- 14 Mart 2015
- 33
- 9
- 3
- Konu Sahibi olmazolsun111
-
ooy ooy.. enseste karşıyım kusura bakmayın. aile içi ilişkileri tasvip etmiyorum. iyi ki de olmamış , iyi ki de karşısına başkası çıkmış. yarın bi gün Allah korusun çocuğunuz sırf iki adım ötenizde birine değil de akrabanıza gönlünüz kaydı diye engelli doğsa vebalini taşıyabilecek miydiniz ? sorarım size. kendiniz için en hayırlısı kapayın bu bahsi kuzum
ensestle akraba evliliği aynı şey mi? akrabalık derecesini bile bilmiyorken yorumunuz baya yersiz olmuş.
ensestle akraba evliliği aynı şey mi? akrabalık derecesini bile bilmiyorken yorumunuz baya yersiz olmuş.
godzilla06 tsk ederim yorumun icin
Buyur kardeşim bu kan bağıyla olan yakınlık ilişkileri.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Enseste_ilişkin_yasalar
Al bu da tanımı.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Ensest
ağzımı bozucam çıkayım en iyisi konundan da siz dertleşin kardeş.
kadın sana akrabalık dereceni sormuş. oo kardeşin değilse eğer çatır çutur yiyişin dememiş. şurda kaç kişi yorum yapıyoruz teşekkür ettiğin yoruma bak.. yazık ya müstehak sana. hadi güle güle
yinede konu sahibinin ki enseste girmiyor saçmalık bence. abartı bi yorum olmuş direk ensest . höhhh
bazı yerler hep akraba evliliği yapıyor yani bişeyinin yiğeni gibi
ozaman o köyler full ensest :)
ay saçmalamayın
Benim kafama baska bi sey takildi. Bu iliski kisa surede mi temelleri atilmisti? Yani tanistiktan 1ay sonra nisan yapilmaya karar verdiyseniz uzulme. 1 ayda adam mi taninir? Siz tanimayi gectim, ugrunda kendinizi heba ediyorsunuz. Yuh. Uzun tenelli bi iliskiyse de amaaaan yenisine saglikVardir bi hayir.
bakın ensestin tanımında aile içi ilişki , kan bağı olan insanlarla ilişki denir. tanım bu yani bunun bencesi sencesi yoktur olamaz. ki size ayrıca tanım linkinden ziyade kan bağı linkini de verdim yani tanım kısmında geçen
büyük ebeveynler-torunlar 2.dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.
teyze-hala/amca-dayı - yeğen 3. dereceden yakın akrabadır ve % 25 kan bağınız vardır.
vikipedideki ilk cümlede de şu geçer ;
Ensest, bir kişinin annesi, babası, kardeşi, amcası, dayısı, halası, teyzesi, torunları ile olan cinsel ilişkisidir.
şimdi gelelim konuya , ilişkisi olan kişi kuzeni dahi olsa bu 2. dereceden akrabalığa girer ve 3/4 kardeşler ya da kardeş kuzenleri ile kişinin %37.5 kan bağı vardır. yukarıda belirttiğim kişilerden daha fazla kan bağı var yani. yani evet bu ensest oluyor. zaten kalkıp da benim yengemin teyzesinin kayınçosunun dıdısı dıdısı vs. ise nişanlısı konu sahibinin. akrabalık tanımını bilmiyor demektir. akraba kan bağı olan kişilere denir. ve kan bağı olan kişilerle yaşanan içi aile içi ilişkidir ve bu evet ensesttir.
hepiniz mi kuzeninize yürüyorsunuz anasını satayım ? !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?