1 ayda 10 kilo vermek :) ama NasıL?

qeCeqeZeN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
58
18
8 şubatta başladığım diyetime. :KK47: Sadece 3 kilo gitti:KK55:
Eski fit günlerimi özledim.:mad: 63 üm 53 olmak isterim:KK53:
Haftalık şok diyetler uygulayarak vermeyi planlıyorum.:KK67:
Sonrasında son halimi koruma proğramı ile günceyi kapatacağım.:KK1:
Benimle beraber 1 ayda 10 kilo vermek ve korumak isteyenlerle dolu olsun güncem.:21::KK66::KK50:

Vazgeçmek yok ..
Günah bize:p:KK45::KK60::KK22::KK61:

8 şubatta başladığım diyetime. :KK47: Sadece 3 kilo gitti:KK55:
Eski fit günlerimi özledim.:mad: 63 üm 53 olmak isterim:KK53:
Haftalık şok diyetler uygulayarak vermeyi planlıyorum.:KK67:
Sonrasında son halimi koruma proğramı ile günceyi kapatacağım.:KK1:
Benimle beraber 1 ayda 10 kilo vermek ve korumak isteyenlerle dolu olsun güncem.:21::KK66::KK50:

Vazgeçmek yok ..
Günah bize:p:KK45::KK60::KK22::KK61:
Bnde 1 ayda on kilo vermek istiyorum :mad:

tamam:KK68:
ne zaman hazır olursunuz. beraber baslayalıçok güze
proğrama uygun davranmayacaksanvermme ımotive oyalini kurma SAKIN ! (az önce okudgum metinden )
Tatlım bn 2 aydır diyet yapyorm 12 kilo verdim ben her zaman hazırım seninle diyete devam ede bilirim cok güzel olur şu aralar yavaşladı kilo vermmem motive oluruz beraber

Neden olmasın ki 5 günde 3 kilo veriliyorsa 1 ayda da on kilo verilir. kalori hesabı yapıyorum hangi şok diyeti uygularsam uygulayayım.

16 Şubat günü dinlenme günüm :KK31:Salı günü başlıyorum.

Elma diyeti yapmayı planladım.

Su an bedenimdeki sıkılaşma super :KK71::KK71::KK71:

Neden olmasın ki 5 günde 3 kilo veriliyorsa 1 ayda da on kilo verilir. kalori hesabı yapıyorum hangi şok diyeti uygularsam uygulayayım.

16 Şubat günü dinlenme günüm :KK31:Salı günü başlıyorum.

Elma diyeti yapmayı planladım.

Su an bedenimdeki sıkılaşma super :KK71::KK71::KK71:
Bende meyveli yoğurt diyetini yapyorum 4 gün yapıcam bakalım ne sonuç alırım

[QUOTEönce eCeqeZeN, post: 39452914, member: 654422"]Rabia Hanım, Ne zaman başladınız?[/QUOTE]
2 gün önce iyi hoş ama bakalım 4 günde kaç kilo verdircek

merhabalar benmde acilen 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım sağlığım iiçin. 3 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti.
başlangıç: 69.2
16 şubat: 67.9
hedef: 59
katılabilir miyim size? neler yapacaksınız? ben 15 dk trambolin 45 dk yürüyüş hafif diyet düşünüyorum.

bn me mrhabalar benmde acilen 2 ay içinde 10 kilo vermem lazım sağlığım iiçin. 3 gün oldu başlayalı 1 kilo gitti.
başlangıç: 69.2
16 şubat: 67.9
hedef: 59
katılabilir miyim size? neler yapacaksınız? ben 15 dk trambolin 45 dk yürüyüş hafif diyet düşünüyorum.
Alışkanlıklarından vazgeçersen çok kolay verirsin bn meyveli yoğurt diyetini yapyorm4 gün yapıp bırakıcam bbakalım 4 gün sonra tartı ne gösterir

o nasıl bir diyet canım
Öğlen normal yemek yiyorum sabah koca bir kase tarçınlı yoğurt yanına 2-3 çeşit meyve ara öğünde meyve bir tane akşamda koca bir kase yoğurt ve meyve bakalım belki işe yaramaz ne olucağı belli değil bugün 3.günüm 2 gün kaldı

Öğlen normal yemek yiyorum sabah koca bir kase tarçınlı yoğurt yanına 2-3 çeşit meyve ara öğünde meyve bir tane akşamda koca bir kase yoğurt ve meyve bakalım belki işe yaramaz ne olucağı belli değil bugün 3.günüm 2 gün kaldı
bir faydasını gördün mü canım azalma oldu mu hiç kg olarak?

Ben 66.2 ile başladım bu diyete

1.gün meyve ( 1,5 elma 1 portakal )
2.gün yumurta (6 adet sadece iki öğün)
3.gün patates ( 3 adet üç öğün)
4.gün et (3 adet tavuk butu üç öğün )
5.gün sebze ( salata iki öğün )
her gün 1 saat egzersiz + 3 litre su

VERDİĞİM KİLO 3,1 KG ( boy kilo orantısına göre verilen kilo değişklik gösteriyor )
Not : sadece 5 günde 4 aydır üzerime olmayan şeker montum üzerimde sık duruyor :KK71::KK71::KK71::KK71:

Bu muhteşem diyet programıma başlamadan önce yaptıgım diyet sonucu :KK68::KK68:

X