- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Nisanlim yüzlerini görmek istemiyorum diyor .biz mobilya aldık istikbalden iyisi olsun dedi nisanlim ..kaynanam ordan vitrin aldi kendine beyaz esya aldik derin dondurucu aldı sonra daha perde diktirmedik kaynanam evine en sık en yeni perdeleri diktirdi ve bunlar nisanlimin parasıyla oluyor su an aynı evdeler ya 6 bin en kotu düğün arası masraf ve keyfi oldu bunlar vitrin olmazsa olmaz birşey değil biz yeni ev duzuyoruz 50 yasindasin simdi mi aklına geldi ? Nisanlim iste bu yuzden soğudum askim herkes kendini düşünüyor tek başıma düğün yapıyorum yardımları yok ha bire yiyorlar beni dedi ..kaynanam kayinbabam aşırı sigara içiyor bunların parasını nisanlim veriyor ..yarın evlenecez böyle birşey söz konusu olmayacak en çok buna seviniyorum dedi ben böyle bi anne görmedim inan o kadar dardayiz 2 bilezik daha yapması gerekiyor nisanlim onu dusuunuyor nasıl yapacam diye ALLAH HIDAYET VERSIN bu insanlara
hahaangizhaangiBu kadar küçümsediğiniz insanların yetiştirdiği adamla evleneceksiniz farkında mısınız?
Görmemiş olabilirler, patavatsız, cahil olabilirler ama onlar nişanlınızın ailesi. Sizin de aileniz olacaklar. Ayıplamak yerine ayıplarını örtmeye çalışmanız gerekir.
Canim başta bu mevzular konuşuldu kaynanam 7 yaparim dedi felan bol keseden salladı nisanlim da şet felan hiçbirşey almadı ki istemedik de babam da benim kızım dül mu 3 bilezikle gelin olacak dedi o yuzdendardaysanız neden 2 bilezik daha yapması gerekiyor nişanlının?
h
hahaangizhaangi
Canim başta bu mevzular konuşuldu kaynanam 7 yaparim dedi felan bol keseden salladı nisanlim da şet felan hiçbirşey almadı ki istemedik de babam da benim kızım dül mu 3 bilezikle gelin olacak dedi o yuzden
h
hahaangizhaangi
Canim başta bu mevzular konuşuldu kaynanam 7 yaparim dedi felan bol keseden salladı nisanlim da şet felan hiçbirşey almadı ki istemedik de babam da benim kızım dül mu 3 bilezikle gelin olacak dedi o yuzden
benim babam hakli ablam boşanıyor ellerinden gelen anlayisi ona yaptık baktı enistemin bilmem nereşi kalktı babam da bu kızımda yapsınlar dedi öğle kolay alınınca kıymet bilinmiyor canim ..BABAM benim için 2 bilezik isteyemez mi sanki ev araba mi al dedi bence su laflarina bakınca hiç ablan olmamış ve bir baba gözüyle bakamazsin olaylara BEN ONUN NADIDE BIR INCISIYIM en iyisi olsun ister tabi ki biz iyisi olsun demedik normalini söyledikmadem nişanlın borca girip alacak almasın bence
ne alakası var dul gibi falan
babanla kayınpeder eşitlendi gözümde babanın bu lafıyla.
aileleri bayramdan bayrama görüştürün o zaman
siz de iki aileye de haftada 1 gidin öyle alıştırın
çocuk masıl büyütüvcem demişsin
o aileden eşin nasıl çıkmışsa senin çocugun da öyle olabilir
senin görüşün ve saygi duyuyorumHayir yani 5 bilezikle genc kiz 3le dul mu olunuyor nasil bir akis acisi bu ..
Ayrica ben.kiz ailesinin bu mevzulara karsmasini.dgru bulmuyorum sanami.takiyo canim takiyosa kendi sani serefi kendi ogluna gelinine takiyo .. karismak niye ??
benim babam hakli ablam boşanıyor ellerinden gelen anlayisi ona yaptık baktı enistemin bilmem nereşi kalktı babam da bu kızımda yapsınlar dedi öğle kolay alınınca kıymet bilinmiyor canim ..BABAM benim için 2 bilezik isteyemez mi sanki ev araba mi al dedi bence su laflarina bakınca hiç ablan olmamış ve bir baba gözüyle bakamazsin olaylara BEN ONUN NADIDE BIR INCISIYIM en iyisi olsun ister tabi ki biz iyisi olsun demedik normalini söyledik
Nisanlim yüzlerini görmek istemiyorum diyor .biz mobilya aldık istikbalden iyisi olsun dedi nisanlim ..kaynanam ordan vitrin aldi kendine beyaz esya aldik derin dondurucu aldı sonra daha perde diktirmedik kaynanam evine en sık en yeni perdeleri diktirdi ve bunlar nisanlimin parasıyla oluyor su an aynı evdeler ya 6 bin en kotu düğün arası masraf ve keyfi oldu bunlar vitrin olmazsa olmaz birşey değil biz yeni ev duzuyoruz 50 yasindasin simdi mi aklına geldi ? Nisanlim iste bu yuzden soğudum askim herkes kendini düşünüyor tek başıma düğün yapıyorum yardımları yok ha bire yiyorlar beni dedi ..kaynanam kayinbabam aşırı sigara içiyor bunların parasını nisanlim veriyor ..yarın evlenecez böyle birşey söz konusu olmayacak en çok buna seviniyorum dedi ben böyle bi anne görmedim inan o kadar dardayiz 2 bilezik daha yapması gerekiyor nisanlim onu dusuunuyor nasıl yapacam diye ALLAH HIDAYET VERSIN bu insanlara
Bende bi kv ve görümce var3 yıldır konuşup nisanlandik ve 1 ay sonra dugünümüz var ..Nisanlimdan memnunum benim her dediğimi yaptı elinden geldiği kadariyla..cidden 4 yildir tanıyorum kendi halinde caliskan,tertemiz bi genç var
Ailesine gelince oturup kalkmayı bilmiyor ..geçen oraya gittik kayinbabam 100 liraya ayakkabı gömlek pantolon aldım diye övündu gitti ayakkabıyı getirip babamın eline verdi..ben şok oldum nisanlim utandi ..kynanama gelince aşırı konuskan ,tabi kayinbabam da öğle bi tip ..iftara çağırdılar güya inan dolap dopdolu herşey var evlerinde kaynanam doğru düzgün yemek yapmayı bilmiyor felan ..zorla yedik desem yeri .Eve gelince babam NE KADAR GORGUSUZLER dedi ..aşırı utandım..birbirlerine normal evde Mal,salak ..kaynanam "Yeni giyer bok gibi " diyor kayinbabam dan için ama bunu benim ailemin yaninda söylüyor felan velhasıl cidden Oturaklı bi ailesi yok nisanlim zaten aşırı bunalmış ailem bu benim INSAN AILESINI SECEMIYOR dedi ..çok korkuyorum sizce aile çok önemli mi ? bu ortamda nasıl çocuk buyuturum bilemiyorum ..evim ayrı olacak ama kaynanamlara su an için 5 bina otedeyiz ve inanın aşırı bunaldim Gereksiz çok konuşuyorlar ve benim ailem öğle değildi sessiz sakin gerekirse konuşurlar ..Ne olur bana dürüst ölün yorum yapın
Yahu benim babam bilmez bile kaç bilezik takılır nedir ne değildir. Dayım evlendi, yengem de yengemin ailesi de "şu kadar şundan takın" diye pazarlık yapmadı.tamam bakış açılarımız çok farklı
kolay alınmak da ne demek anlamadım :/
bana göre iki kişi birbirini sever, evlenmeye karar verir, paraları varsa eşyasını düğününü ona göre ayarlar, aileler "isterse, içlerinden gelirse" istedikleri ölçüde hediye mahiyetinde yardım yapar ya da yapmazlar
böylece kimsenin yeni evlenen çifte karışmaya hakkı olmaz. sorun da çıkmaz
babamın benim için 2 bilezik istemesi bunun pazarlığını yapması bana ticaret gibi gelir, yaptırtmam. dediğim gibi olaya bakış açımız farklıymış,
o yüzden siz bilirsiniz diyeyim konu kapansın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?