• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 17 kilo verdim...

_lara

eşimi çok seviyorum!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2010
229
1
66
Ankara
Arkadaşlar ben bir ay boyunca hiç birşey yemedim. her gün 3 saat yürüyüş yaptım. gerçekten hiç bir şey yemedim , hep ayran veya çorba içtim .. veya kayısı yedim ( ara sıra) aynı zamanda sinameki bitkisini kaynatıp içtim. baslıkta yanlış yazmışım 1 ayda 14 kilo verdim.
çok aptalmışım arkadaşlar. şu an 39 kiloyum ve çok hastalıklı bir görünüm var. ayrıca ülser oldum. ya hiç birt şey yemiyorum ya da çok yiyip kusuyorum.. siz siz olun aç kalmayın ( aslında zayıf olduğum için çok mutluym ama sağlık sorunları olan brym artık :)) )

Son düzenleme:
bu kadar riskli bir diyeti nasıl yaptın aklım almadı -tatlicadiarzu- zayıf olup bir sürü sağlık sorunum olacağına hafif göbeğimle kalmayı tercih ederim :1rolleyes:

geçmiş olsun sana da umarım düzelirsin a.s.

Size acilen bir psikiyatriste gitmenizi öneririm.Bu tarz yeme bozukluklarında( bulumia,anaroksia vs..) yardım alınması gerekir..İlaçlı tedavi yani..Size acil şifalar diliyorum. Her şeyin başı sağlıktır.

Vay anasınıkafamçokkarıştı
Ben sizin yerinizde olsam soluğu diyetisyende almıştım kilo alabilmek için.

39 kilo mu akannehir Inanmiyorum nasil yaptin onu canim ya bi zahmet bana da söyleyiver de su kilolarimdan kurtulayim vallah suanki kilomu düsününce hasta olsam bile hemen vermek isterim o kadar kiloyu napiyim kilolar basa bela mafoldumben Ben 6 haftada sadece 12 kilo verebildim mafoldumben
Hepsi bi yana cok zayifsin canim ya en az bi 5 kilo alman gerek yoksa ileride daha fazla hasta olursun

ay çok şaşırdım ya bu kötülüğü kendine nasıl yaptın..çok sağlıksız bişey bu..39 kilo düşünemiyorum yaa yarımdan biraz fazlasın :))) bence uzmana görünmelisin..uzman bi diyetisyene git canım normal kilona sağlıklı bir şekilde dönmelisin.

53 kiloymuşsun vermeden önce. O kadar kiloyu 53 kilo biri bir ayda veremez.Yeme bizi. Çok kilolu insanlar o kdr kısa sürede veriyorlar o kiloyu yemediklerinde hiç. Ayrıca sağlığım bozuldu banane diyor ya...Evet bence de doktora gitmeli.Üşütmüşsün bence.

Arkadaslar böyle bir sey yok tepkinizi merak ettim, taş çatlasa bir insan 14 -17 kilo verir mi 1 ayda, ölmem lazımdı yani .. Bir insan bu kadar üşütmüş olabilir mi?
Beim komşum 1 yılda 50 kilo verdi ve üstte yazdıklarım hemen hemen onun yaşantısı. şu an her gün bir ameliyata giriyor.. Merak ettim siz ne dersiniz diye.

Yani o kadar kiloyu bu zamanda versem tvye çıkardm burda bunları yazıcak gücüm olmazdı heralde.

Ben sağlıklı ve düzgün zayıflamayı araştırıorum arkadaşlar.
Kilo vermemizi istememizin psikolojik ve biyolojik nedenlerini...
Gerçekten diyetisyen, beslenme uzmanlarıyla görüşüyorum. Beslenme ve diyet konusunda eğitim aldım. Insanların midelerinin ilk önce neyi öğüttüğü, gerçekten hangi aralıklarda beslenmesi ve neleri ne zaman yemesiyle ilgili küçük bir kitap yazıyoruz.
Merak edilecek bir sey yok.
Sağlıkla kalın...

madem o kadar bilinçlisin,o kadar araştırma falan yapıyorsun buraya neden bilinçsiz şeyler yazıp insanlarla dalga geçiyorsun..dediklerini yapıp bir ayda 15 veya fazlasını veren var ama hastalıklı insanlar,imkansız bişey değil..daha öncede buna benzer şeyleri tv de gördüğümüz gazetede okuduğumuz için inandık ta sen neden insanlarla dalga geçiyorsun..tepkimizi ölçecekmişsin..bizim tepkimizden sanane,ne gibi getirisi olacak şimdi sana..Allah Allah yaa...

Gelen tepkilerimi merak ediyorsun...
Ohh olmuş sana derdim başka da bişiy demezdim..He sen bizi denedin eee noldu??? araştırmana bir katkı sağladımı? Ne kadar eğlendin??
Önce araştırma nasıl yapılır onu öğren sonra uygula.İnsanlar hiç bir zaman denek yapılmaz bunu da öğren.

bikere attığın şurdan belli '' ya hic yemiodum ya cok yiyip kusuyodum'' bünye alıscagı icin bu ikisini farklı günlerde yapamazsın ztn hic yemezsen miden kücülr ve cok yiyip kusmaya ihtiyac duymazsın ayrıca kusunca yediklerinin kalorisini falan atmıosun bu tamamen kulaktan dolma bi bilgi sadece gırtlaklarını parcalıosun sana eziyet yoksa yediğinin kalorisi aynen kalıo sende .. bnce spor yap cnm burda milletlede dalga gecme !

madem o kadar bilinçlisin,o kadar araştırma falan yapıyorsun buraya neden bilinçsiz şeyler yazıp insanlarla dalga geçiyorsun..dediklerini yapıp bir ayda 15 veya fazlasını veren var ama hastalıklı insanlar,imkansız bişey değil..daha öncede buna benzer şeyleri tv de gördüğümüz gazetede okuduğumuz için inandık ta sen neden insanlarla dalga geçiyorsun..tepkimizi ölçecekmişsin..bizim tepkimizden sanane,ne gibi getirisi olacak şimdi sana..Allah Allah yaa...

Ne gibi getirisi olduğunu açıkladım:

bikere attığın şurdan belli '' ya hic yemiodum ya cok yiyip kusuyodum'' bünye alıscagı icin bu ikisini farklı günlerde yapamazsın ztn hic yemezsen miden kücülr ve cok yiyip kusmaya ihtiyac duymazsın ayrıca kusunca yediklerinin kalorisini falan atmıosun bu tamamen kulaktan dolma bi bilgi sadece gırtlaklarını parcalıosun sana eziyet yoksa yediğinin kalorisi aynen kalıo sende .. bnce spor yap cnm burda milletlede dalga gecme !

Bende böyle bir sey olmadığını 1. sayfanın sonunda açıklamıştım, ayrıca sindirilmeden midenizdekileri çıkarırsanız kalorisi de tamamıyla alınmaz. Ayrıca anorexia hastası olanların çoğu aç olurlar fakat bunu aklından çıkarmaya çalışırlar. Mideleri küçülse bile her insan acıkır.

Gelen tepkilerimi merak ediyorsun...
Ohh olmuş sana derdim başka da bişiy demezdim..He sen bizi denedin eee noldu??? araştırmana bir katkı sağladımı? Ne kadar eğlendin??
Önce araştırma nasıl yapılır onu öğren sonra uygula.İnsanlar hiç bir zaman denek yapılmaz bunu da öğren.

Arkadaşlar benim amacım kimseyle dalga geçmek değildi, durumun psikolojik nedenlerini ve sonuçlarını arştırdığım için bu gibi durumlarda toplumun nasıl cevap verdiğine dair bir anket hazırlıyorum, size de sorarım Anorexia Nevroza ve Bulimia Nervosa insanlarda görülen ciddi hastalıklar, buna göre insanların üstünde araştırma yapıyorum fakat size de denek denemez, düşüncelerinizi merak etmek ne zamandan beri deneklik oluyor ki?
Her insanın düşüncesi yüzdelere katkı sağladığına göre evet katkı sağladınız.

Ne gibi getirisi olduğunu açıkladım:

Bende böyle bir sey olmadığını 1. sayfanın sonunda açıklamıştım, ayrıca sindirilmeden midenizdekileri çıkarırsanız kalorisi de tamamıyla alınmaz. Ayrıca anorexia hastası olanların çoğu aç olurlar fakat bunu aklından çıkarmaya çalışırlar. Mideleri küçülse bile her insan acıkır.

Arkadaşlar benim amacım kimseyle dalga geçmek değildi, durumun psikolojik nedenlerini ve sonuçlarını arştırdığım için bu gibi durumlarda toplumun nasıl cevap verdiğine dair bir anket hazırlıyorum, size de sorarım Anorexia Nevroza ve Bulimia Nervosa insanlarda görülen ciddi hastalıklar, buna göre insanların üstünde araştırma yapıyorum fakat size de denek denemez, düşüncelerinizi merak etmek ne zamandan beri deneklik oluyor ki?
Her insanın düşüncesi yüzdelere katkı sağladığına göre evet katkı sağladınız.

madem anket yapıyorsunuz bari bir kaç sayfa yorum bekleseydiniz..

daha 2 yorumda araştırmanız bitti demekki süpper

arkadaşlar ben 1 ayda gercekten 20kilo veren biriyim 85 kilodan 65kiloya düştüm maden suyu ve sadece elmayla beslendim birazcık halsiz düştüm ama yinede iiyim şimdilik ama verdigim kiloları tekrar yemeye başlayınca bi 5kilosunu geri aldım ramazan ayında tekrar başlıcam bakalım hedefim 55 kilo başka türlü zayıflayamıoyrum kızmayın bana... sevgiler gazteci arkadaşa bende kızdım dalga gectigi içinn:(

Back
X