1.ay - 6.ay arasi burnunuzda gozle gorulur degisiklik oldu mu? Tecrübeli arkadaslar neredesiniz

Arkadaslar sizce burun icinde yani kemigin ve kikirdaklarin altinda bizim goremedigimiz odemler var midir delik icinde odem olduğu gibi? Bizim gorup dokunamadigimiz? Hani doktorlar burun yuze oturacak yuzune yaklasicak dedikleri zaman bu şişlikler inince burnun oturacagindan mi bahsediyorlar?
Var mi aramizda saglikci ya da bilgisi olan?

Evet cnm kıkırdak ve kemik altinda ya da aralarnda da ödem olusuyo masaj vermelerinin sebebide bu .masaj yaptigin bölgede hala esneme oluyorsa orda cok fazla odem oldugundandir

Cnm o bantli haline donuscek burnun cok güzel maşallah benimkini gorsen hic bir işlem yapilmamis gibi:KK43:
Canim ben donecegini sanmiyorum. Insanlar 10 15 gunluk burunlar paylasiyor cillop gibi hic sis degil gibi. Bizimki gun gectikce sanki buyuyo duzelecegi yere.
hani elleyince esnemesi degilde burnun oldugu yerde kemigin altinda vucudun icinde odem var midir burun oturacak dedikleri ne olabilirki?

Uff evet ya bizde kendimimizi mi kandiriyoruz duzelcek die :( cok güzel burunlar var gerçekten hem dogal hem havali okadar aci cektik paralar verdik ama sonuc kötü .insallah duzelir deyip sabretmekten baska bise gelmio elimizden maleseff :(

Uff evet ya bizde kendimimizi mi kandiriyoruz duzelcek die :KK43: cok güzel burunlar var gerçekten hem dogal hem havali okadar aci cektik paralar verdik ama sonuc kötü .insallah duzelir deyip sabretmekten baska bise gelmio elimizden maleseff :KK43:
Napalim artik sanssiz grubuz sanirim. Revizyonla insallah duzeliriz canim :(

TE="Anorexia_, post: 36609624, member: 279175"]Gecmis olsun canim insallah bu sefer sorun olmaz. Kime oldun ikinci ameliyati?[/QUOTE]
Teşekkür ederim bugun 6 günüm dun ateli değiştirdi doktor burnumu goremedim yeni atel takti cumartesi onuda cikaracak. Forumdada bol bol reklamı olan esteworld de ameliyat oldum Yrd Doç Dr Bülent tekerekoglu yaptı ameliyatı sonucu merakla bekliyorum

Onceki ameliyatı yapan Dr burnunda saglam kemik bırakmamıs burnun ici darmadağanıktı dedi ameliyat sonrası yanıma geldiğinde offff çok tedirginim nasıl oldu acaba..

Onceki ameliyatı yapan Dr burnunda saglam kemik bırakmamıs burnun ici darmadağanıktı dedi ameliyat sonrası yanıma geldiğinde offff çok tedirginim nasıl oldu acaba..
Canim insallah iyi olmustur iki haftaya anlasilir durum az cok icini ferah tut. Ilk ameliyat zor ama revizyon daha da zor valla burun isi sabir isiymis. Burnu duzelteyim derken psikolojimi bozdum sahsen.

IMG_20140826_172714.webp Alci ciktiktan sonra takilan bantlar alindiginda burnum bu haldeydi. bu resmin uzerinden 36 gun gecti burun gittikce buyuyor sanki.
ucu sisiyor bombelesiyor panikliyorum.
Ozellikle banyodan cikinca burun ucum resmen kocaman ya kocaman! Sanki benim bi parcam degil gibi oyle emaneten takilmis gibi.
Sabir ya rabbi. Şu 4 ay da gecse hemen, revizyonsa revizyon, olsam kurtulsam ya.

Eki Görüntüle 1227081 Alci ciktiktan sonra takilan bantlar alindiginda burnum bu haldeydi. bu resmin uzerinden 36 gun gecti burun gittikce buyuyor sanki.
ucu sisiyor bombelesiyor panikliyorum.
Ozellikle banyodan cikinca burun ucum resmen kocaman ya kocaman! Sanki benim bi parcam degil gibi oyle emaneten takilmis gibi.
Sabir ya rabbi. Şu 4 ay da gecse hemen, revizyonsa revizyon, olsam kurtulsam ya.
ya banyodan sonra ve sabahları uyandığımda benim de davul gibi oluyor. Acaba buz koysak biraz, gezdirsek böyle iyi gelir mi ki?

ya banyodan sonra ve sabahları uyandığımda benim de davul gibi oluyor. Acaba buz koysak biraz, gezdirsek böyle iyi gelir mi ki?
Burnuma buz baglayip gezersem anca etki eder sahsen:)
Banyoda cok sicak suyla dua almamaya dikkat ediyorum halbuki cikarken soguk su tutuyorum yuzume.
amannnm daraldim yemin ederim. Havalar soguyunca ancak duzene gircek sanirim simdi napsak bos canim ya sicakta damarlar iyice genisliyo vucut su tutuyo cok sisiyor elimiz ayagimiz bile.

Burnuma buz baglayip gezersem anca etki eder sahsen:)
Banyoda cok sicak suyla dua almamaya dikkat ediyorum halbuki cikarken soguk su tutuyorum yuzume.
amannnm daraldim yemin ederim. Havalar soguyunca ancak duzene gircek sanirim simdi napsak bos canim ya sicakta damarlar iyice genisliyo vucut su tutuyo cok sisiyor elimiz ayagimiz bile.
evet öyle ya :(

Whitagram.webp 2 ay olmasina 10 gun var hala bantli geziyorum. Burnunuzun sis oldugunu dusundugunuz yerleri bantlamak odemi kontrol altina alir diordu yabanci bir sitede ben de bantlayip geziyorum burun ucumu umarim gercekten sisliktir.

Eki Görüntüle 1227591 2 ay olmasina 10 gun var hala bantli geziyorum. Burnunuzun sis oldugunu dusundugunuz yerleri bantlamak odemi kontrol altina alir diordu yabanci bir sitede ben de bantlayip geziyorum burun ucumu umarim gercekten sisliktir.
geçecek ben inanıyorum buna. Benim burnum da 2 günden beri kanıyor ya. Dün sabah uyku sersemi 2 defa güçlü bir şekilde hapşırdım. Birkaç saat sonra ışıkla içine bakıp temizleyim dedim(günlük temizlik :) )sağ tarafta pıhtı gibi kan gördüm onu aldım baktım daha derinlerde hala kan var ama böyle şarıl şarıl değil, bugün de biraz vardı aynı şekilde acaba korkmalı mıyım?

geçecek ben inanıyorum buna. Benim burnum da 2 günden beri kanıyor ya. Dün sabah uyku sersemi 2 defa güçlü bir şekilde hapşırdım. Birkaç saat sonra ışıkla içine bakıp temizleyim dedim(günlük temizlik :) )sağ tarafta pıhtı gibi kan gördüm onu aldım baktım daha derinlerde hala kan var ama böyle şarıl şarıl değil, bugün de biraz vardı aynı şekilde acaba korkmalı mıyım?
Canim korkmana gerek yok bence odemlerin cozuluyor olabilir odemler kanli da olabiliyor diye biliyorum. ya da yeni olusan damarlar catlamistir ama sanmam. Doktorunu ara istersen icin rahat etmicekse ama bence onemli bisey degildir.:KK24:

Selcuk inanli sitesinde şöyle demis:

Digital fotoğraflara baktığında ikinci ile altıncı ay, altıncı ay ile birinci yıl arasındaki değişiklikler mevcuttur. Altıncı aydan sonra burun alt yarısı ve burun ucu şekillenmesi kendisini gösterir. Cilt birinci yılda tamamen oturur.

Canim korkmana gerek yok bence odemlerin cozuluyor olabilir odemler kanli da olabiliyor diye biliyorum. ya da yeni olusan damarlar catlamistir ama sanmam. Doktorunu ara istersen icin rahat etmicekse ama bence onemli bisey degildir.:KK24:
bana da ödem gibi gelmişti, çünkü sanki o burun deliğimin içi kanadıktan sonra daha geniş gibi geldi ayrıca daha iyi nefes alıyorum gibi ordan, sonra saçma gelmişti ama şimdi sen de öyle diyorsan doğru olabilir :)

Back
X