1 ayda 2 kez yumurtlama olurmu

Kbryldz21

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
161
43
13
Merhaba kizlar ben 9 aylık evlik bebek çok istyrm adetimin 11. Günü test yaptım çok koyu çıktı T çizgisi değerlendirdik sonra 27. Günü tekrar sol kasık agrilarm oldu şüphelendim test yaptım ovulasyn tekrar iki çizgi koyu çıktı adetime 3 gün var iki kez mi yumurtladm bu ay yardımcı olur musunuz ??

Ayda iki kes yumurtlama olur evet ama sizin adete az kalmış koyu çıkması gebelik te olabilir test yaptınmı canım gevelik testi

Test bugün yapmadım 3 gün önce yaptım dayanamayim evde şuan yok 2. Ovulasyonu bu gece yaptgm icn ogrendm 4 gün çıkma yasağı var sabirsizliktan olücem

Test bugün yapmadım 3 gün önce yaptım dayanamayim evde şuan yok 2. Ovulasyonu bu gece yaptgm icn ogrendm 4 gün çıkma yasağı var sabirsizliktan olücem
İnşallah hamilesindir canım ama mutlaka değerlendir çünkü ikinciye yumurtlamış olabilirsin testleri atabilirmisin istersen merakketim nasıl

Evet koyuymuş gerçekten alttaki tam pik olmuş daha öncenin o heralde ama üstteki de koyu dedidiğim gibi boş geçme ne olur ne olmaz ama inşallah gebelikten dolayı koyuçıkmıştır eğer imkanın varsa erken gebelik testi yap varsa çıkar

Tamam canm sağol çıkma yasağn bitmesini beklemm lazm test almam icn inşallh bu 4 günde adet görmem

Kulübe az önce kaydoldum sırf bu sorulari bu gece merakımdan gitmiym diye yazdım bundan sonra buralardayım haberdar olurz
birbirmzden inşallhh iyi geceler
Tamam canım evet burası çok faydalı hem sorularına cevap buluyorsun hem eğleniyorsun hadi sanada iyi geceler git kocana yapış gelsin bebiş artık

Yumurtlama olunca T çizgisi koyu olur, hamilelik olunca C çizgisi diye biliyorum.. Yasak var ama eczaneler açık test alabilirsiniz

Ayda 2 kez yumurtlama olabilir evet fakat birini değerlendirdiyseniz diğer yumurtlamayı değerlendirmeyin bu sağlıksız gebeliğe sebep olabiliyor

Yumurtlama olunca T çizgisi koyu olur, hamilelik olunca C çizgisi diye biliyorum.. Yasak var ama eczaneler açık test alabilirsiniz
Canım gebelik olunca t çok koyu çıkıyor c daha silik bende öyle biliyorum tabi inşallah konu sahibi gebedir

Ayda 2 kez yumurtlama olabilir evet fakat birini değerlendirdiyseniz diğer yumurtlamayı değerlendirmeyin bu sağlıksız gebeliğe sebep olabiliyor
Aaa gercekten miii değerlendirdik vala umarım bsy olmaz şuan sol kasık ta ara ara sancı giriyor okdr

İlk kes duydum böyle bişiy gerçekmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…