sanırım konuyu yanlış yere açtınız bunun bir derdim var topağıyla ilgisini kuramadım:44:
çok teşekkür edeeim canım moral verdin valla..ben mavi tulumlu 55lik halimi beğeniyorum..şimdi pufa yakın gibi geliyor banada ...sana hamilelik resmimi göstersem şoka girersin.dur bak ekleyimde görEki Görüntüle 743065
Yaa ama harika görünüyorsunuz siz
Ben bütün kış evde oturmaktan poğaça gibi puf puf oldum
şu kpss bi geçsin bende başlicam
ama diyetmi yapıcam yoksa herşeyden azmı yicem onu bilmiyorum
daha önce diyet yapmadım hiç . doğumdan sonraki kilomuda veremedim
Siz nasıl başardınız bunu
1 ayda 4 kg sizi tebrik ederim azminizden ötürü darısı isteyenlerin başına,fakat resim konusuna deginmeden geçemiyecegim umarım kızmazsınkeşke resimlerinizi eklemeseydiniz çünkü resimleri çalıp farklı farklı sitelerde ve paylaşım sitelerinde kullanıyorlar tabi yinede siz bilirsniz ben sadece uyarmak istedim.
hadi yaa nasıl silicem be şimdi bu resimleriii tühh biliyomusunuz silmeyi
ben beden eğitimi öğretmeniyim ve step aerobik pilates antrenörüyüm..benim vücudum günde 4 seansa alıştığı için hepinizden daha zor kilo veririm mesela..çünkü şuan günde sadece 2 saat spor yapabiliyorum ve vucüdum yemiyoo :) hayır yetmiyor o önceki gibi ağır idman istiyorum diyoşuan 20 gün oldu 66 ile başladım,,şuan 62 oldum... geçen seneki ve dün eşimle veda kokteylimizde çekindiğim resmi ekliycem ekleyebilirsem....istediğim mavi tulumlu kıyafetimdeki gibi 55 olmak,,dünkü resmimdede 63 üm...ama bırakmam..devam aynen...siz karar verin resimleri görünce
ben beden eğitimi öğretmeniyim ve step aerobik pilates antrenörüyüm..benim vücudum günde 4 seansa alıştığı için hepinizden daha zor kilo veririm mesela..çünkü şuan günde sadece 2 saat spor yapabiliyorum ve vucüdum yemiyoo :) hayır yetmiyor o önceki gibi ağır idman istiyorum diyoşuan 20 gün oldu 66 ile başladım,,şuan 62 oldum... geçen seneki ve dün eşimle veda kokteylimizde çekindiğim resmi ekliycem ekleyebilirsem....istediğim mavi tulumlu kıyafetimdeki gibi 55 olmak,,dünkü resmimdede 63 üm...ama bırakmam..devam aynen...siz karar verin resimleri görünce
mavi tulumlu halim geçen sene oğlumun 2. yaş günü,,siyah elbiseli de2 gün evvelki akşam kokteylinde..dikkatli bakın var,,mavi tulumda daha inceyim,,yüzüm kollarım üstüm altım heryerimBence gayet iyi görünüyorsunuz.Hiç 63 kilo gibi durmuyorsunuz ve mavi tulumlu elbiseli halinizden hiç farkınız yok.
Siz daha iyi bilirsiniz gerci de sunu soylemek istiyorum. Vucut gercekten de bir seye alisinca zorlasiyor ya farkli bir spor deneseniz. Yuruyorsaniz bisiklete binmek gibi. Ben oyle yapmistim.
iki resim arasinda kayda deger bir fark göremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?