Merhabalar,
Kizlar ben o kadar korkuyorum ki yuzumun ifadesi degisecek diye... Benim kotu bir burnum yok, hatta insanlar estetik olcam diyince resmen sok oluyorlar ve sacmalama diyorlar. Ama mukemmeliyetciyim biraz malesef, taktim kafaya olucam. Benim sorum su: deger mi? Bir cok sey okudum pismanim diye... Insanin ifadesi gercekten cok mu degisiyor?
Doktor'a da karar veremedim ama profesor olmasi gerekiyor diye dusunuyorum, sayili isimler onlar da. Ama hicbiri dogru duzgun resim gostermiyor ve yardimci olmuyor o yuzden de tedirginim. Bilgisayarda simultasyon gostermiyor Turkiye'nin profesor estetik cerrahlari.
Album'e resimlerimi ekledim, arkadas olarak ekleyip bakabilirsiniz. Lutfen bu konuda tavsiye verin...
tesekkurler kizlar. kabul ettim isteklerinizi. lutfen birseyler tavsiye edin
dogal yapan doktor yok mu? sanki izmir'dekiler daha dogal yapiyor gibi... istanbulda mandal takmis gibi oyuk hokka burunlar oluyor hepsi. o mandal'in cok belirgin olmasi neyden kaynaklanior?
:)) o mandalın nedenini ben de çözebilmiş değilim henüz.
haha :) burun deliklerini kucultuyo, cunku kalkinca burun delikler buyuyo, o yuzden kaldirip kistiiryolarama mandal gibi gozukmesini anlamiyorum yurt disinda unlulerin burunlari o kadar dogal ki, turkiyeye gelince boyle kisik kisik ortadan boyle sismis bir uc sanki burun 3 kisimmis gibi yontem mi farkli acaba nedir..
http://www.plastic-surgery-implants...13/01/Megan-Fox-before-and-after-nose-job.jpg
bu kizin burnu estetik, iste budur. kalkmis hafif, delikler ayni tarz, herseyi ayni yani bakinca hemen anlasilmiyor ama estetik. turkiye'de hic boyle estetik gormedim arkadaslar tamamen degistiriyorlar burunlari...
http://www.plastic-surgery-implants...13/01/Megan-Fox-before-and-after-nose-job.jpg
bu kizin burnu estetik, iste budur. kalkmis hafif, delikler ayni tarz, herseyi ayni yani bakinca hemen anlasilmiyor ama estetik. turkiye'de hic boyle estetik gormedim arkadaslar tamamen degistiriyorlar burunlari...
dogal yapan doktor yok mu? sanki izmir'dekiler daha dogal yapiyor gibi... istanbulda mandal takmis gibi oyuk hokka burunlar oluyor hepsi. o mandal'in cok belirgin olmasi neyden kaynaklanior?
Merhabalar,
Kizlar ben o kadar korkuyorum ki yuzumun ifadesi degisecek diye... Benim kotu bir burnum yok, hatta insanlar estetik olcam diyince resmen sok oluyorlar ve sacmalama diyorlar. Ama mukemmeliyetciyim biraz malesef, taktim kafaya olucam. Benim sorum su: deger mi? Bir cok sey okudum pismanim diye... Insanin ifadesi gercekten cok mu degisiyor?
Doktor'a da karar veremedim ama profesor olmasi gerekiyor diye dusunuyorum, sayili isimler onlar da. Ama hicbiri dogru duzgun resim gostermiyor ve yardimci olmuyor o yuzden de tedirginim. Bilgisayarda simultasyon gostermiyor Turkiye'nin profesor estetik cerrahlari.
Album'e resimlerimi ekledim, arkadas olarak ekleyip bakabilirsiniz. Lutfen bu konuda tavsiye verin...
kızlar sözüm meclisten dışarı af buyrun ama burun estetiği başlığında ameliyat olma arefesinde olan bir insana,yok allah vergisi yok seni beğenen böyle beğensin minvalinde cümleler kurmak çok ama çok saçma geliyor bana,destek olup moral vermek yerine bunları neden söylüyorsunuz burun estetiği forumuna giren herkes ameliyat olmak için fikir almak için gelip okuyor,zaman geçiriyor burada,bizler zaten karar vermişiz ameliyata sadece ufak tefek kaygılarımız sorunlarımız var o kadar.kişinin sosyal yaşamını etkiliyorsa burun yapısı özgüvenini kaybetmesine sebep oluyorsa kesinlikle bu ameliyata başvurup kendini daha iyi hissetmesi çok normal bir durum,ne derseniz diyin ben burnum yüzünden 1-2 aydır doğru dürüst dışarı çıkmıyorum,çıkamıyorum okula gidip derse giriyorum o kadar,bir cafeye gidip oturmaya bile çekinir oldum bu bir takıntı oldu bende özgüvenim yerlerde,umarım herkesin istediği olur
Katiliyorum. Benim estetik anlayisim da bu ve daha fazla degisiklik beklemiyorum. Doktora gostericem bu resmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?