1 ay boyunca her gün 10 kutu kola içerseniz ne olur?

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1416480.jpg

1 ay boyunca her gün 10 kutu kola içerseniz ne olur? İşte yanıtı
Sosyal medyada her an, her yerde karşımıza diyet listeleri çıkıyor.
Fakat bu adam gördüklerinin, duyduklarının tam tersini uyguluyor!

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468748_2.jpg

Deneyinin adına ‘Her Gün 10 Kola’ adını veren George Prior, deneyinin adından da anlaşılacağı gibi 1 ay boyunca her gün 10 kutu kola içti.
Kola diyetine başlamadan önce (174 pounds) yani 78 kilo olan Prior...
her gün 10 kutu kola içtiği bir aylık sürecin sonunda tam (190 pounds) 86 kiloydu ve vücut yağ oranı %60 oranında artmıştı.

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468745.jpg

George Prior bu deneyi yapma amacını şöyle açıklıyor: “Verilen diyet önerilerinin çoğu ‘yeme’ üzerine. Ancak içtiğimiz şeyler, bazen yediklerimizden daha zararlı olabiliyor. Buna dikkat çekmek istedim.”

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468746.jpg

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1416480.jpg

1 ay boyunca her gün 10 kutu kola içerseniz ne olur? İşte yanıtı
Sosyal medyada her an, her yerde karşımıza diyet listeleri çıkıyor.
Fakat bu adam gördüklerinin, duyduklarının tam tersini uyguluyor!

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468748_2.jpg

Deneyinin adına ‘Her Gün 10 Kola’ adını veren George Prior, deneyinin adından da anlaşılacağı gibi 1 ay boyunca her gün 10 kutu kola içti.
Kola diyetine başlamadan önce (174 pounds) yani 78 kilo olan Prior...
her gün 10 kutu kola içtiği bir aylık sürecin sonunda tam (190 pounds) 86 kiloydu ve vücut yağ oranı %60 oranında artmıştı.

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468745.jpg

George Prior bu deneyi yapma amacını şöyle açıklıyor: “Verilen diyet önerilerinin çoğu ‘yeme’ üzerine. Ancak içtiğimiz şeyler, bazen yediklerimizden daha zararlı olabiliyor. Buna dikkat çekmek istedim.”

fazla-tuketimi-de-zararli-olabiliyor-lisa-mckay-kilo-sisman-kola-1468746.jpg
böyle bir deney için sağlığımı riske atmazdım açıkça..şekerli cola selülitte yaper bilginize..zaten kafein var sanrım..şekersizide yapar,şekerlisi 2 kat yapar..arada bir içiyorum işte:KK69:

böyle bir deney için sağlığımı riske atmazdım açıkça..şekerli cola selülitte yaper bilginize..zaten kafein var sanrım..şekersizide yapar,şekerlisi 2 kat yapar..arada bir içiyorum işte:KK69:

Valla adam deney için sağlığını hiçe saymış, riskli birşey.
Asla yapmazdım ben.
Zaten ne kadar sağlıksız olduğunu biliyoruz.

komşumuzun 6 yaşında oglu var...günde iki kutu cola bitiriyor...görsenin tosun tombalak bi şey demek bundanmış

bu sağlıksız içirmeyin dedim bir keresinde içsin ne olucak canı istiyorken dediler...:KK67:

bende he he dedim...:63:

komşumuzun 6 yaşında oglu var...günde iki kutu cola bitiriyor...görsenin tosun tombalak bi şey demek bundanmış

bu sağlıksız içirmeyin dedim bir keresinde içsin ne olucak canı istiyorken dediler...:KK67:

Çok sağlıksız gerçekten bende aşırıya kaçmıyorum haftada 2 kez falan kutu cola içiyorumdur.
Çok şükür ki kendimi tutabiliyorum ...

ayy çocuğa vermeseler keşke:KK51:

ağzını burnunu yüzünü gözünü hücrelerini atomlarını dağıtır bu kola insanın.Deneye ne gerek var aalllaaseenn.. Manyak!!:KK67:

ağzını burnunu yüzünü gözünü hücrelerini atomlarını dağıtır bu kola insanın.Deneye ne gerek var aalllaaseenn.. Manyak!!:KK67:

Bir deney vardı Colayı tencereye döküyorlar ve kaynatıyorlar inanın katran gibi kaskatı oluyordu.
Allah bilir vücudumuzu ne hale getirir.
Püf :(

Bir deney vardı Colayı tencereye döküyorlar ve kaynatıyorlar inanın katran gibi kaskatı oluyordu.
Allah bilir vücudumuzu ne hale getirir.
Püf :KK43:
evet biliyorum.Biz kolayı lavabo tuvalet temizliğinde kullanıyorduk öğrenciyken.Bilmeyen Arkadaşlar getirirlerdi cipsle filan içmezdik. Arkadaşın biri tavsiye etti çokta iyi oldu.Ben içmiyorum en son hamileliğimde bir avm ye gittik orada herkes içince bende aşerdim birden canım fena halde istedi.Sadece bir yudum içtim ama midem buladı sonra.

Back
X