar ya onun için ortam nasil bizimki kıldır biraz da oyüzden sordum hani bekletme olayı oluyomu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
inan bi oda var ama temiz içerde bi koltuk var video var:) bn girdim gördüm:)yani başka hastaneler gibi git vc yap gel yok... aşılama saat 11 gibi başlıyor sabah 9.00 orda olup siperm veriyorsun erkenden...
Ererse aşılama günü sperm alıyorlar ya onun için ortam nasil bizimki kıldır biraz da oyüzden sordum hani bekletme olayı oluyomu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU
inan bi oda var ama temiz içerde bi koltuk var video var:) bn girdim gördüm:)yani başka hastaneler gibi git vc yap gel yok... aşılama saat 11 gibi başlıyor sabah 9.00 orda olup siperm veriyorsun erkenden...
Supermisssscok sevindim saolasin canim benim valla en çok buna sevindim:)
Randevu alcam Timur hoca diycem bide reglinin3 gunu gidecegim demi?o güne vermezlerse randevuyu?bide randevulu ucretli degilmi ona gore ayarlayım bütçe mi?offf ne cahilim demi kızma bana sakın
Supermisssscok sevindim saolasin canim benim valla en çok buna sevindim:)
:):):):yani hastane iyii tekkeyi beklmeyince meyven olmuyo canım sabretcez hepimiz...
yok kuzum timur hocanın ücreti biraz pahalı arayıp öğrenebilirsin gidebilirsin zaten aşılama yapılcak takip'e başlancak dersen 3.güne randevu verirler...istersen olmadan bi ön görüşme yapıp doktorla tanışabilirsin hiç bi ücret alınmıyor tanışma faslında tedavi evrakların varsa onları götür yanında yoksa direk git aklında olan soruları sor bunun içinde randevu alınıyor....