1 ayda 4 kilo gitti..

Sekerim, ben iki fotonuzu ayirt edemedim, ikisinde de masallah tas gibisiniz Hem saglikli hem fit duruyorsunuz .

Son düzenleme:
Spor yaptığınız için vücudunuz sıkı ,kas oranınız oldukça yüksek ve sizinle aynı kiloda olan insanlardan çok çok zayıf görünürsünüz..önemli olan nasıl göründüğünüz mü tartı üzerindeki değer mi? bence bu haliniz gayet iyi,kuru kemik kalmak da hoş durmayabilir..

Son düzenleme:

çok doğru ve kendimi silkelememi sağlayan aklımı başıma getiren bir yorum oldu bu..Allah razı olsun sizden...ben tartıdaki 63 e takıldım kaldım sabahtan beri...şuna bak yaa diyorum onca spor yap hergün...yediklerine herkes günlerde tabak tabak götürürken sen otur sebze yemeğini ye..yağsız yoğurt yağsız salatanı yee...çık tartıya 63...boyumda uzun değil öyle çok...platform var ayağımda, boyum 1.64 kilo 63.. nerde boy kilo arasında 10 fark

Siz sporcusunuz normal standartlara göre değerlendirmemelisiniz kendinizi,kaslarınız artmış olabilir bu nedenle ağırlaşmışsınızdır ama şişmanlamış olmazsınız..süper görünüyorsunuz,dert edecek bir şey yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…