1 ayda 4 kilo gitti..

niyaa

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
61
0
16
Ankara
ben beden eğitimi öğretmeniyim ve step aerobik pilates antrenörüyüm..benim vücudum günde 4 seansa alıştığı için hepinizden daha zor kilo veririm mesela..çünkü şuan günde sadece 2 saat spor yapabiliyorum ve vucüdum yemiyoo :) hayır yetmiyor o önceki gibi ağır idman istiyorum diyo şuan 20 gün oldu 66 ile başladım,,şuan 62 oldum... geçen seneki ve dün eşimle veda kokteylimizde çekindiğim resmi ekliycem ekleyebilirsem....istediğim mavi tulumlu kıyafetimdeki gibi 55 olmak,,dünkü resmimdede 63 üm...ama bırakmam..devam aynen...siz karar verin resimleri görünce

Eklentiler

• $396858_3706577106667_109341674_n.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 475
  • $1005881_10200385401901290_515546764_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 455
Son düzenleme:
sanırım konuyu yanlış yere açtınız bunun bir derdim var topağıyla ilgisini kuramadım:44:

Yaa ama harika görünüyorsunuz siz
Ben bütün kış evde oturmaktan poğaça gibi puf puf oldum
şu kpss bi geçsin bende başlicam
ama diyetmi yapıcam yoksa herşeyden azmı yicem onu bilmiyorum
daha önce diyet yapmadım hiç . doğumdan sonraki kilomuda veremedim
Siz nasıl başardınız bunu

çok teşekkür edeeim canım moral verdin valla..ben mavi tulumlu 55lik halimi beğeniyorum..şimdi pufa yakın gibi geliyor banada ...sana hamilelik resmimi göstersem şoka girersin.dur bak ekleyimde gör

yok ama yaa öyle kötü bi kilonuzda yomuş hamileyken bence
ben 64 kiloyum şimdi.
hamile kalmadan önce 52 kiloydum ve 16 kilo aldım.
zaten 1.60 boyum var yuvarlanıp gidicem yakında ben yaa offf
bu durum beni çok üzüyor ama ders çalışırkende
çikolata yemekten kendimi alamıyorum.
siz naptınız da kilo verdiniz.
diyetmi yapayım ben yoksa yediklerimemmi dikkat edeyim.

öncelikle disiplin şart. kesinlikle günde 3 litre su iç.2 bucukdağil tam 3litre..ben artık su içmekten damacana gibiydim..ve sabah kahvaltısı peynir zeytin domates,haşlanmış yumurta şekersiz çay,,ekmek asla yok.onun yerin kahvaltıda 2 altın başak bisküvi..bittince kahvaltın başla su içmeye..öğlen güzel bir karbonhidrat ağırlıklı yemek ye. yanında yoğurt salta..bitti..1-2 saat sonra meyve ye.akşam yemeğini 6dan önce ye ve birdaha asla yeme acıktıkça su iç...meyve yeme çünküakşam 8 den sonra yenen meyvedeki glikoz pankreasda depolanır bunu kimse düşünmez ben akşam yemiyorum bol bol meyve yiyorum yinede veremiyorum der...aklında olsun aklam yemeğin fırında az zeytin yağlı buğulama yada ızgara balık,,yoksa eğer haşlama avuç içi kadar tavuk göğüsü,,üstüne karabiber tuzla yanında yoğurtla ye..tok tutuyo ...ve hergün düzenli spor yap..gerekirae spor imkanın yoksa intrnetten aç bul bölgesel hareketler diye..evde kendin yap...ilk 1-2 gun yemek konusundada zorlanırsın ama aynada farkı görünce sen bırakmazsın...birde şeker asla yok unutma asla...

1 ayda 4 kg sizi tebrik ederim azminizden ötürü darısı isteyenlerin başına,fakat resim konusuna deginmeden geçemiyecegim umarım kızmazsınkeşke resimlerinizi eklemeseydiniz çünkü resimleri çalıp farklı farklı sitelerde ve paylaşım sitelerinde kullanıyorlar tabi yinede siz bilirsniz ben sadece uyarmak istedim.

hadi yaa nasıl silicem be şimdi bu resimleriii tühh biliyomusunuz silmeyi

hadi yaa nasıl silicem be şimdi bu resimleriii tühh biliyomusunuz silmeyi

Mesaj düzenleme paneli yok mu gerçi konuyu açalı kaç saat oldu bilmiyorum oradan düzeltebilirsin yada adminlere mesaj at yüzünü karalayıp öyle ekleseydin diyecem ama insanlar onu bile açıyor türlü türlü programlar sayesinde sen en iyisi yönetime mesaj at.Sonuçta konu içerigine girebilir konu içerigini silme yasak onlar ilgilensinler.

Son düzenleme:

iki resim arasinda kayda deger bir fark göremedim ben

nasıl kilo verdiniz anlayamadım

Siz daha iyi bilirsiniz gerci de sunu soylemek istiyorum. Vucut gercekten de bir seye alisinca zorlasiyor ya farkli bir spor deneseniz. Yuruyorsaniz bisiklete binmek gibi. Ben oyle yapmistim.

Bence gayet iyi görünüyorsunuz.Hiç 63 kilo gibi durmuyorsunuz ve mavi tulumlu elbiseli halinizden hiç farkınız yok.
mavi tulumlu halim geçen sene oğlumun 2. yaş günü,,siyah elbiseli de2 gün evvelki akşam kokteylinde..dikkatli bakın var,,mavi tulumda daha inceyim,,yüzüm kollarım üstüm altım heryerim

Siz daha iyi bilirsiniz gerci de sunu soylemek istiyorum. Vucut gercekten de bir seye alisinca zorlasiyor ya farkli bir spor deneseniz. Yuruyorsaniz bisiklete binmek gibi. Ben oyle yapmistim.

evet bende farkettim onu..elma yemeğe alışan vücudun bir süre sonra reaksiyon göstermemesi gibi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…