• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 10 kilo ..

esra145

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
4
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ben şuan 1.68 cm 65 kilo 16 yaşındayım 10 kilo fazlalığım var göbek ve basenlerden.1 ay içinde 10 kilo vermek istiyorum bunun için bol bol su içiyorum beyaz ekmek artık hiç yemiyorum tuz ve şekeri de azaltmaya çalışıyorum.akşam 7 den sonra hiçbirsey yemiyorum ve ara öğünlerde sadece meyve yiyorum.Zaten abur cubur da çıktı tamamen hayatımdan.Günde 30-40 dk egzersiz yapıyorum 1 ayda 10 kilo vermek için başka ne yapmalıyım sizce? yada sizinde uyguladığınız diyet listesi varsa önerirmisiniz??

Canim benim yanlis anlama ama ergenlikte böyle bir diyet programi uygulamak hic dogru degil biraz hareketliligini artirip aburcuburu hayatindan cikar yeter akademik hayatini cok olumsuz etkileyebilir bu tur diyetler

esracım 1 ayda 10 kilo verilmez canım kendini yıpratma ayrıca sen büyüme çağındasın evde bol bol ip atla yemeklerin yanında ayranı eksik etme acıkınca ayran iç benim kızım bu şekilde 5 kilo verdiii abur cubur yemee

Tamamen katılıyorum size abur cubur ve karbonhidratı çıkardım mı bide düzenli spor yaptıktan sonra gerisi kolay.Gerçekten 1 ayda 10 kiloyu abartmışım.Acelem yok yaza kadar versem yeter.Bugün tamamen abur cuburu çıkardım hayatımdan dua edin bana dayanamayıp gine çikolata yerim diye çok korkuyorum :D Bu arada tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. :)

Back
X